bojana2
|
Hana, Izak, Ian ter Živa vse naj, naj Ajvy...sožalje... Vsem čestitke za prve zobke.... ..mi pa še kar čakamo.... Tudi jaz sem strogo proti hojci... ...ni ok za hrbtenico pa lahko se zgodi, da otroci kasneje hodijo po prstih. Se pa strinjam s teboj Corfu, če je notri le kratek čas, najbrž ne bi blo nič narobe. Mi je vseeno ne bomo imeli. Kapica lepo da se malo oglasiš...zdaj najbrž uživata z malim, ko sta pri tvojih...noči so pa tudi pri nas obup - vstajam skoraj vsako uro... Tašonka upam, da ste se pozdravili...od vseh bolezni mi je pa tole bruhanje ter stalno obiskovanje WC-ja najhuje kar me lahk doleti...za vse štiri , pa še za kužka (sta cartkana!!) Freycha bravo za DIto...naš mali je skoz tkole dobre volje...se 90% dneva smeji in vriska ter piska... , sam noči so bolj tko, tko. Češnca a Anžej kar sam sedi v banji..frajer...moj mali se hitro prekucne, tko da ga še kr z eno roko držim. Sej mu moram mal več svobode dat, sam ponavadi pohitim k me je strah, da se ne prehladi. Sicer pa tud moj ful uživa in tko čofota, da je v sobi prava luža na tleh.... No tko, za letos se poslavljam...mamo večerjo pri naših, pol bomo pa mal užival, dokler ne gremo ninat. Upam, da ne bo preveč pokal . Vsem želim čudovit začetek novega leta, lepo silvestrujte in maximalno uživajte!!!! Lepo, veselo, zdravo, srečno in zaljubljeno 2008!!!
|