|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
28.12.2007 17:26:18   
smotka lonib
Mojčca!
taka ritka ti da užitkauser posted image user posted image !!!!

juniorka!
glede tele Dodi. mi je mami enkrat povedala, da so v Slovenskih novicah eni iz Davče, ki imajo ful otrok, pa živijo pri starših v zelo stari hiši in novo delajo zelo počasi, pa še kakšen velik avto bi jim prišel prav. mi je pa moja kolegica povedala, da je ta Dodi (njeno pravo ime ne bom omenila) iz Davče. pol pa dobri ljudje pa karitas deva dnar za take, ki štepajo otroke 100/uro čeprav se jim hiša dobesedno podira. jim bodo že drugi novo bajto nardil in avto kupil. matr sem jezna na take. sploh ne vem, kje najde čas za računalnik (tud računalnik si je nabavla najbrž prek tega dnarja, pa digitalca tud, ker slikce gor lima).

moram nehat, da nam taka kot taleuser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
28.12.2007 17:31:57   
smotka lonib
thumbelina in mojčca!
tud moj redno bere na WC-ju in to sportske novine ali pa ekipo.user posted image

Mojčca!
še enga imam zateuser posted image

čao!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.12.2007 17:56:54   
Anonimen
hojla punce, sem že nazaj iz kolin - no, sicer itak ni bilo koristi od mene.... sem imela precej dela z otroci in z živalmi - sta se maček in pes non stop nekaj cofala....in vidim da ste ble danes max pridne pri pisanjuuser posted image user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: NinaF

IZVIRNO SPOROČILO: valika

ja, taška, jaz mislim, da smo pa res vse malo zasvojene s tem RRuser posted image user posted image  - pa kaj, v glavnem, da nam je lepo, a ne? pa

zakaj hudiča pa misliš, da se jaz javljam le na vsake par dni. user posted image  user posted image  če imam računalnik skoz prižgan, potem doma ni NIČ, ampak POPOLNOMA NIČ narejeno. potem skoz "refrešam" če je od "mojih aprilčic" kakšna kaj napisala in potem še po drugih temah bluzim in gre dan okoli 123.

joj, če bi jaz bila na RR samo vsake tri dni, potem bi pa imela preveč za prebrat in sploh ne bi bila več na tekočemuser posted image user posted image user posted image  ... ne malo hecauser posted image ... jaz ponavadi, ko dam laro spat, potem tistih prvih 15 minut se vsedem pred RR in mal preberem, ker je majhno stanovanje in nočem ropotati, vsaj toliko da mi zaspi, potem pa grem kaj delat.
hja, pa potem zvečer namesto da gledam kak brezvezen film, se raje malo sprehodim po RR in se mal nasmejim in sprostim....

tako, sedaj pa  me moja 6-letna hčerka podi z računalnika - je izjavila, da sem pa danes že bla na računalniku (zjutraj)

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.12.2007 18:01:33   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

He he mojlca, a vi imate tud tako čtivo na wc-ju. Mi imamo poleg Lady še NOvo.

če sem iskrena, hvala bogu za to, da sem na sekretu več kot 15 min, ker mi drugače NIČ ne bi uspelo prebrati user posted image  pri nas se najde vse:  zame lady, nova, obrazi... reklame... za igorja avtomobili... user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.12.2007 18:18:04   
Anonimen
sem spet tukaj - eva se igra polarni raziskovalec, jaz pa nazaj na RRuser posted image user posted image

joj, sem sedaj imela panic atac - lara je nekje najšla ono miceno plastiko od robčkov - no, to sem pozneje ugotovila, ko sem brisala bruhanje... je kar začela bruhat in se dušit zravenuser posted image , sem jo na glavo obračala, da je šlo vse ven - ni mi pa jasno, kje je to najdla...
še bolj me je panika zgrabila, ker je ravno danes punca od brata rekla, da se je nekje na primorskem zadušil en enoletni otroček s koščkom mandarineuser posted image user posted image user posted image , da je bilo baje po enih cajtingah.... jaz tega sicer nikjer nisem zasledilauser posted image . pa meni bi se zmešalo, če se mi kaj takega zgodi!!!!!!!
sem se pa sedaj odločila, da ji več ne dajem skorjice kruha kar tako v roke (sem ji dala vsega ene petkrat - da ne bo slučajno spet kakega kritiziranja).... ker včasih si je odtrgala kak košček in sma potem tudi to bljuvale venuser posted image user posted image  - saj nekatere tudi to delate... bodite prosim lepo previdne!!!!!

(odgovor članu gaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.12.2007 18:53:45   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

thumbelina in mojčca!
tud moj redno bere na WC-ju in to sportske novine ali pa ekipo.user posted image

Mojčca!
še enga imam zateuser posted image

čao!

Tale na WC-ju je prav posrečen,ta mišičast pa mi ne sede najbolj. A si predstavljate, da bi mogla še za njega kupovati modrčke???!!!! Še en strošek, jok brate, odpade. Ja kakšno grozno faco ma?????????? Beži stran od mene fant in to takoj.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.12.2007 19:39:20   
sabri
No, samo na hitro, sem zdaj našima povedala zelo na lepo, skrajšano povem v glavnem, da bomo preuredili to hišo, no midva in naredila posebej vhod in bo v bistvu kot v bloku, skratka bomo imeli še kar mir. Če ne pa pač gremo. Mama je šla gor s takim obrazom, fotkr se je pa pretvarjal, da je kao ok. Škoda besed. Povedala sem pa samo zato, ker sta po presledkih skos pr men, kar sem doma, pa tamala, tamala tamala...Ah.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.12.2007 20:00:49   
Mojca B
pa saj je prav Sabri, da poveš.. pravijo, da je boljša prva zamera kot pa zadnja.. tko da..

Midve bili pri P in dobili napotnico za bolnico za jutri v primeru, če se driska vsaj malo ne umiri in če še kar ne bo pila. Ima pa tud malo rdeče levo uho, pa kašlja.. joj se mi tko smili revček. Men pa že cel dan slabo, da ne vem kam bi se dala...

oki... se slišimo punce in držite pesti, da bo jutri naša bejba bolje..

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.12.2007 20:13:55   
thumbelina
Joooj MOjcaB, držim pesti da se stvari umirijo. groza in ta zima, komaj čakam daje bo fertik, ker imam poln k... teh viroz tega kozlanja in driske in smrklja user posted image .

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.12.2007 20:15:08   
mojčca
Sabri, super, da si staršem povedala svoje mišljenje in da boste pač naredili svoj vhod, saj ste svoja družina in želite uživati svoje življenje.

Mojca, močno upam, da napotnice ne boste rabili in jo boste lahko strgali na koščke, Jona pa bo začela piti in se driska umiri. Kar se tiče tvoje slabosti, mogoče kakšna viroza, ali pa presenečenje čez približno 8 mesecev user posted image .

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.12.2007 20:19:43   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca B
Midve bili pri P in dobili napotnico za bolnico za jutri v primeru, če se driska vsaj malo ne umiri in če še kar ne bo pila. Ima pa tud malo rdeče levo uho, pa kašlja.. joj se mi tko smili revček. Men pa že cel dan slabo, da ne vem kam bi se dala...

user posted image  sem ravno hotla vprašat kaj je z našo večerjo... Zdej pa samo pošljem nekaj pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamico in Jono.
Hm... a da ti je slabo? Sam pograd mate zaenkrat samo za 2 user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
28.12.2007 20:26:59   
thumbelina
Aja pa še za sabri  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   zate punca. Stand up for your rights!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
28.12.2007 20:36:36   
Anonimen
hojla! sem sedaj spravila še nekaj mesa v zmrzovalnik, tako da lačni pa sedaj res ne bomouser posted image
grem nekaj za nazaj preberem, ste ble pridneuser posted image user posted image user posted image

mojčca - joj, vi pa imate pravi bruhitis doma. upam, da se hitro pozdravita manca in tvoj, ter da se še vidva z maticem česa ne nalezeta... sicer malo verjetno, tako da res en šnops rukni

NinaF - bravo za matematikouser posted image user posted image user posted image . viš, pa je pomagalouser posted image

zoom-zoom - samo da ni kaj hujšega. sicer pa so dr. tam da te naše sončke pogledajo, če jim kaj manjka al ne - saj nam user posted image ne morejo povedati kaj jih boli in če jjih sploh boli

janca77 - super da greš na fešto- ti kar odklopi in pleši na full - še za nas malo, ki nikamor ne gremouser posted image
ja, glede te čežane pa sem se tukaj že itak razpisala, tako da ostale ta del kar preskočite. moja je namreč zelo zbirčna pikica. nekje po 3 mesecu njene starosti, ko je meni začelo primanjkovati mleka, sem ji hotela začet dodajat adaptirano mleko, pa je bila tako izbirčna, da ni in ni hotela nobenega mleka. sem kupila celo vrsto tega mleka, pa ji ni nič odgovarjalo. jaz pa vsa obupana, saj se mi je jokala, ker je bila lačna....joški pa niso toliko proizvajali, da bi blo dovoljuser posted image . no in tako sem poiskusila  s kuhanim jabolkom in to je bilo naši pikici všeč. saj pozneje je tudi adaptirano vzljubila, ampak ti začetki pa so res bli za zjokatuser posted image . potem smo en čas super jedli vse, in moje joške, pa adaptirano, pa čaj, pa čežano... sedaj pa kak mesec imam problem, da mi noče več adaptiranega mleka jesti - nimam pojma, kaj ji je pihnilo v rito, ampak ona NOČE. obožuje pa tole čežano in bi samo to jedla. še prej smo popili po 3-4 dcl čaja na dan, sedaj pa še to ne, samo čežano in čežano.... tako da si zvečer skuham eno rundo za vssak slučaj, če bo ponoči treba.....in je nič ne moti, če ji ob 4 zjutraj dam čežano, ona to z užitkom popije in zaspi naprej (pa sem ji tudi delala mleko ponoči, da ne bo kritik - pa potem noče in sitnari za čežanouser posted image ). ja, kaj čem, pa naj vsaj to je, če ji je všeč

bom raje potrdila, da mi ne zbriše

(odgovor članu Mojca B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2938
28.12.2007 20:37:41   
mojčca
Otroke sem dala spati, moj je šel na gasilce kljub temu, da je ful bogi (bom brez komentarja, samo če bodo ponoči žurke in če bo jamral, da se slabo počuti in da ne more vstati, mu bom jaz z kakšno brco v rit pomagala na noge).

Sedaj pa na hitro pospravim in pomijem posodo, potem pa si privoščim red bull in močno upam, da bo noč dokaj mirna. Ampak malo dvomim, glede na to, da je Manca imela sedajle 39.3 vročine. Sem ji dala sirup, sedaj pa se pustimo presenetiti.

Kar se tiče Matica, je pa zadnje čase tak živc, da ga komaj obvladujemo. Samo da ni pri miru, pa je srečen. Kot da bi imel v riti petardo, resno???? Me prav zanima, kaj nama bo rekla na terapiji, ko bo videla, kakšne počne. Sigurno pri obračanju in zvijanju in vseh njegovih vragalijah ne uporablja nobene medenice ampak je bister kot njegova sestrica in se znajde na svoj način, ki pa je seveda čisto napačen user posted image . Bom rajši počakala, kaj bo rekla terapevtka, pa se bom takrat sekirala namesto sedaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2939
28.12.2007 20:42:32   
mojčca
Valika, mi šnops čisto nič ne diši, no, prav ogaben mi je.

Tistega tvojega dela od čežane seveda nisem preskočila in sem ga prebrala (baba firbčna, saj vem) in me zanima, katero adaptirano mleko pa si uporabljala nazadnje????? Jaz pri Manci vem, da sva ful dolgo uporabljala eno vrsto, kar čez noč pa jo je pičilo in da ni hotela niti poskusiti. No, po skoraj tednu dni stradanja sem odšla k pediatru, predlagal mi je drugo mleko in je bil problem rešen. Ne samo da je jedla, ampak je žr.... Je pa res, da je bila toliko manjša, da razen mleka ni jedla še nič.

Preden slišim kakšno kritiko da zakaj ji nisem sama zamenjala mleka????? Ker smo prve mesece z njo imeli zelo velike probleme in sama od sebe nisem probavala nič, ker to ne bi bilo dobro zanjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
28.12.2007 20:50:09   
thumbelina
Sem kooončno obnovila svoj album in dala notr sveže fotke, če katero zanima naš čupavc.

Se mi ne da gledat harryja POttra, pol pa tlele bluzim. MOža je pa čist notr potegnilo.

Sem misla da bomo dones kaj sprobali če ob povečani posteljni aktivnosti kavč še kaj škripa  user posted image , ampak ne bonič ker se je napovedala teta na obisk user posted image .
Ehh ja bomo pa naslednje leto....

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
28.12.2007 20:51:07   
thumbelina
Hej hariba vidim da si gor, kako si, je hudo ne, pa še tamali čutijo da je nekaj narobe, vsaj ponavadi je tako... Držite se.

Neposredna povezava do sporočila: 2942
28.12.2007 20:52:55   
Anonimen
tako, sedaj pa dalje - joj mene bo moj tudi user posted image , potem pa bo še tole naredil user posted image , me prav čudi, da tako mirno tu poleg mene sedi in gleda tvuser posted image

taška30 - vse naj naj za Julijo
user posted image

lonib - a si ti tud not padla????? v te smeške mislim - hehehe user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Lonib, si pa taka, kot jaz  pred enim tednom, ko nam je Taška zaupala link do smajlijev in sva bili z Piškotkom kot dva otroka user posted image .

mojčca, mene si pozabla, sem jaz tudi sodelovala, pol pa sma jih midve doble po piskru, ker sma nekulturni.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.12.2007 21:07:18   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: valika

tako, sedaj pa dalje - joj mene bo moj tudi user posted image , potem pa bo še tole naredil user posted image , me prav čudi, da tako mirno tu poleg mene sedi in gleda tvuser posted image

taška30 - vse naj naj za Julijo
user posted image

lonib - a si ti tud not padla????? v te smeške mislim - hehehe user posted image user posted image user posted image

Lonib, si pa taka, kot jaz  pred enim tednom, ko nam je Taška zaupala link do smajlijev in sva bili z Piškotkom kot dva otroka user posted image .

mojčca, mene si pozabla, sem jaz tudi sodelovala, pol pa sma jih midve doble po piskru, ker sma nekulturni.......

Valika, nisem pozabila, nič skrbeti. Joj samo Piškotek sem omenila, tebe pa ne, sem nesramna al pa pozabljiva.

Thumbelina, si bom ogledala slikice takoj, ko Matic zaspi. Sedaj si je najdel nov hobi, jokanje v večernih urah. Še dobro, da se Manca ne zbudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
28.12.2007 21:14:15   
Anonimen
mojčca - ti, ti radovednica ti user posted image     ja nazadnje sma imele hipp2, pred tem pa hipp1, milumil, novalac, aptamil . saj ko mi je vzljubila adaptirano, potem sma vse tisto ponucale, kar sem na začetku znakupila in je ni nič motilo, da sem malce miksala - je čist vse pojedla... no, potem pa sem se odločila za hipp - sem že pri evi imela hipp, pa ni blo problema. lara je najprej jedla hipp1 sedaj pa že tudi hipp2 en čas. kar naenkrat pa ne mleka user posted image . meni so itak vse istega okusauser posted image .
sedaj pa sem mislila, da bi prešaltala na navadno mleko, pa tudi ne - sem upala, da ji bo všeč. ampak ona poiskusi, potem pa kar krili z rokami, usta  user posted image in jamra user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.12.2007 21:15:20   
hariba
O danes ste bile pa zelo aktivne ob pc.  Fajn, da se zafrkavate, morda vam pa uspe in me spravite v malo boljšo voljo. Mi smo kako uro nazaj prišli od mame. je čisto na tleh, pa ful je zdaj enih problemov nastalo. Imanamreč kmetijo in kar precej živine, ona sama pa zdaj to vse en bo mogla sama rihtat. Od nas otrok pa ni nihče ne živi doma. No 1 sestra je čisto blizu.
ninaf iskrene čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image
taška30 Juliji vse naj za  8 mesecev.
mojčca Upam, da Manca čimprej ozdravi.
fiziološka Jaz je tudi velike količine porabim. Imam trenutno Nisita. Uporabljam jo za Zojo, po potrebi za Laro in Denisa. Žiga si pa mora vsak večer z njo nos čistit zardi zamašenega nosu.
Zoja spi, je med dojenjem takoj zaspala. Pa že v avtu je spala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
28.12.2007 21:15:31   
zoom zoom
Pri nas že vsi spijo, samo jaz še nekaj bluzim okoli.

Tamali sem popoldan kar naprej sesala nos in vsakič ven posesala ful, tako gosto belo. Sicer je drugač ful živahna, samo ta smrkelj je od user posted image , pa občasno še pokašljuje. Upam, da ji ponoči nos ne bo preveč nagajal.

Sem bila pa danes za večerjo ful presenečena nad starejšim, ker je sam prosil za večerjo in tako jedel, prav z užitkom. ZDej pa ne vem a je bil res tako lačen, se mu je tako zaluštalo jest ribe, da je pojedel celo konzervo (je sam hotel jest ribe in kruh) ali pa je sirup za apetit pomagal. Sem včeraj kupila v CP sirup Bimbi Apetito (kao za povečanje apetita), čeprav dvomim, da bi pomagal po eni dozi. Lepo bi bilo. Ker je res fino gledat otroka ki z užitkom je. Je pa še en razlog zakaj je tako jedel, in sicer, da bo zbolel. Kar je pri njemu dostikrat, ful je ene 2 dni, potem pa zboli, ponavadi vneta ušesa.

Zalbi: a že uživate na svojem?

Taška: tudi jaz se pridružujem čestitkam za 8 mesečnico.

Mojčca: želim vam čim mirnejšo noč brez vročine in ostalih stvari

Sabri: imeti svoj vhod in vse ostalo ločeno je res še najboljše, če ne gre drugač. So tudi naši želeli, da bi se dalo pridit po hiši iz enega v drugo stanovanje pa sva bila odločno proti. So rekli, da bi bilo zaradi otrok to bolje. Pa je de. Smo vse zazidali, naredili svoj vhod in je super. Rajje otroke ful oblačim ko gremo na obisk.

MojcaB: upam, da vam ne bo treba v bolnico. Pozdravite se.

Zdej grem pa samo še mleko pripravit, pa v kopalnici zrihtat pa spat. Upam, da se ne vo prevečkrat zbujala zaradi nosu.

Uživajte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
28.12.2007 21:15:49   
mojčca
Pa probaj zmešati aptamil in navadno mleko??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
28.12.2007 21:17:11   
Anonimen
mojčca- sem pozabla vprašat - katero mleko pa ti je potem priporočil P?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
28.12.2007 21:18:09   
Anonimen

Pa probaj zmešati aptamil in navadno mleko??

ej, ravno včeraj sem imela ta poiskus - sem zmešala pol hippa pol pa navadnega mleka in je blo tudi user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Otroška imena: Nežna imena za nežne otroke
Izbrali smo dvajset nekoliko manj znanih čudovitih nežnih imen za vse nežne deklice in dečke, ki bodo nekoč zrasli v čud...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

katero ime?
diana3

katero ime naj izbereva?

niki (34%)

nicol (11%)

ališa (11%)

kiara (44%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!