mojčca
|
Hariba, moje sožalje in za tvojega očeta . Sva bili pa danes z Manco pri zdravniku in ima virozo. Preden sva šli od doma je imela ful vročine in sem ji dala sirup, tako da je bila tam še kar razpoložena. Ko pa sva prišli domov, pa jo je v 10 minutah začelo tresti, sva ji dala svečko in je zaspala kar pri mojemu v naročju. No, potem sva jo zbudila, jo dala v plenico in je šla spat. Je bila pa ful posrečena. Ko sva šli od zdravnika je rekla, zakaj ni dobila tabletk, pa sem rekla, da sva dobili svečko. Pa pravi: ja svečka je pa za na grob, za prižgati. Pa ji lepo razložim, kakšno svečko je dobila. No, potem pa prideva v lekarno, jaz lepo rečem dober večer, Mančina izjava pa je bila: dober večer, eno svečko za v ritko prosim, da ne bom imela vročine. So se nama ljudje smejali, pa vsi govorili, kako je posrečena in da naj se pozdravi, pa pravi: bom, zato sem bila pa pri zdravniku. Valika, si nas res prestrašila z izjavo, da nas zapuščaš. Ne nas strašit, pa tudi če spiješ kozarček ali dva, po pameti, ne hodi ven z izjavami, da nas imaš dosti (no, vem, za koga je bilo to mišljeno). Juniorka, čestitke za dva zobka. Taška, moj je tudi računalničar oz. računalniški programer. Se bomo morali enkrat zmeniti, pa naj moj in tvoj udarita eno računalniško, otroci se bodo igrali, jaz in ti pa si bova privoščili kakšno pijačo ali dve. Če je kakšna žejna, izvolite . Mi je moj prej rekel, če mu zrihtam malo šnopsa, da si ga da v čaj (on, ki šnopsa ne pije sploh, ampak če je bolan, pa poskusi vse, samo da bi se pozdravil) in sem ga poskusila in lahko rečem samo: kako je to ogabna zadeve, bljakkkkkkkkkkk.