Kaštrun
|
hariba res mi je žal za tvojega očeta. če jaz samo pomislim... jaz gojim posebna čustva do starih staršev po očetovi strani. vam povem, da ko pomislim, da bo priše pač dan, ko... planem v jok... sploh ne morem dojet... danes si, jutri te ni?! POMOČ rabim prosim: glede hranjena me zanima. Lučka takoj zjutraj ko vstane poje 180 ml flaše (adaptirano mleko za alergike), potem čez cca. 2 uri sadje (pa včasih kakšen prepečenček notri, poje full veliko). potem gre spat in ko vstane spet mleko, potem ob cca. 15ih, 16ih juhica ali pa kakšen rižek, zvečer pred spanjem pa spet mleko. dajte mi povedat, a je to ok, mislim a je to dovolj? a bi ji mogla dati kašice pa te stvari? ker jih ne poje niti 5 žlic! fora je v tem, da ji kakšne skutke ne morem dati ker je alergična na mleko, makarončkov v juhico tudi ne ker je alergična na jajca... ko začuti polento ji gre na kozlanje... vanjo od kašic spravim edino hipp-ov rižek ali pa gresek. pa še to minimalno joj, jutri gremo k svaku in svakinji (in 3 otroci) praznovat novo leto, pa mi sploh ni. bi mi bolj pasalo doma bit, na toplem, na svojem, gledat kakšen hudo romantičen film, pa srkat milkino kavico... tko bo pa spet 3 dni samega dretja, pa prilagajanja... pa fino je, če greš in imaš doma vsaj malo pospravljeno. jaz imam pa... bombo. fak!