|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelo sem žalostna!
13.1.2005 23:16:15   
Kornelija
Natka, vem, da te nobena beseda v tem trenutku ne more potolažiti in tvoje srce ne bo nikoli pozabilo tega, kar se ti je zgodilo. Zato svojo bolečino izjokaj in ko boš pripravljena na nove boje boš to začutila v srcu.Naj te v naslednji nosečnosti spremlja sreča:pujs::pujs: Kornelija

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Zelo sem žalostna!
14.1.2005 7:35:39   
bebi
Natka, vem da ti je zelo hudo in verjetno te v tem trenutku težko karkoli potolaži. Pa vseeno poskušaj misliti bolj optimistično: veseli se dejstva, da lahko zanosiš ;). Bosta šla kmalu v nove boje :sloncek::sloncek::sloncek:, pa boš vidla da bo vse O.K.

P.S. Čaj iz malinovih listov baje preprečuje splav.

lp bebi

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Zelo sem žalostna!
14.1.2005 8:19:08   
Natka1
Najprej vsem hvala za vaše spodbudne besede vse :angel: in :rozica: .

Od vsega šoka sem sedaj še zbolela. Očitno mi je padla odpornost, imam vročino in doma ležim.

Moram reči, da mi moj dragi stoji ob strani in da je tudi njemu hudo, ampak to pač tako je in situacije ni mogoče spremeniti, čeprav boli.

V trenutku, ko sem prišla iz WC in sem povedala, da je pojavila kri, je tako žalostno rekel, zdaj pa ne bo dojenčka. Zelo se ga je veselil. Ampak, bo prišel, ko bo čas za to, kajne.

Mirna, sprašuješ me kakšne znake sem imela. Veš v bistvu sploh nič pretresljivega. Mogoče dvakrat me je v trebuhu močneje špiknilo, a se mislila, da je pač to del tega, da plod raste, se maternica širi,.... A je očitno bilo to začetek ss.

Zdaj sva se nekako z mojim odločila, da mesec dni počakava, da si oba nekoliko opomoreva, potem pa bova, če bova pripravljena na to, šla v nove boje.

Imam pa zelo dobrega G, saj mi je rekel, če potem, ko pričnem ponovno poskušati zanositi ne bom v dveh do treh mesecih, naj pridem na pregled.

Natka

Natka

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Zelo sem žalostna!
14.1.2005 15:02:19   
Andy13
Natka, zelo mi je hudo, drži se! Pošiljam ti šopek :rozica::rozica::rozica:.

Želim ti vso srečo, zdaj pa se spočij in čimprej okrevaj!

Pozdravček,
Andy

(odgovor članu Natka1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?