Freycha
|
Čer! Afnica ni druge variante, kot preko mobilnega operaterja. Mojedva imata tu Simobil, ampak verjetno mobitel boljše vleče. Aja, zadnjič, ko sem smučala me je imelo, da bi šla v kočo na čaj, pa se mi je tako zdelo, kot bi jo šla ogledovati, pa potem nisem zavila notri Kar sem napisala glede GH in vitamina D itd..... sem samo napisala, kaj je rekla ta pediatrinja. Valda ni treba vsega pobrati in vzeti za sveto.... se mi pa zanimivo zdi, kar je povedala. Aja, kar se GH tiče, sem pa jaz itak vedno do sedaj samo Hipp kupovala, ker sem pač lena za kuhanje in pripravljanje obroka (beri: 5 žličk, ki jih itak ven zmeče, ker ne mara zelenjave). Ajvy moje sožalje čeprav ne vem, za kaj gre. baja ne zdej na vrat na nos menjat. Jaz sem kar nekaj danes o teh besedah razmišljala in sem se odločila, da škodovati ne morem. Če ne drugega, bom vsaj krivdo (v kolikor bi bila mala rahitična) zvalila nanjo in ne nase, ker sem vztrajala z D3. Imamo pa 8.1. itak "zmenek" s pediatrinjo, pa bom še njo povprašala za mnenje. Malo se mi čudno zdi, da naša pediatrinja ni nič omenila rebra, če bi bilo res kaj narobe. Je pa po drugi strani tudi res, da sem rekla, da dajemo kapljice, čeprav ne AD3 ampak D3. No evo, 5moških.com je pa naslednji projekt Kapica jaz dam en velik in odločen NE za hojico.
|