Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:50:17
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka ups- moj tekst je vmes- alko vpliv Smo dešifrirali .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:50:24
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, samo zate . Hvala mojčca! Bom kar oba ruknila ! A je Manca zaspala?
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:50:29
|
|
|
|
bojana1
|
Taška-če pa slučajno ne bo duda zalegla pa ji daj zapit sok od kompota-sej ima rada jabolko
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:51:24
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, samo zate . Hvala mojčca! Bom kar oba ruknila ! A je Manca zaspala? Trenutno spi, ampak me na vsake toliko časa kliče. Grem sedajle v sobo, da ji izmerim temperaturo.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:51:24
|
|
|
|
taška30
|
Punce moje, hvala za pijačko, jaz vas počasi zapuščam, grem proti postelji. Nočko!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:52:16
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Punce moje, hvala za pijačko, jaz vas počasi zapuščam, grem proti postelji. Nočko!
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:53:02
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Ne nisem še nič spila, sem pa pokončala Nutello na žlico (440g) v 24 urah. Juhej! Na žlico, bljekkkkkkkkk. Jaz si rajši privoščim čokolado, kar pa je tudi videti na moji kilaži. Moja odločitev za novo leto: manj žri, hujšaj. Posledica rr- v 2 dneh se tri čokolade zmazala- sem delala raziskavo, kakšna je razlika med Poljsko in Nemško milko - rezultat- nobene- vse so izginile Nutela pa meni samo v palačinkah paše!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:54:04
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, samo zate . Hvala mojčca! Bom kar oba ruknila ! A je Manca zaspala? Trenutno spi, ampak me na vsake toliko časa kliče. Grem sedajle v sobo, da ji izmerim temperaturo. Spi na trebuhu in ni šans, da bi ji na čelu izmerila temperatu. Ni pa tako zelo vroča, tako da je zaenkrat OK.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:54:39
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka IZVIRNO SPOROČILO: mojčca IZVIRNO SPOROČILO: taška30 Ne nisem še nič spila, sem pa pokončala Nutello na žlico (440g) v 24 urah. Juhej! Na žlico, bljekkkkkkkkk. Jaz si rajši privoščim čokolado, kar pa je tudi videti na moji kilaži. Moja odločitev za novo leto: manj žri, hujšaj. Posledica rr- v 2 dneh se tri čokolade zmazala- sem delala raziskavo, kakšna je razlika med Poljsko in Nemško milko - rezultat- nobene- vse so izginile Nutela pa meni samo v palačinkah paše! A tamale a tavelke????????
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:56:10
|
|
|
|
bojana1
|
Mojčca-js upam,da ne bo več vročine,da se mal spočiješ
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:56:28
|
|
|
|
juniorka
|
Male , ker jaz sploh ne maram čokolade ! Lepo, da Manca ni vroča, naj tako ostane!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:58:53
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bojana1 Mojčca-js upam,da ne bo več vročine,da se mal spočiješ Se pridružujem- pejd zdaj spat, ne pa tle viset kmalu bo jutro!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:59:04
|
|
|
|
bojana1
|
V glavnem js sem žejna ,ne lačna Grem hitro na eno pavzo,pa na liker.Ta čas pa bota tolk naklofale,da bom še pol ure brala
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 22:59:11
|
|
|
|
mojčca
|
Kar se tiče vročine ji je trenutno prijel sirup, okoli 2 ali 3 zjutraj bo pa spet ful vroča. Pa ni panike, se bomo že naspali in spočili, važno da se moja pikica pozdravi.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:00:28
|
|
|
|
mojčca
|
Juniorka, bi šla z veseljem spat, samo če sem v dnevni sobi je kolikor toliko mir, ko pridem v sobo, pa kot da bi me zavohala in se začne fešta Bom pa kakšno kitico odspala na kavču v dnevni, tako kot včeraj.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:01:36
|
|
|
|
juniorka
|
Alessa, kako ste- ste zdravi??? Jaz se drugače tu nacejam s c vitaminom, da ne zbolim , alkohol je pa samo v virtualni obliki
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:01:56
|
|
|
|
mojčca
|
Bojana, no pa na zdravje .
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:02:45
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka Jaz se drugače tu nacejam s c vitaminom, da ne zbolim , alkohol je pa samo v virtualni obliki Kao . Dobr se sliši, sem mogla napisati.
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:03:29
|
|
|
|
juniorka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Juniorka, bi šla z veseljem spat, samo če sem v dnevni sobi je kolikor toliko mir, ko pridem v sobo, pa kot da bi me zavohala in se začne fešta Bom pa kakšno kitico odspala na kavču v dnevni, tako kot včeraj. Veš da jaz isto opazim včasih pri našem- ko pa se naštimam na kavč, pa se spet oglasi Tako da ne vem, a je to kak 6 čut
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:04:24
|
|
|
|
bojana1
|
Mojčca-na zdravje naših otrok-ga grem hitro spi ,da bo držalo!!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:04:49
|
|
|
|
juniorka
|
Jaz pa sumim, da je bojana šla na kakšno posteljno pavzo !
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:05:33
|
|
|
|
juniorka
|
ni , je prehitro nazaj
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:07:50
|
|
|
|
juniorka
|
Mojčca- glede tvojega in gasilcev...moj je isti, bolan, da si ne more čaja skuhat, jamra, pa jaz sem kriva, če sem gretje zmanjšala... ko pa je treba ven, je pa ok in ko zunaj zmrzuje, ker kao čvekajo, preden grejo domov, tam se pa ne prehladi, neeeee
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:09:26
|
|
|
|
juniorka
|
Zdaj imam pa jaz samogovore Grem pa še jaz v postlo, da bom jutri bolj naspana! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Aprilčki in aprilčice 2007 28.12.2007 23:11:11
|
|
|
|
mojčca
|
Juniorka, no, potem pa ni samo moj tak. Me veseli.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
notečevapali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijoda (
35%)

ne (
42%)

za vse (
2%)

na kater e-mail naslov (
7%)

nikoli (
12%)

seveda, za klavirsko harmoniko (
2%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!