juniorka
|
lonib- dodi jaz poznam od majčic( sem mela rok maja) in je rodila 9 in 10 otroka - tretjič dvojčke, nisem pa vedla za kako pomoč od ljudi, kako pa najde čas za rr: 'Žan pridno melje orehe,Janja čisti kopalnico,Irma,Breda in Mirjam pa pospravljajo svojo sobo.Malčici še spančkata,Nace se igra s traktorjem,Vanja in Nadja pa sestavljata kocke,ati je v hlevu,jaz pa trenutno zabušavam ' Mojčca- ti nič ne zavidam položaja, upam, da boste kmalu ok in da vidva z Maticem ne zbolita..ti si pa le privošči eno kopel, pa kakšen šnops- meni je blo to včasih dobro v čaju, samo dost cukra je moglo not bit( je moj stari ata to pil, jaz sem pa prst namakala , zato pa sem zdaj kronik -joke, red bull ti pa jaz odstopim, ker mi bo rok pretekel- si ne upam, ker pol bi mali imel energijo ponoči, ko bi pil mleko ! Matic bo pa tudi osvojil veščine, ne se sekirat, pač bolj počasi, Nelson se tudi dere, ko samo sliši terapevtkin glas , pol pa včasih neha, včasih pa tudi po 20 min, pol pa zaključmo Ko je bil pa še majčken, pa je blo ok.. v bistvu sploh nisem vedla, da se moj otrok zna tako jokat, dokler nismo na terapiji tega doživeli - sem se vstrašla, kaj mu je... Telovadit doma jaz tudi poskušam veliko, ampak dan tako mine.. Zna se pa sam usest po novem, se s trebuha na kolena postavi in pol mu ne rata naprej premaknit pa gre nazaj in se usede, ali pa samo puza rikverc in naokoli ! Ko se pa oprime česa, pa tudi na nogice uspe in na levi se že obdrži, če je pa bolj na desni mu pa klecne in hop na rit! Če pa vidi mene, pa najprej izi varianto proba z a usest-- aaaaaa-jamranje ! Spanje- dva dni, ko smo dobivali zobke, je spal enkrat do 5ih enkrat do 6.50 za prvo dojenje, zdaj pa spet po starem- ob 2ih, pa 4ih... zoom zoom- vam pa naj dedek mraz nakloni zobke!! No, nisem si pisala, ko sem brala, kaj moram kateri napisat, zato bom, ko si spomnim, kaj komentirala... ja, Ninaf- čestitke za izpit! sabri- vsakič ko berem o tvojih, te podoživljam, sicer jaz nimam takih problemov, da bi mi kar vleteli- če se mali dere, pol pride kdo pogledat včasih - meni je mami izjavla, da ve za eno garsonjero za 200€, ko so prišli z enga obiska Saj midva bova šla za mojim v tujino, tako da dolgo ne mislim bit tu, ker so res 'pametni'!!! Stanovanje nabavit je pa pri meni tako, da si glih ne upam za 30 letkredit vzet- moj ni zaposlen in ne dobi kredita, no, če uspeva kaj našparat, pol bi blo za 15 let že bolš... alarm, šibam
|