lilka
|
Moja Tinka spet dremlje, sva šli za 20 minut ven(madona je mrzlo), pa malo k sosedi, pa se je zgleda utrudila. Jaz že kuham, malo krompirja, malo brokolija, malo rdeče paprike, pol bom pa malo prepečenca not zmiksala, da vidim kaj bo. Moja pa noče več mlečnih kašic, samo par žličk poje, okol treh ji dam še sadje, al pa skutko, pol pa mlo čez šet kašico, pa noče, pol pa popije flaško ob sedmih pred spanjem in ima premalo za zavečer in hoče ob petih spet jest..... ah, kar nekaj si zmišljujejo ti naši črvi..... Midve sva še jutri in v nedeljo sami, je mož cel dan v službi , pa ne bom tasta poklicala, če pride za kakšno uro Tinko pazit,da jaz kaj naredim, ker sem še jezna najnga od zadnjič, sem raje sama z njo, kot da mi nekdo skos nekaj pametuje, kaj naj ji kuham, pa da jo skos po rokah vlači(reče da meni se itak ne ljubi), ko ji sploh ne paše ima raje, če sediš z njo na tleh in se igraš, pa da ji daje za v usta vse kar mu pod roko pride, pol se pa jaz še danes nisem znebila flekov okoli ust., od tega ko ji je pustil vse v usta vtaknit in se je še porezala z novoletnimi voščilnicami, mam raje da sva sami, pač ne bom nič pucala in pospravljala, pa kaj....... Mojčca: ni kaj, mamice res veliko zdržimo, kakšne noči dajemo skos, pol mi pa še kdo reče, kako uživam v porodniški, pa kaj še...... MojcaB: ti jo kar pelji in poročaj kako je šlo, jaz vama držim pesti.....ti revčki naši, kar naprej je nekaj..... Zdej pa dovolj čvekanja za danes. Imejte lep dan......