Anonimen
|
hojla! sem sedaj spravila še nekaj mesa v zmrzovalnik, tako da lačni pa sedaj res ne bomo grem nekaj za nazaj preberem, ste ble pridne mojčca - joj, vi pa imate pravi bruhitis doma. upam, da se hitro pozdravita manca in tvoj, ter da se še vidva z maticem česa ne nalezeta... sicer malo verjetno, tako da res en šnops rukni NinaF - bravo za matematiko . viš, pa je pomagalo zoom-zoom - samo da ni kaj hujšega. sicer pa so dr. tam da te naše sončke pogledajo, če jim kaj manjka al ne - saj nam ne morejo povedati kaj jih boli in če jjih sploh boli janca77 - super da greš na fešto- ti kar odklopi in pleši na full - še za nas malo, ki nikamor ne gremo ja, glede te čežane pa sem se tukaj že itak razpisala, tako da ostale ta del kar preskočite. moja je namreč zelo zbirčna pikica. nekje po 3 mesecu njene starosti, ko je meni začelo primanjkovati mleka, sem ji hotela začet dodajat adaptirano mleko, pa je bila tako izbirčna, da ni in ni hotela nobenega mleka. sem kupila celo vrsto tega mleka, pa ji ni nič odgovarjalo. jaz pa vsa obupana, saj se mi je jokala, ker je bila lačna....joški pa niso toliko proizvajali, da bi blo dovolj . no in tako sem poiskusila s kuhanim jabolkom in to je bilo naši pikici všeč. saj pozneje je tudi adaptirano vzljubila, ampak ti začetki pa so res bli za zjokat . potem smo en čas super jedli vse, in moje joške, pa adaptirano, pa čaj, pa čežano... sedaj pa kak mesec imam problem, da mi noče več adaptiranega mleka jesti - nimam pojma, kaj ji je pihnilo v rito, ampak ona NOČE. obožuje pa tole čežano in bi samo to jedla. še prej smo popili po 3-4 dcl čaja na dan, sedaj pa še to ne, samo čežano in čežano.... tako da si zvečer skuham eno rundo za vssak slučaj, če bo ponoči treba.....in je nič ne moti, če ji ob 4 zjutraj dam čežano, ona to z užitkom popije in zaspi naprej (pa sem ji tudi delala mleko ponoči, da ne bo kritik - pa potem noče in sitnari za čežano ). ja, kaj čem, pa naj vsaj to je, če ji je všeč bom raje potrdila, da mi ne zbriše
|