Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

no vsaj novo stran sem odprla.Evo sosedi so žur začeli
Js pa grem v posteljo !
. K ste včeraj ponočevale, zdaj pa drnohate. No možek moj je vstal že ob pol sedmih, mene je pa pustil spat do pol osmih inje bil tale spanec prav sladak....
že iskala varstvo. Delat grem 18. marca
, tudi tiste brez napotnice, ki plačajo spijo poleg svojega otroka. Prespati na stolu poleg otroka pa ni dovoljeno. Starše, ki ne bivajo poleg otrok ob 20h, najkasneje ob 21h(če se te kaka sestra usmili) naženejo. Do 8h zjutraj ne spustijo not. No to vem iz lastnih izkušenj. Na vseh 5 celjskih otroških oddelkih je tako. Ja zgeda, da iam to vsake bolnica po svoje in je verjetno najbolj odvisno od prostora, ki je na razpolago.
.
..............., kot ste mislile
, ampak me je peljal na večerjo, je rekel kamor hočem, valda sem izbrala Kitajsko restavracijo in sv se končno lahko malo družila, sej sva že pozabla kako zgledava.....
naslednjič se vam morem pridružit.....
, pa še kosilo bo treba skuhat
!
.
.
. Boš mogla kakšno noč posvetiti svojemu, da ne bo ljubosumen.
. Se bojim, da bomo jutri leteli k dežurnemu. Moj otroci ponavadi zbolijo na nedeljo ali pa na praznike.