zoom zoom
|
Sabri: se popolnoma strinja s tumbelin in taško. En red mora bit, ker bodo kasneje ful problemi. Jaz sem moje že naučila (mami me 100% upošteva, oče pa ene 40%), da starejšemu ne dajajo zmeraj sladkarij ko pride k njim na obisk in da mu tudi vsega ne pustijo (kar na začetku so mu, pa smo že imeli probleme) in če se z njimi ne bi skoraj skregala bi imeli zdej pri 3 letih še večje. Ker že itak skoraj nič ne je, bi živel samo od sladkarij, zdej še krompirja noče več (prej je vsaj to pojedel), trma se pa tudi že izraža oz. mišljenje s svojo glavo (in to kar precej(. Drug problem so njegovi tastari, ki bi mu vse zbasali po domače povedano v rit, mu dovolijo vse, lahko ga tudi udari in se jim ne da nič dopovedat (govorim za "tasta"), potem sem pa pd babe. Pa kaj čmo, vsega otroku ne moreš pustit, da dela in da bo naredil oz. vzel ravno tisto kar se mu sprdne. Smo bili danes pri njih (grem samo še voščit, potem me pa tja spet par mesecev ne bo) in je na vsak način hotel vzet nekaj s sabo domov in ker sem rekla da ne, ker to pač doma že imA, je začel jokat in potem "Tast" ja kr vzem, spet rečem ne, pa on saj lahko in jaz ne, potem ga "tašča" malo bzne, da naj neha in da starejšemu da sok za domov, ga on vrže na tla da tega ne bo, mu on spet v roke poturi tisto stvar ki jo je htel vzet domov, mu jo vzamem iz rok, dvignem tamalga in greva ven. Potem začnejo naj vsaj sok vzame, pa sem rekla,d a ga noče, ker ga je itak vrgel na tla. V glavnem tamal je itak tulil že po prvem ne-ju, "tast" pa potwm iz užaljenosti sploh ni šel pospremit. Pa me prav malo briga če je zameril. Pa pustmo zdje to, sem itak verjetno ful čudno napisala, Današnji dan je sicer minil ful lepo. Smo šli v CP kupit še eno malenkost in začuda niti ni bilo gužve. Kako je bilo v Sparu pa ne vem, ker nismo šli, samo pomoje, da je pa tam bila. Smo šli raje nabavit v Tuš, ker sem imela avto tam parkiran. V glavnem ceste okoli BTC-ja nabito polne, nisi prišel prav nikamor, jaz sem na srečo na krožnem šla kar naravnost in parkirala pri Tušu, pa potem peš do CP, je bilo res polno pločeviene. Po kratkem nakupu in sprehodu po smogu, pa smo se odpravili še v Zoo, kjer smo bili tako rekoč sami, videli smo samo ene 10 ljudi, pa še to na hranjenju morskega leva, ko so prišli to gledat. Moram pa reč, da mi je bilo ful čudno hodit po zoo-ju ker res ni bilo nobenega. Smo se nadihali poleg smoga še čisto živalskega zraka. Sem se pa odločila, da imam dovolj te megle in nič sonca in ju bom jutri, če seveda ne bosta zbolela, napokala v avto in ju peljala na Rakitno. Tam če drugega ne, vsaj megle ne bo. Upam pa na sonce. Juniorka: ćestitam za kar 2 zoba. Pri nas je stanje še zmeraj nič. Sem se spomnila, da me cunje in kuhinja še zmeraj čakajo, zato vas zapuščam. Lp
|