|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki in aprilčice 2007
28.12.2007 23:15:05   
bojana1
Ne postelno ,ker ni dragega ,na cigaretouser posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.12.2007 23:21:01   
bojana1
Vidim,da sem sama ostalauser posted image no vsaj novo stran sem odprla.Evo sosedi so žur začeliuser posted image Js pa grem v posteljo !
Mirno noč želim,še posebej tebi mojčca,pa tudi tebi MojcaB!!!

(odgovor članu bojana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.12.2007 23:34:13   
ALESSA
Ojla!user posted image

juniorka: ja, zaenkrat smo še zdravi in upam, da tako ostane. Neli zjutraj in zvečer malo kašlja ampak ni sile. Anel pa je OK. Kak sta pa vidva? Že uživate v troje ali sta še sama z Nelsonom? Upam, da se imata lepo. Po praznikih bi se spet lahko dobili na kavici, kaj?

Vam moram povedat, da sva si z dragim uspela zrihtat spet en večer, da sva šla malo sama ven. Sem moji sestri in njenemu fantu rekla, če bosta popazila na Neli in Anela. Maladva sta baje spala, kot klada. Anela sem dala jaz spat že ob 18.15 uri, Neli pa je dala sestra spat ob 20.30 uri in je tudi takoj zaspala. Včeraj sva šla v MB na koncert, ki ga je organiziral Radio NET (Stojan Auer) in je bilo ful dobro. Je bilo malo morje nastopajočih. Se je začelo ob 19.00 uri in končalo ob 23.30 uri. Noro, res... Je ful pasalo...
Joj, danes pa smo imeli norišnico in to celi dan, ker bomo menjali avto in sva hodila od ene avtohiše do druge in se malo informirala, kaj se splača kupit. Namen imava kupit čisto novi avto, ker ga nameravamo nekaj časa imet. Odločava pa se med Citroenom C-8 ali pa Renault Espas. Mislim, da bo zmagal Espas s tem, da je cena pri eni glihi, ampak ima Espas mnogo več opreme za to ceno kot pa C-8. (se ne hvalim, da ne bo pomote!!!...)...
Jutri pa gremo v Lipico in na morje pogledat.  Juhu, hu... Neli že komaj čaka, da vidi konje. Upam, da bo vreme ok.

Grem spat, da ne bom jutri kot cota. Lepo se imejte.

By,by!user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
29.12.2007 7:24:36   
gaja*
user posted image

Kavico, čaj?

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu ALESSA)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
29.12.2007 7:52:06   
gaja*
Pa ne no user posted image user posted image user posted image user posted image A veste kolk sem napisala, pa zaštekalo pri pošiljanju user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj gre vse nekam user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
29.12.2007 8:00:24   
thumbelina
Jaz že pijem čajček z medom in propolisom, ker vsi okrog mene šmrkajo, da še jaz ne začnem....
Aja pa dobro jutro mačke zaspaneuser posted image . K ste včeraj ponočevale, zdaj pa drnohate. No možek moj je vstal že ob pol sedmih, mene je pa pustil spat do pol osmih inje bil tale spanec prav sladak....

Lep dan želim. Jaz peljem taveliko k frizerju, pa darilo za sestro grem kupit, potem pa gremo popoldne k tastu in tašči na obisk, upam d ami ne bo spet naštimala 5 potic, ker jih ne mislim vzet. Imam preslabe spomine na tista tri leta ko sva živela gor....

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
29.12.2007 8:02:38   
tinkibinki79
Jutro!

Joj kolk ste spet napisale... Bom morala res si čas vzet in vse prebrat...

Pa prejle sem napisala ful, pa me je skenslal. Vse mi je zbrisal... Sem jezna k hudič.

Pri nas nič novega. Še vedno sva ves čas sama z Aljažem, ks reči bodo kmalu prazniki. Aljaž ej psotal pravi lump. V sredo ej bils tar 8.mesecev. Imamo že 3 zobke in mislim da je četrti na poti. Je pa tudi zelooo ttrmast. ne vem, a je to samo obdobje a l kaj ga drži...

Grem brat kaj ste napisale...

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
29.12.2007 8:05:56   
gaja*
Evo, jovo na novo, sam bolj  na kratko user posted image user posted image

Taška: vse najboljše juliji za 8m1d user posted image user posted image Sem včeraj pozabla...
in pa
NinaF: čestitke za izpit user posted image user posted image (kaj pa študiraš? Si že napisala, pa sem pozabla al pa spregledala).Si na Pef?

alessa: malo sem ti kar fauš, da si se imela tako fajn user posted image user posted image Upam, da si se nauživala zame pa še za kako drugo aprilčico tuki user posted image

Lilka in še ena (oprosti, ne vem katera): mama ne bo pekla makove rolade, jo bom pa jaz. Če se najaviš, dobiš frišno user posted image user posted image Drugače pa je sploh ni težko naredit, sam zgleda mogoč prvič ne najlepš (pa sej to ni važno, itak poješuser posted image user posted image user posted image )  

dojenje in mleko:  midve se dojiva še 2x na dan, dopoldne in popoldne. Drugače uporabljam aptamil, ker si za kakšno kašico jaz ne morem več 2 dl izčrpat. Mi pa še vedno, kadar bi jedla in jo imam na rokah, leze k zizam in mi kr majco vleče in bi pila user posted image
Kdaj boste začele uporabljati navadno mleko?

varstvo: glede na to, da se naš konec porodniške neizprosno bliža, sva z user posted image že iskala varstvo. Delat grem 18. marcauser posted image V vrtec zaenkrat ne more, tak da sva iskala privat. Sva pa čisto nepričakovano dobila varstvo pri moji teti v sosednjem kraju user posted image user posted image user posted image Tak da bo gaja pri njej polne 3 mesece, pol pa imam tak jaz počitnice in bova še doma (al pa na morju) 2m. Septembra bo šla normalno v jasli, jo moreva aprila vpisat.

Tak, zdaj bom pa poslala in našo statistiko posebej  napisala...

Čav bav

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
29.12.2007 8:18:33   
tejkag
Dobro jutro.
Naša bejba spi prvo rundo, vstali sva že pred šesto user posted image .  Joj kdaj bo začela normalno spatuser posted image sem kar malo fauš vsem, ki vam bejbeki tak fajn spijo!
Drugače pa pri nas ni nič novega, zunaj je še vedno sneg, mrzlo ko sam satan.  Bejba je že vedno brez zob, ne spi in je navihana ko mali user posted image . Saj je vseeno če ne spi, bom že preživela, glavno da je zdrava moja mala lubica. Zdaj pa grem nekaj pojest, moj dragi že kavico kuha.

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.12.2007 8:33:35   
hariba
Sem že včeraj pozno zvečer 1 post napisala a ga ni hotelo objavit. Napisalo je spodaj napaka na straniuser posted image  pa berem, da tudi drugim nagaja.
Taška30 V celjski bolnici pa so dojilje zmeraj v isti sobi kot njihovuser posted image , tudi tiste brez napotnice, ki plačajo spijo poleg svojega otroka. Prespati na stolu poleg otroka pa ni dovoljeno. Starše, ki ne bivajo poleg otrok ob 20h, najkasneje ob 21h(če se te kaka sestra usmili) naženejo. Do 8h zjutraj ne spustijo not. No to vem iz lastnih izkušenj. Na vseh 5 celjskih otroških oddelkih je tako. Ja zgeda, da iam to vsake bolnica po svoje in je verjetno najbolj odvisno od prostora, ki je na razpolago.
mleko Jaz jo tudi še dojim 2 krat na dan i sicer takoj zjutraj, ko se zbudi in zvečer tik pred spanjem. Za kašice si še tud malo svojega stiskam, ker z aptamilom noče jest. Če mi ne uspe stisnit vsaj 150 ml dam pa polento ali kruh z jogurtom za večerjo. Bom pa po novem leto začela uvajat kravje mleko, saj je bila že stara 9 mesecev. Teh par dni bom počakala še, da se vsa situacija pri nas malo umiri.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.12.2007 8:39:03   
smotka lonib
hojla!

sem včeraj tok padla notr v slikce, da sem pozabila taška30 na tvojo Julijo. vse naj naj user posted image .

naša Zala pa ima dons 9 mesecev.

juniorka!
če se ne motim, pa tvoj dons praznuje 8 mesecev.
user posted image
moram nehat, ker gremo v trgovino.
vse častim eno
user posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.12.2007 8:41:19   
zoom zoom
Ste imele pa spet zelo pestro noč. Sem imela kar precej za prebrat.

3 leta nazaj se je v Mullerju dobil Hipp3 z okusom vanilije in mislim da celo banane, navadnega pa ne. Zdej se pa dobi tudi navaden, z okusom pa niti ne gledam.

Gaja: prošnjo dajta čim prej. Vsaj v našem vrtcu gledajo na to, kdaj je bila prošnja vložena, če je preveč otrok. Naša se je rodila 16. aprila in tam enkrat konec aprila sem že dala prošnjo. Sicer kao ni bila zavrnjena, samo v primeru, da z marcem ne dobimo vrtca je to zame zavrnjeno. Ker kdo jo bo pa do septembra m+pazil. V našem vrtcu na žalost ni rezervacij.

Naša noč: spala je do 3.20, potem pa do 4.40 ne, ker jo je nos za... Še dobro, da imamo tole pumpico za na sesalec, ker z navadno ne grenič ven. S sesalcem pa ven potegnem še in še. V glavnem ponoči sem ji noso posesala 4x, potem je hotela še jest in nato spala do 7.20 ko je v sobo prihrumel starejši. Drugače bi pa še spala. Jaz pa tudi.
Trenutno se oba na kovtru igrata skupaj. Ji pa starejši ful ukazuje, je prav smešen.

Nočno hranjenje: ko se prehlad neha bom tudi jaz poskusila ukinit nočno hranjenje, ker se mi včasih tudi zdi, da bi ji bilo dovolj, če bi se samo zraven mene stisnila in bi zaspala nazaj.

Moram az zdaj končat.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.12.2007 8:53:14   
hariba
lonib Zali vse naj naj za  9 mesecev user posted image user posted image user posted image
varstvo Zoja gre s 1.3. v vrtec, ki je zelo od roke, bolj priročni so zasedeni. prepisala jo bom aprila, ker je edino takrat možno to ve celjskih vrtcih. Ja rezervacije pa so možne, a le v enem vrtcu.
Grem tastarejšim jajca spečt. Se derejo.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.12.2007 9:16:52   
lilka
Mmmmm kako dobreuser posted image kuhate.....

Se vam morem pohvalit, ker moj mož cele dneve dela, vključno z vikendi in prazniki, se mi je včeraj oddolžil, packe pa ne takouser posted image ..............., kot ste mislileuser posted image , ampak me je peljal na večerjo, je rekel kamor hočem, valda sem izbrala  Kitajsko restavracijo in sv se končno lahko malo družila, sej sva že pozabla kako zgledava.....

A ve ste ga pa spet lumpale včeraj, pa zmeraj lumpate ko mene ni.....pol pa takole zgledateuser posted image naslednjič se vam morem pridružit.....

gaja*:pa bom res enkrat prišla, sam da rolado dobim, se bom tolko prej najavla da mi jo spečeš, samo boma mogle pohitet, ker bo kmalu konc porodniške.....

Vrtec: v naših vrtcih ni rezervacij, sem pa dala že prošnjo poleti, samo če bo polno nič ne pomaga, je rekla naj pokličem februarja, amapak da načeloma bo prostor.

lonib: Tinka pošilja en slinast poljubček Zali za 9 mesecev.....
user posted image
Taška30: Seveda pošilja tudi Juliji za 8 mesecev

NinaF:čestitam za izpit, bravo puncauser posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam, ker dobiva s Tinko obisk, vsaka svojo prijateljico......

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.12.2007 11:39:32   
juniorka
Jaz sem pa glih pr kaviuser posted image  Mi lump noče zaspat, pa tolk je že na koncu, jaz sem pa tudi celauser posted image , pa še kosilo bo treba skuhatuser posted image user posted image !
Lep dan vsem!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.12.2007 11:57:39   
juniorka
Hvala lonib- vaši Zali pa vse naj za 9 mesecev
user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.12.2007 14:02:27   
hariba
Smo bili pri očetu v mrliški vežici, se je Zoja tako drla zato smo šli domov. Pa tudi tastarejši so se že nekaj not z bratranci začeli dregati, natiho smejati in preglasno govoriti.
Zoja zdaj spi. Taveliki so šli s mojim in psom na sprehod. Jaz grem pa  za jutri za sedmino potico pečt.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.12.2007 14:16:35   
Kaštrun
hariba res mi je žal za tvojega očeta. če jaz samo pomislim... jaz gojim posebna čustva do starih staršev po očetovi strani. vam povem, da ko pomislim, da bo priše pač dan, ko... planem v jok... sploh ne morem dojet... danes si, jutri te ni?! user posted image

POMOČ rabim prosim:
glede hranjena me zanima. Lučka takoj zjutraj ko vstane poje 180 ml flaše (adaptirano mleko za alergike), potem čez cca. 2 uri sadje (pa včasih kakšen prepečenček notri, poje full veliko). potem gre spat in ko vstane spet mleko, potem ob cca. 15ih, 16ih juhica ali pa kakšen rižek, zvečer pred spanjem pa spet mleko. dajte mi povedat, a je to ok, mislim a je to dovolj? a bi ji mogla dati kašice pa te stvari? ker jih ne poje niti 5 žlic! fora je v tem, da ji kakšne skutke ne morem dati ker je alergična na mleko, makarončkov v juhico tudi ne ker je alergična na jajca... ko začuti polento ji gre na kozlanje... vanjo od kašic spravim edino hipp-ov rižek ali pa gresek. pa še to minimalno user posted image

joj, jutri gremo k svaku in svakinji (in 3 otroci) praznovat novo leto, pa mi sploh ni. bi mi bolj pasalo doma bit, na toplem, na svojem, gledat kakšen hudo romantičen film, pa srkat milkino kavico... tko bo pa spet 3 dni samega dretja, pa prilagajanja... user posted image  pa fino je, če greš in imaš doma vsaj malo pospravljeno. jaz imam pa... bombo. fak!

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.12.2007 15:23:06   
smotka lonib
lilka, hariba, juniorka!
Zala se zahvaljuje za poljubčke. ji je čisto vseeno, če so poljubčki slinasti, sam da so.

hariba!
drži se in bodi močna.

Mojčca!
preveč si ga pila, ker vidim, da te zjutraj ni bilo na user posted image .

Piškotek!
tebe tud nikjer ni!!!

Naši Zali pa spet iz noska teče. mi smo šli prej v Kranj v nabavo, Zalo in -Vanjo pa sem raje pri mojih pustila.

moram nehat, ker je mrzlo, ker moj peč puca. greva na krušno peč, ker je topla.

še to. dons imamo pa pri nas user posted image .

čao!

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.12.2007 15:28:26   
smotka lonib
alessa in lilka!
lepo, da sta uživali v družbi svojih najdražjih.

user posted image
kdaj bova midva z mojim šla sama ven, pa še ne vem?!!

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.12.2007 16:30:38   
mojčca
Lonib, vse naj vaši princeski za 9 mesecev user posted image .

Ja, do računalnika pa sem prišla šele sedajle, ker je moj cel dan delal, tako da sem ga opazovala samo od daleč. No, sedaj pa sem za par minut prišla na svoj račun user posted image .

Napišem kaj več zvečer, grem se igrati in posvečati otročkom.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3046
29.12.2007 16:58:11   
smotka lonib
Mojčca!
Lepo od tebe, da se podnevi posvečaš otrokoma, ponoči pa namuser posted image . Boš mogla kakšno noč posvetiti svojemu, da ne bo ljubosumen.
Mal sem zasledila večerni pogovor o kilogramih, da se ti koj poznajo, če sem prav prebrala. Pa ti imaš čudovito postavo, niti grama preveč.

Naši Zali  pa zmeraj bolj teče iz noskauser posted image . Se bojim, da bomo jutri leteli k dežurnemu. Moj otroci ponavadi zbolijo na nedeljo ali pa na praznike.

Moram nehat!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
29.12.2007 17:07:14   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: lonib

Mojčca!

Mal sem zasledila večerni pogovor o kilogramih, da se ti koj poznajo, če sem prav prebrala. Pa ti imaš čudovito postavo, niti grama preveč.

Lonib, od sedaj naprej pa prosim, da na naša srečanja oz. kofetkanje hodiš trezna in ne pod vplivom substanc, potem pa tukaj gor pišeš takšne traparije. Mi je kar postalo slabo, ko sem prebrala tole tvojo izjavo.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 3048
29.12.2007 17:31:41   
*piškotek*
user posted image

Joj, kako je to lepo videt in prebrat da te nekdo pogreša, res. Tudi jaz sem ves čas mislila na vas, samo pač mi ni zneslo nič bit na računalniku, nisem še niti uspela vsega prebrat za nazaj, ker ste bile takooooooo pridne s pisanjem.

Danes smo imeli na kosilu taščo, tast ni prišel, ker kaj jaz vem kaj (je iz Novega mesta) zakaj že ne, tako da smo kar hitro vse rešili. Kosilo je uspelo, tako da je bil vsaj moj trud malo poplačan. Mali je bil tako zapan, da mi danes že spet nič ni jedel za kosilo, sem ga mogla še na rokah uspavat, kar ni v njegovi navadi, no potem mu je pa le uspelo zaspat za 1 uro. Moram edino še en stroj posode zamenjat da se mi opere še preostanek, potem sem pa pomoje fraj. No do 18.30 ko se spravim delat večerjo za malega.

Mojčca: upam da je z zdravjem pri vaši hiši že kaj boljše, predvsem me zanima za Manco???

Vrtec: pri nas smo na srečo dobili vrtec, smo oddali vlogo tudi že takoj aprila, pa je bilo vse polno, ampak smo potem imeli res velikooooo srečo, ker bodo pa s 1. februarjem odprli novo enoto, ker je v naši občini pač toliko otrok rojenih letos, da so enostavno mogli (hvala bogu so imeli še prostor v vrtcu) preuredit še eno sobo in bodo odprli pač eno novo enoto.

Vsem ki praznujete te dni želim:
user posted image user posted image

Vsem bolančkom želim čimprejšnje izboljšanje in ozdravitev:

user posted image

Vsem ki ste uživale s svojimi ali same pa res zelo privoščim in sem vesela da ste se imele lepo.
user posted image
Toliko zaenkrat od mene (se opravičujem ker nisem vseh komentirala ampak si res nisem vsega zapomnila)
Upam da se vam zvečer pridružim pri "pijančevanju" in "ponočevanju" user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
29.12.2007 17:42:09   
*piškotek*
user posted image
Sem vam pozabila še povedat, da se pri nas mali user posted image  že kobaca. Zdej tako veselo šiba že po kolenih, da je kar joj, ga že komaj lovimo po hiši. Začel je pa po malem že v tem tednu, danes ga pa sploh ne vidimo več da bi se plazil, samo še kobaca se. Je ful smešen in zanimivo za vidit. Vstane pa itak že čisto povseod, kjer se lahko samo malo prime. Najrajši pa navije v kopalnico potem se postavi pri banji ali bideju in čaka in sitnari da mu odpremo vodo in potem se mu začne dogajat. Res je posrečen tale naš fant.

user posted image       user posted image

user posted image

(Sem si mogla dat še mal duška s smajliji - ha ha ha ha ha....)

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kava v nosečnosti
Sadrika

Ali ste pile/pijete kavo v nosečnosti?

Ja - do 1/dan (40%)

Ja - do 2/dan (21%)

Ja - več na dan (4%)

Ne (35%)

Število vseh glasov: 572

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!