|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
28.12.2007 21:18:46   
zoom zoom
Še to. Zudi pri nas uporabljamo Hipp, ker smo ga že pri starejšemu, samo s to razliko, da sem v bistvu začela z dvojko, zdej smo pa na trojki. Hipp1 pa sem porabila eno škatlo (v njej sta 2 vrečki), pa še to sem več kot pol vrgla stran, ker je potekel rok ko je lahko odprto.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.12.2007 21:19:31   
mojčca
Takrat sem potem začela s Comformilom, samo se sedaj drugače imenuje, je pa dosti podobno ime.

Letim ker se Matic joka, pa še obiske sem dobila. Pestro.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.12.2007 21:25:11   
Anonimen
a ni ena enkrat napisala, da daje neko adaptirano z okusom vanilije??? mogoče pa bi še to poiskusila???
samo v šparu se to ne dobiuser posted image . a katera ve v kateri trgovini, da ne bom sedaj po vseh trgovinah hodila in iskala - prosim, no.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
28.12.2007 21:26:51   
smotka lonib
VALIKA!
tud jest notr padla v tele slikce. Sem se nasmejala do solz, ko sem ji gledala. Pol je pa vanja prišla, pa me je spraševala, zakaj se smejim. Sem ji slikce pokazala, pol se je pa še ona smejala, Zala pa naju je sam debelo gledala, kva se midve reživa.

Sem mojmu zdejle rekla, da bi šla rada gor (spalnico imava spodaj), pa ne morem Zale same pustit. je reku, da naj grem jest kr gor, bo on dvignu zalo in jo popestval, če se bo jokala. Sem kr mal debelo pogledala, ker mi ponavadi reče, če grem spet objemat user posted image .

Da se ga navte spet napile dons kot tale gospauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
28.12.2007 21:28:11   
hariba
thumbelina hvala za skrb. Sem prižgala pc in seveda dala na rr, samo sem pol šla proč Zojo dat spat. Nisem zato videla prej kaj si napisala.  ja poskušam funkcionirat čim bolj normalno in sem se cel popoldan trudla delat čim bolj močno pred mamo in biti čim bolj optimistična. Ja najbolje mi pa ni uspevalo. Uh, samo da bo nedelja in pogreb čimprej za nami. Zoja čuti, je zelo nemirna. Tastarejše je pa tudi vsa zadeva kar zamorila, zlasti Laro. Ona je bila najbolj navezana nanj. Zdaj moj in taveliki gledajo harry poterja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.12.2007 21:31:47   
taška30
Hajli hajlo,
moj dec tud gleda Herija Poterjauser posted image , men pa ne potegne.

Valika, dajva ustanovit Klub ljubiteljev čežane. Mi smo takoj zraven. Samo pri nas je na žlico za jest, po flaški pije pa 'vodo od čežane' se pravi kompot. Samo to. O kakšni vodi ali čaju pri nas ni govora. Pri nas se pije kompot.user posted image

Sabri, bravo, bravo!!! Vidiš, pa smo te nakurile, da si zbrala pogum. Včasih je potrebno, da ti da kdo kakšno brco v rit, a ne?user posted image

Hariba, kako se kaj držiš? user posted image  zate in za vašo družino.

Mojčca, držim pesti za Manco, da bo čimprej bolje. Malo sem spregledala, a to ima virozo potrjeno?

Mleko, pismo tole mene tud skrbi. Jaz imam doma Hipp in ga naša sploh ne mara. Res je, da še nisem probala drugega, ampak Hipp imajo ponavadi vsi radi.user posted image  Jaz bi že počas zaključila s tem dojenjem rada. No, čeprav moram priznat da je ponoč prav fajn priklopit otroka, pa spat naprej, kot pa flašo rihtat. Sicer pa: počasi mislim nehat s tem hranjennjem ponoči, ker sem prepričana da pri tej starosti več ne rabijo nočnega obroka...samo še zbiram pogum in voljo za ta podvig. Enkrat (mesec nazaj) mi je po dveh težkih nočeh že skor uspelo, potem je prišla pa bolezen (tista driska in bruhanje), pa smo spet tam kjer smo bili.

MojcaB, držte se, pa upam, da res ne boste uporabili napotnice. A suhe borovničke si že probala dat?

Zaenkrat tolk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
28.12.2007 21:38:56   
taška30
Joj, preden jaz naklofam en post, ve že stran obrnete. Hariba, vidim, da si se že javila. Veš, da smo mi tud imeli en pogreb na 30.12. - moja stara mama leta 92, takrat sem bila ravno v 'tanorih' letih in smo mislil ful žurat za silvestra, pa je potem vse skupaj imelo en tak čuden priokus.
Ja, saj do pogreba je najtežje, potem nekak lažje potegneš črto in začneš živet naprej.
Rožca za vas.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
28.12.2007 21:39:01   
thumbelina
Hja pri nas je pa druga fora. On požre itak vse kar dobi v usta. Zanekrat se doji samo še zjutraj pri meni, pa še to se samo zajbava in zdaj tretira joške kot plišaste igrače in bi kr nekej stiskal in ščipal in grickal. user posted image . Pa ne bo nič od tega, ker je mož rekel da ima predpravice na touser posted image user posted image user posted image . Ostalo mu dam pa še ob pol treh popoldne in zvečer pred spanjem od Milupe SOM (adaptirano sojino mleko), ker od navadnega adaptiranega rata ves flekast in sumim da je na kravje mleko alergičen. Mislim da je alergičen še nanekaj pa ne morem poštudirat kaj.... Ampak to je že 2. štorija.
Skratka pri nas bi komot ukinili dojenje ampak sama mal zaviram, ker mislim da bova slej ali prej morala na alergološke teste in če ga bojo hotli obdržatnotr potem sem lahko jaz z njim če kao dojim... Kompliciram, a ne?

Tko da taška probaj še kakšno drugo adaptirano mleko, potem bo po vsej verjetnosti tudi čez noč mir, ker je veliko bolj nasitno kot tvoje mleko. naš odkar zvečer spije flašo tega mleka, je ponoči zadovoljen samo z dudo in ni treba hranit ga....

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
28.12.2007 21:43:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Valika, dajva ustanovit Klub ljubiteljev čežane. Mi smo takoj zraven. Samo pri nas je na žlico za jest, po flaški pije pa 'vodo od čežane' se pravi kompot. Samo to. O kakšni vodi ali čaju pri nas ni govora. Pri nas se pije kompot.user posted image

no, potem pa smo že trije user posted image user posted image user posted image . moja soseda tukaj v našem bloku, je marčevka 2007, pa tudi pravi, da ji mala nič drugega ne pije kot kompot od jabolk in pretlačena jabolka na žlico
a je še katera za v naš klub???? vse dobrodošle  user posted image

mojčca - ti pa uživaj z obiski, pa se še kaj vrni pozneje...

mojcaB - kaj pa zelo prekuhane kamilice - tudi zapirajo . pa res upam, da boste boljši, in da ne boste rabili v bolnicouser posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
28.12.2007 21:46:15   
smotka lonib
taška30!
jest že en mesec ponoči ne dojim več. Zvečer ji zmešam gresolino z mojim mlekom. preden pa zaspi (to je pol ure po oboroku), pa se še doji, da zaspi na moji joški. Ponoči, ko se včasih zbudi, jo pa samo k sebi vzamem, da zaspi. Zjutraj pa se tud še podojiva.

Moram it pogledat, kva dela moj možek. Otroka tu zgoraj gledata film Sam doma, moj pa najbrž na zdravje ali pa harryja.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
28.12.2007 21:48:25   
janca77
zivjo
Pa je minil dan kot bi mignil. Vse sem pospravla, šla peš v knjižnico, čeprav mi je pol blo že kar mal dolgcajt ko moža in Tilna še ni bilo domov. Pač prvič da sem bila sama doma brez Tilna.

sabri  super da ste našli skupni jezik in da boš imela malo miru pred tastarimi

mojčca želim vam mirno nočko, da ne bo tako kot prejšnji dan

valika hvala za obrazložitev glede čežane, pa te nisem prav nič kritizirala ker vsaka mama ve za svojega otroka kaj mu paše in kaj ne. A Novalac mleko sta že poskusila? - moj ga ima zaenkrat še rad, čeprav ga dobi samo še zjutraj in zvečer
Jutri pa upam da si bom dala duška in da bo dobra žurka.Tilen bo šel na večerjo pol bo pa šla moja mama z njim domov

mojca b držim pesti in da bo šlo brez napotnice skozi da bosta lepo v domači negi - glede slabosti pa sama najbolj veš kolk ste pridno user posted image

nina f čestitke za opravjen izpit, pridnauser posted image

lonib kar še kaj lepga nam pošlji

Zdej je pa pršu moj v sobo in je zgledal nekako takole

user posted image

Tako za danes je dovolj.Mogoče bo še lepa noč sej veste kaj mislim. Se slišmo še kaj
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
28.12.2007 21:52:37   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

bova slej ali prej morala na alergološke teste in če ga bojo hotli obdržatnotr potem sem lahko jaz z njim če kao dojim... Kompliciram, a ne?

Ej, ne vem če je to čisto res. Mislim do neomejene starosti, če dojiš. 2 leti nazaj, ko je Manca padla iz mize in sva bile čez noč noter na opazovanju so mi nekak dali vedet, da naj mi bo, ker še dojim in ker je ravno bila stara 6 mesecev. Če bi bila le malo starejša, ne bi mogla več ostati noter, ker kao potem otrok že je drugo hrano.user posted image Možno, da je sedaj drugače. Je pa tko po moje, da do 6 meseca ti pripada postelja in hrana v bolnici kot doječi materi (jaz sem imela to par štukov višje v KC na enmu oddelku, kjer je bil ravno prostor), samo itak nisem koristila tiste postelje, ker sem bila na stolu zraven Mance celo noč. Torej ob otroku si lahko dan in noč če hočeš, če dojiš ali ne, le pripada ti samo stol.user posted image

Tko da taška probaj še kakšno drugo adaptirano mleko, potem bo po vsej verjetnosti tudi čez noč mir, ker je veliko bolj nasitno kot tvoje mleko. naš odkar zvečer spije flašo tega mleka, je ponoči zadovoljen samo z dudo in ni treba hranit ga....

Eh, saj pravim, mislim, da ni fora v lakoti, ker se itak ful naje za večerjo goste hrane, ampak bolj v navadi in v tem, da ne zna drugače nazaj zaspat kot če se priklopi, za kar sem pa kriva jaz.

Neposredna povezava do sporočila: 2962
28.12.2007 21:53:31   
Anonimen
thumbelina - nič ne kompiciraš. ti kar doj in da boš lahko s svojim user posted image  v bolnišnici, kajti ni hujšega, kot da pustiš dojenčka samega v bolnici.
sem bila z evo ko je imela uriinfekt (pri njenih mislim da 7 ali 8 mesecev, se ne spomnim več čist dobro) in sem jo hvala bogu še dojila in sem lahko bila z njo v bolnici - da pa ne govorim, kako so si bili tisti user posted image  ubogi, ki so bili tam brez starševuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
28.12.2007 21:55:49   
janca77
valika Novalac vem da je z okusom vanilije ampak šele od prvega leta dalje če prav vem, pa še ta se dobi samo v lekarni

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
28.12.2007 21:57:14   
hariba
Valika Zoja tudi obožuje čežano, a jaz ji dajem le na žlico. Adaptirano mleko na flašo sem ji 2 krat probala dat, ni šans da bi pila, tudi kašic z adaptiranim mlekom noče.Kravjega zaenkrat še nisem dala, bom pa po novem letu, ko se bo malo situacija umirila začela uvajat. Dojila bi se pa še dojila in to kak teden je spet čisto nora na joške. Jaz sem popoldansko dojenje sicer ukinila, dojim jo še zjutrj in zvečer, a če jo imam v naročju kar tišči usta na moje joške.
Aja ajz sem videla mleko z okusom vanilije od nestleja v Intersparu.
sem zdaj tavelikim ob filmu lupila kivi in pomaranče, zato ker Denis noče nobenega sadja jest. No tako pred tv, če tudi drugi jejo, pa občasno kaj poje. Zdaj je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
28.12.2007 22:00:39   
hariba
ja do enega leta si lahko zastojn z user posted image , če dojiš, po enem letu pa komplicirajo. No vsaj v celjski bolnici je bilo in baje je še kar tako

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
28.12.2007 22:09:52   
taška30
Mah, zdej berem, prej sem ful zakomplicirala, Thumbelina. Hočem reči, da po moje nikjer v Slo (na žalostuser posted image ) ni tako, da je poleg otroške posteljice še postelja za mamo dojiljo (al mogoče je kje? po moje ne). No, vsaj v KC na intenzivni ni, pa zdaj na dermatološki kliniki tud nisem videla tega, le otroške posteljice, še stolov ni normalnih, le tisti mini kot v vrtcu.
Samo po moje prepovedati ti pa ne morejo nikjer, da ne bi bila ti ob otroku dan in noč, če hočeš.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
28.12.2007 22:14:56   
smotka lonib
janca77!
imam občutek, da bo tud moj glih zdejle uletu in pokazu user posted image

Nič, se bom kar poslovila od vas, ker dons ne smem pit. Moram še dol po štengah prit, pa še dva ovinka naredit, da pridem do svoje postelje. Pol pa še naredit kakšno akcijouser posted image z mojim, pol pa tabletko vtaknit tam spodaj, pa dva dni nič seksat (zaradi tablet), ker imam drug teden v petek ponovni servis.user posted image Upam , da nam spet padla na servisu. Me pol moj ne bo mogu registriratuser posted image .

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.12.2007 22:21:03   
mojčca
Joj, me eno uro ni tukaj, pa imam ful za prebrati.

Hariba, sem mislila, da ste že imeli pogreb. Kaj naj ti rečem, drži se. Ja, user posted image  pa ful čutijo, če je kaj narobe in smo mamice slabe volje.

Janca, če mene moj grdo gleda ker sem na računalniku ga nazaj pogledam še bolj grdo in problem je rešen.

A je kakšna žejna user posted image user posted image   gorenjka časti, tako da izkoristite.

Taška, viroza je pa pri Manci kao potrjena. Bo pa danes še pestra noč, ker se je že parkrat oglasila, pa me klicala. Bogica.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.12.2007 22:22:39   
thumbelina
lahko nočko punce, se grem še malo k možku stisnit. Pa pa , se tipkamo jutri.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.12.2007 22:23:47   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Pol pa še naredit kakšno akcijo z mojim, pol pa tabletko vtaknit tam spodaj, pa dva dni nič seksat (zaradi tablet), ker imam drug teden v petek ponovni servis. Upam , da nam spet padla na servisu. Me pol moj ne bo mogu registrirat .

Ok, jaz sem blond, priznam. A zna katera tole dešifrirat?!?user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.12.2007 22:25:09   
mojčca
Lonib, če boš spet padla na tehničnem, zamenjaj serviserja user posted image .

Piškotek pa izgleda, da se je posvetil družinskemu življenju in nas ne mara več user posted image user posted image user posted image .

Taška, kakšna je Nutella?????????? Naša Manca je palačinke samo z Nutello iz Muellerja. Smo na morju kupili eno drugo, ker smo to pojedli in je rekla: mami, ta pa ni dobra. Je bila pa danes, ko sva se urejali za spat, ful dobra: mami, hvala ker si me previla, pa hvala, ker me maš rada, pa mi daš za pit jagodni sok. Vsaka druga beseda zadnje čase pri njej je hvala. Ja, mami je lepo vzgojena in tudi hčerka obvlada besedo prosim in hvala. Se moram kar pohvaliti user posted image user posted image user posted image . Če me drugi nočejo, se bom pa sama user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.12.2007 22:26:33   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: lonib
Pol pa še naredit kakšno akcijo z mojim, pol pa tabletko vtaknit tam spodaj, pa dva dni nič seksat (zaradi tablet), ker imam drug teden v petek ponovni servis. Upam , da nam spet padla na servisu. Me pol moj ne bo mogu registrirat .

Ok, jaz sem blond, priznam. A zna katera tole dešifrirat?!?user posted image

Padla je na tehničnem user posted image   in sedaj misli, da bo po današnji akciji in tabletkah čez dva dni kot user posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.12.2007 22:27:15   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

lahko nočko punce, se grem še malo k možku stisnit. Pa pa , se tipkamo jutri.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.12.2007 22:28:17   
mojčca
Spet imam samogovore user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

kremica za ritko
lilie

kaktero kremico za ritko uporabljate?

bebi val (18%)

dm (7%)

muller (6%)

drugo (69%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!