taška30
|
Hajli hajlo, moj dec tud gleda Herija Poterja , men pa ne potegne. Valika, dajva ustanovit Klub ljubiteljev čežane. Mi smo takoj zraven. Samo pri nas je na žlico za jest, po flaški pije pa 'vodo od čežane' se pravi kompot. Samo to. O kakšni vodi ali čaju pri nas ni govora. Pri nas se pije kompot. Sabri, bravo, bravo!!! Vidiš, pa smo te nakurile, da si zbrala pogum. Včasih je potrebno, da ti da kdo kakšno brco v rit, a ne? Hariba, kako se kaj držiš? zate in za vašo družino. Mojčca, držim pesti za Manco, da bo čimprej bolje. Malo sem spregledala, a to ima virozo potrjeno? Mleko, pismo tole mene tud skrbi. Jaz imam doma Hipp in ga naša sploh ne mara. Res je, da še nisem probala drugega, ampak Hipp imajo ponavadi vsi radi. Jaz bi že počas zaključila s tem dojenjem rada. No, čeprav moram priznat da je ponoč prav fajn priklopit otroka, pa spat naprej, kot pa flašo rihtat. Sicer pa: počasi mislim nehat s tem hranjennjem ponoči, ker sem prepričana da pri tej starosti več ne rabijo nočnega obroka...samo še zbiram pogum in voljo za ta podvig. Enkrat (mesec nazaj) mi je po dveh težkih nočeh že skor uspelo, potem je prišla pa bolezen (tista driska in bruhanje), pa smo spet tam kjer smo bili. MojcaB, držte se, pa upam, da res ne boste uporabili napotnice. A suhe borovničke si že probala dat? Zaenkrat tolk.
|