|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
28.12.2007 13:17:06   
tejkag
Halo babeuser posted image kaj tak čvekate danes? Kdo bo pa kaj skuhalluser posted image
hariba-moje sožalje ob izgubi očetauser posted image
No naša bejba spi, tako da sem jaz malo fraj. Po kosilu sva šli malo ven z vozičkom, ampak je kar hitro dobila ****is, tako da sem jo mogla nosit. Boga jaz neuser posted image Opa lažem, je že vstala, šit morm it. pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
28.12.2007 13:20:41   
thumbelina
FIZIOLOŠKA - jaz sem pri hčerki  in najprej tudi pri Matevžu uporabljala Sterimar, pa smo imeli vneta ušesa, ker Sterimar (iz ust izkušene pediatrinje) samo malo osveži nosno votlino, smrklja pa ne izpere. Mi je ful žal, da nisem tega vedela že pri hčerki, ki je samo zaradi vnetih ušes fasala ene 5 antibiotikov. No zdaj pri sinu sem začela pa tako kot tudi na ORL kliniki priporočajo. Otroka je treba ko ima smrkelj dobesedno zalivati s fiziološko. Jaz vzamem 4 šprice po 5 ml in jih napolnem s fiziološko in v vsako nosnico po dve taki šprici naenkrat. Smrkelj kar sam ven pride, potem samo še posesam z baby vac in je nos čist tudi po dve uri. Če je res hudo prehlajen pucam nos takole tud na eno uro. In vam povem sem pri Matevžu rešila že prehlad brez vnetja ušes, pa je imel totalno rumen smrkelj. Pa še Sterimar je drag. Jaz delam fiziološko kr doma: v pol litra vrele vode daš čajno žličko soli (poravnana z nožem). Ko se ohladi pretočim v eno flašo od fiziološke (ko sem fiziološko še kupovala) in jo zaprem. Potem vsakič natočim fiziološko v čist kozarec, da ne okužim tiste v flaši....

Neposredna povezava do sporočila: 2902
28.12.2007 13:44:19   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: NinaF

NinaF, ti boš pa danes nadoknadila s pisanjem za nazaj user posted image user posted image user posted image .

sem ti rekla, da ko se učim se učim, ko pa visim na RR-ju pa postanem zasvojena user posted image  
stara, zdej se me zlepa ne znebiš user posted image  (edino če me mož  "izbaci" iz stola)

Ko bomo dobile prepoved viseti pred računalnikom in na RR, bomo pa začele čvekati v živo. Ni panike sploh, Mercator vabi, ane Piškotek in Lonib????

ja Mojčca, pol bomo pa v Mercator hodile na čveke. sam se pol bojim, da bojo naši deci mislil, da imamo kakšen zmene ONA-ON. pol bojo pa kmal ugotovil, da je bolj, če smo na user posted image .

tole citiranje meni ne gre.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
28.12.2007 13:56:45   
smotka lonib
tejkag!
mi smo že skuhali in pojedli kosilo. tud user posted image  sva z mojim spila in zraven piškotke jedla oziroma vseh pet, Zala je pa še posaebej ful odpirala usta.

ninaF!
čestitke za matematiko. ker si ful pridna, si tud najbrž statistiko naredila.

gaja!
moja se sama na kolena ne spravi. jo sama dam na kolena, pa se stegne po dolgem in po čez, kot en pijanček.user posted image

kosilo!
mi smo imeli juho iz fižola, krompirja in pljučk. sem jo Zali samo zmiksala, pa je vse pojedla.user posted image

_Zala ima v plenički čokoladne praline.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
28.12.2007 13:58:48   
smotka lonib
Mojčca!
kje najdete take lepe slikce, ki jih limate gor?

čao!

Neposredna povezava do sporočila: 2905
28.12.2007 14:34:57   
taška30
user posted image

Tale je pa za bolančico Manco od Mojčce, da čimprej ozdravi in začne spet špilat lumparije.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2906
28.12.2007 14:45:45   
mojčca
Taška, Manca ravno gleda slikico in se ti zahvaljuje.Je ful navdušena nad medvedkom Pujem, tako da si našla zanjo čisto pravo slikco user posted image user posted image user posted image . Drugače je pa ful boga, bova zdejle pomerili vročino. Matic pa trenutno še spi. Smo imeli pa pestro, jaz sem se ukvarjala z Manco, ko se je zbudila, je ful jokala, ati pa z Maticem, ker je bil tudi velik alarm.

user posted image  to vam pa pošilja naša bolančkana Manca.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
28.12.2007 14:46:59   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!
kje najdete take lepe slikce, ki jih limate gor?

čao!

Skrivnoosttttt. No, če pa daš za enega, ti jo bomo pa izdale, ane punce user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2908
28.12.2007 14:49:54   
taška30
Julija spi drugo rundo, jaz jem Nutello namesto kosilauser posted image .

NinaF, ti pridna pridna punca.user posted image Čestitke za opravljeni izpit, res si pridna! Zdaj pa le večkrat pridi na RR.

Prejle sva bile zunaj malo več kot pol ure, joj je grdo zunaj. Mrzlo, oblačno, malo piha, fuj fej. Saj se že 1x napisala, če ne bi imela otrok, ki jih je pač treba malo preluftat, bi bila jaz komot ves čas noter. Res ne maram zime.user posted image

30mL fiziološke na recept?user posted image user posted image  Za to se že skor ne splača v lekarno, matr. No, sicer sem pa jaz tudi dobila recept za 100mL hladilnega mazila, ko je bila Manca odpuščena iz dermatološke. Veste kolk je to malo, če moraš namazat celega otroka vsak dan 1 mesec. Brezveze. No ja, res bolje išta nego ništa.
Razni Sterimar, pa Akvamar pa to so pa po mojem skromnem mnejnju en sam marketinški nateg. Povsod je sol v vodi in to je to. In pri zaresnih smrkljih je res treba fejst zlivat noter, tako kot je Thumbelina napisala, ne pa samo malo pošpricat. Tisto je res bolj za navlažit sluznico, sploh zdaj ko so suhi prostori zaradi kurjenja.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
28.12.2007 14:54:14   
taška30
Pišuka, sem jaz eno govedo od mame. Še dobro, da sem pogledala na svoj časovni trakec in ugotovila, da ima naša Julija danes 8.mesecev!!!!!!!
Lonib, jaz ti izdam naslov za slikce brez podkupnine (Mojčca user posted image ).
TUKI

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
28.12.2007 15:26:51   
*piškotek*
Živjo aprilčice

se javljam samo na hitro, ker mi že kronično primanjkuje časa, moj je doma, perem, likam, pucam, skratka sem čist v delovnem elementu!

Hariba: moje iskreno sožalje za tvojega očeta!

Mojčca: upam da se vaša manca res čim prej pozdravi in da ne dobita še vidva z Maticem kaj!

Valika: res lepoooooo da si se vrnila!

NinaF: čestitam za opravljene izpite!

Taška30: vse naj naj za 8 mesecev!

Lonib: no, Taška30 ti je razkrila kje se dobijo smeški, sedaj pa kar veselo na delo....

Razvoj: naš je hiperaktiven - ni na meru niti pol minute, obrača se, sedi, plazi, občasno tudi kobaca, vstane povsod kjer se le lehko malo prime - tudi na moje hlače, skratka - že skoraj komaj letam za njim. Ko pa mu rečem ne ne to pa ne smeš ali ne tja pa ne (ko leti prosti recimo stopnicam) potem šele pospeši, kot bi dal v peto.

Fiziološka: jaz tudi našemu tako izpiram nos, in res kaj vse gre ven, ne moreš verjet. Naš sicer tako močno protestira zraven, da mi včasih komaj uspe mu malo vbrizgat (pomoje nimam pravega pripomočka - kaj imate ve????)

Kar sem izpustila se opravičujem ni namerno, samo toliko ste napisala da si res ne morem vsega zapomnit.
Zdaj pa šibam, me delo kliče... Pa še mali bo vsak čas sireno spustil...

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
28.12.2007 15:40:31   
mojčca
Taška, zdej si me pa zafrknila, ker si Lonib dala link od smeškov. Sem mislila, da bo danes zvečer ona počastila s pijačo, pa vsaj izgovor bi imele, da bi si kakšnega privoščila.

No, si bomo izmislile pa kaj drugega, da bomo lahko spile kakšnega user posted image .

Piškotek, bi rajši čistila stanovanje, kot pa cel dan tolažila otročka, ki ima skoraj 40 vročine, Matic pa tudi 5x preveč energije. Če ga dam na tla se obrača naokoli oz. se vrti okoli svoje osi, pa poskusi nekako prideti do smrekce. Večkrat mu tudi uspe (ja, če je tako malo prostora, da če ga dam na tla, stegne roko in skoraj drži smrekco v rokah, bom dala gor slike, ko bo čas), potem pa vleče dol obeske, pa pritožuje se.

Manci sem dala sirup in upam, da pride malo k sebi. Danes je jedla en košček jabolka, po požirkih pije čaj (ampak ful malo), edina stvar, ki ji gre v rit pa je jagodni sok.

No, sedajle pa grem previt eno drugo rit, ki je prav veselo zasmrdela. Pa še Matic me prav navihano gleda in se mi smeji. Ima pa sedaj novo finto in dela non stop bravo user posted image . Očitno sem preveč lepila tega smajlija in ga je toliko časa opazoval, da je še on začel s to foro.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
28.12.2007 15:40:53   
juniorka
hariba- iskreno sožalje še od mene!user posted image user posted image  Drži se, pa upam, da bo mama prenesla!

Zdaj pa vas berem, pa ne pridem do konca, ker se zgleda dogaja, jaz sem pa komaj pri poznem kosilu!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
28.12.2007 15:53:48   
smotka lonib
taška30!
hvala ta link. ja veš si pozabila, da gorenci za uslugo računajo. na gorenjskem ni nič zastonj.user posted image

Mojčca!
TI TI TI LUMPAuser posted image .

ČAO!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
28.12.2007 15:59:47   
smotka lonib
user posted image  MADONCA SO DOBRE SLIKCE.

Neposredna povezava do sporočila: 2915
28.12.2007 16:03:35   
zoom zoom
Naša spi zdej že 3. rundo, mene pa tako glava boli, ker mi starejši skoz govori in a lahko , a lahko, ami daš, a sišiš, pridi sem,...
Sem od tega tako zmatrana.

Se beremo še kasnej,

Neposredna povezava do sporočila: 2916
28.12.2007 16:17:32   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: zoom zoom

Naša spi zdej že 3. rundo, mene pa tako glava boli, ker mi starejši skoz govori in a lahko , a lahko, ami daš, a sišiš, pridi sem,...

Pri nas sta oba spala samo 1 rundo, tako da blagor tebi.

Lonib user posted image , sem mislila, da boš zvečer dala za kakšnega, pa da ti izdam skrivnost, pa me je Taška user posted image .

No, če bo kakšno večerno čvekanje bomo še videli in sicer, ali boste punce za čvek in kakšno bo stanje pri Manci in Maticu. Če bo tako kot včeraj, potem mene 100% ne bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2917
28.12.2007 16:18:42   
mojčca
Lonib, si pa taka, kot jaz  pred enim tednom, ko nam je Taška zaupala link do smajlijev in sva bili z Piškotkom kot dva otroka user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
28.12.2007 16:25:57   
smotka lonib

Lonib, si pa taka, kot jaz  pred enim tednom, ko nam je Taška zaupala link do smajlijev in sva bili z Piškotkom kot dva otroka user posted image .

sej sem jest tud zdejle kot en 5-let star otrok. moj mi prav, da mi večkrat na otročje potegne. sej mal oa moraš bit, če maš otroke.Vanja je kr vzdihovala, ko je gledala slikce. user posted image
namesto da bi ti dala za dva deci, ti raje pošiljam tole slikco, sam da ne bo tvoj vidu.

user posted image

čao!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
28.12.2007 16:35:19   
juniorka
lonib- dodi jaz poznam od majčic( sem mela rok maja) in je rodila 9 in 10 otroka - tretjič dvojčke, nisem pa vedla za kako pomoč od ljudi, kako pa najde čas za rr:

'Žan pridno melje orehe,Janja čisti kopalnico,Irma,Breda in Mirjam pa pospravljajo svojo sobo.Malčici še spančkata,Nace se igra s traktorjem,Vanja in Nadja pa sestavljata kocke,ati je v hlevu,jaz pa trenutno zabušavamuser posted image user posted image '

Mojčca- ti nič ne zavidam položaja, upam, da boste kmalu ok in da vidva z Maticem ne zbolita..ti si pa le privošči eno kopel, pa kakšen šnops- meni je blo to včasih dobro v čaju, samo dost cukra je moglo not bit( je moj stari ata to pil, jaz sem pa prst namakalauser posted image , zato pa sem zdaj kronikuser posted image user posted image -joke, red bull ti pa jaz odstopim, ker mi bo rok pretekel- si ne upam, ker pol bi mali imel energijo ponoči, ko bi pil mlekouser posted image !
Matic bo pa tudi osvojil veščine, ne se sekirat, pač bolj počasi, Nelson se tudi dere, ko samo sliši terapevtkin glasuser posted image , pol pa včasih neha, včasih pa tudi po 20 min, pol pa zaključmouser posted image  Ko je bil pa še majčken, pa je blo ok.. v bistvu sploh nisem vedla, da se moj otrok zna tako jokat, dokler nismo na terapiji tega doživeliuser posted image - sem se vstrašla, kaj mu je... Telovadit doma jaz tudi poskušam veliko, ampak dan tako mine.. Zna se pa sam usest po novem, se s trebuha na kolena postavi in pol mu ne rata naprej premaknit pa gre nazaj in se usede, ali pa samo puza rikverc in naokoliuser posted image ! Ko se pa oprime česa, pa tudi na nogice uspe in na levi se že obdrži, če je pa bolj na desni mu pa klecne in hop na rit! Če pa vidi mene, pa najprej izi varianto proba z a usest-- aaaaaa-jamranjeuser posted image !
Spanje- dva dni, ko smo dobivali zobke, je spal enkrat do 5ih enkrat do 6.50 za prvo dojenje, zdaj pa spet po starem- ob 2ih, pa 4ih...
zoom zoom- vam pa naj dedek mraz nakloni zobke!!

No, nisem si pisala, ko sem brala, kaj moram kateri napisat, zato bom, ko si spomnim, kaj komentirala... ja,
Ninaf- čestitke za izpit!
sabri- vsakič ko berem o tvojih, te podoživljam, sicer jaz nimam takih problemov, da bi mi kar vleteli- če se mali dere, pol pride kdo pogledat včasihuser posted image - meni je mami izjavla, da ve za eno garsonjero za 200€, ko so prišli z enga obiskauser posted image  Saj midva bova šla za mojim v tujino, tako da dolgo ne mislim bit tu, ker so res 'pametni'!!! Stanovanje nabavit je pa pri meni tako, da si glih ne upam za 30 letkredit vzet- moj ni zaposlen in ne dobi kredita, no, če uspeva kaj našparat, pol bi blo za 15 let že bolš...
alarm, šibam

Neposredna povezava do sporočila: 2920
28.12.2007 16:41:29   
juniorka
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
28.12.2007 16:42:42   
sabri
Oj, midve sva se danes potepali in smo bili celo v btc, ampak še pred gužvo, ker sem že zjutraj morala od doma, za moje živčke.Zdaj pa drugič spi, jaz pa jem čokolino. Je pa bila včeraj pri meni kolegica, ki ima en dan mlajšo od mene in ji daje že nekaj časa alpsko mleko, nič prekuhano, kar  tak in pravi da je vse ok. Zanimivo.
Mojčca: user posted image za zdravje in da bo do večera prijelo, da prideš na rr na enega, dva...
NinaF: čestitke za izpit in že kar za statistiko, saj jo boš naredila. Si pa res malo nadoknadila za azaj. Vi ste imel ta hitro mulo dva dni, pri nam ni te sreče, traja in traja. Ko sem se ločila, je bil jok par mesecev, kot da bi so onadva, ne pa jazuser posted image .
Taška30:
vse najboljše in še za nazaj  čestitke za sedenjeuser posted image .
lonib: mmmmmrrrrrrrr za slikico, kje pa take delajo?! No, tak razgled si bom zvečer privoščila, ko pride moj domov, mrnjav.
gaja: čeprav si našpičena na tvojega, se lepo uležta in pogovorta, v horizontali se vse zmenišuser posted image .
Ups, ta kratek lepotni spanček je bil tole, čao

Neposredna povezava do sporočila: 2922
28.12.2007 16:42:42   
juniorka
moram še jaz izživet otroka v sebiuser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
28.12.2007 17:13:55   
mojčca
Lonib, u kaka ritka user posted image user posted image user posted image .

Sabri, če bo le možnost, pridem zvečer na kakšnega, ker sem ga močno potrebna. Je moj prejle prišel domov z 6-imi piksnami red bulla, jeeeeeeeeeeeeee. No, prav veliko pa trenutno nimam od njega, pojedel je kosilo, šel ravno na WC, tako da ga kakšne pol ure ne bo, ko pa pride nazaj, pa bo vedel vse, kar piše novega v Lady, potem pa bo šel počivati, ker kiha in kašlja na veliko.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
28.12.2007 17:25:37   
thumbelina
He he mojlca, a vi imate tud tako čtivo na wc-ju. Mi imamo poleg Lady še NOvo.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Pomoč med nosečnostjo
AjPu

Ali ste med nosečnostjo kdaj najeli pomoč pri hišnih opravilih?

Da, tedensko (5%)

Da, občasno (5%)

Bi si želela, a nisem (30%)

Nikoli. Ne maram tujih ljudi v stanovanju. (60%)

Število vseh glasov: 483

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!