Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:38:02
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
bejž tja, ker ne morem iz ene na drugo temo skakat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
h meni lahk prideš taka. BTW a maš v mislih kak novoletni meni?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:41:05
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ciboxa, ne izzivaj. ojla, sedaj se še samo ogrevam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec... zarad mene je lahk tud sam francoska solata Ampak domnevam, da bi ti še kej drugega jedla, a ne? Aja... pa če že lahk dajem predloge... tatarski biftek
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:47:05
|
|
|
|
ciboxa
|
o vidim, da me zelo pogrešate, saj ni treba
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:47:12
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
packa. Mljask
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:50:07
|
|
|
|
ciboxa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie packa. Mljask
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:50:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ciboxa o vidim, da me zelo pogrešate, saj ni treba Ciboxa.. a prideš na fererro rocher?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:52:49
|
|
|
|
solatja
|
remember me? dam tamalo smrčat pa pridem nazaj (no, čez kake pol ure). dans se mi RR čveka...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:54:50
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
neee kdo si že ti
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 19:57:37
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kak kul. Sama sem
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooo Ne najdem podiplomskega indeksaaaaa katastrofaaaaaaaaaaaaaa Pa kaj se bo men še nardilo???
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:00:23
|
|
|
|
solatja
|
nisi. moj zlati mož je pristal, da bo on poskusil. tako da bomo videli, kako dolgo bo vztrajal.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:00:56
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pikec, umiri se, dihaj in čez čas zopet poglej. jaz včasih iščem očala, ki jih imam na nosu?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:02:17
|
|
|
|
solatja
|
pikec, če rabiš najbolj abnosmalne lokacije za iskanje, kar povej. v mislih imam koš za umazano perilo, omara za čevlje, prostori, kjer se je gibala tista tvoja "sv. jožef gre na pir" obiskovalka, kuhinjski predali, med čistili, pod kavčem in v pisalni mizi...
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:02:29
|
|
|
|
purple
|
Čer! Solatja, tebe pa žeeeeeeeee dolgooooooooo ni blo.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooo Ne najdem podiplomskega indeksaaaaa katastrofaaaaaaaaaaaaaa Pa kaj se bo men še nardilo??? A ga nisi že enkrat iskala? Točno si me spomnila... jaz mam indeks še v skoraj bivši sobici... u bed... še pozabila bi ga. A ti pridem pomagat ga iskat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:03:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:04:30
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooo Ne najdem podiplomskega indeksaaaaa katastrofaaaaaaaaaaaaaa Pa kaj se bo men še nardilo??? Piki, kaj pa pod tipkovnico?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:08:43
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Čer! Solatja, tebe pa žeeeeeeeee dolgooooooooo ni blo. no vidiš, s_c, zato sem se pa tako teatralično najavila
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:10:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ravnokar sem v dilemi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:11:50
|
|
|
|
purple
|
V kakšni pa?
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:13:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooo Ne najdem podiplomskega indeksaaaaa katastrofaaaaaaaaaaaaaa Pa kaj se bo men še nardilo??? Piki, kaj pa pod tipkovnico? je ker vedno te stvari spravljam na ENO mesto. In zdej grem gledat in tega indeksa ni nikjer. Edina varianta je da je ostal na faksu k sem dala podpisat. Pa da ga nisem šla iskat. Pobožno molim da je tako. Ker v najslabši varianti je tako, da niso narejeni izpiti nikjer zabeleženi... Ma jst bom sebe ugriznila od jeze. Kolk sem lahk tko nemarna
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:14:49
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
varianta1: grem pod tuš in spat,pustim da dec pride iz hokeja in urihta psa varianta 2: grem najprej urihtat psa, potem pod tuš in spat.... pojma nimam. tak mi ni zdaj na mraz hodit. mrcina pa tut ne kaže potrebe
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 26.12.2007 20:15:58
|
|
|
|
purple
|
Piki, srčno si želim, da bi blo res tako. Pa saj morajo na faksu imeti tudi zabeležene izpite, da v skrajnem primeru dobiš duplikat.
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?