Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:35:28
|
|
|
|
Erin
|
Punce, ste jo sploh mislile odpreti? Dajmo prifočkajte se! FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: - Erin
NAŠA HIMNA: (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:39:39
|
|
|
|
Serendipity
|
Ammm, jaz NAVIJAM!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:27
|
|
|
|
polaris
|
FEBRUARSKE BORKE ZA xx.2. - .... Navijačice: - Erin
- Polaris
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:34
|
|
|
|
Erin
|
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:44:36
|
|
|
|
tany83
|
Jaz sm tud navijacica zaenkrat... bomo videli kaj nam prinese ta januar ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:46:46
|
|
|
|
Erin
|
- Serendipity
- Polaris
- tany83
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Seki moj is in the town! Ma jaz sem skoraj vedno tu. Le povedat nimam nič pametnega polaris - ''sve se zluftali'', kaj (zgrešili)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:07
|
|
|
|
polaris
|
- Serendipity
- Polaris
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:45
|
|
|
|
polaris
|
Sorry Se*, sem že popravila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:47:57
|
|
|
|
Erin
|
polaris še tany dodaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:48:45
|
|
|
|
Erin
|
hahaha kr vse naenkrat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:09
|
|
|
|
polaris
|
Erin, odstopam, spet sem bila prehitra, daj kar ti nadaljuj. Sicer pa, kako se kaj počutiš?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:49:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris Sorry Se*, sem že popravila Jaz tudi ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:09
|
|
|
|
Erin
|
Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:50:36
|
|
|
|
emina83
|
oj! evo bom še jaz navijačica, upam pa da borka ne bom v februarju, ampak da bom do takrat že rozika! drgač pa februarke, hitr se pofočkite, da bomo me lahka bolj intenzivno navijale!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:10
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Čaki... Ej dobro sem...že pridno vzhajam Pa pikica in novopečeni ati? Te / vaju kaj razvaja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:16
|
|
|
|
LuNa73
|
- Serendipity
- Polaris
- LuNa73
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 25% - Polaris, LuNa73
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:51:59
|
|
|
|
polaris
|
Krasno, vidim da si vredu. Lepo pazi na tamauga, pa na tavelicga tud lohk mal pomerkaš
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:02
|
|
|
|
polaris
|
Čao LuNca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:54:08
|
|
|
|
Erin
|
FEBRUARSKE BORKE ZA 06.2. - ZalaTM xx.2. - .... Navijačice: - Erin
- Serendipity
- Polaris
- tany83
- LuNa73
- bastian111
- emina83
Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči še trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi' Dva dva tri-že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri-že slončkamo vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Na koncu mame bomo vse, Če slončkale bomo kot se zagre… En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... -------------------------------------------------- JULIJ....................12% srečk nosečk AVGUST................21,6 %srečk nosečk SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk OKTOBER..............23% srečk nosečk NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečk JANUAR.................x srečk nosečk -------------------------------------------------- FEBRUARSKA STAVNICA: 21% - Erin 22% - trinity22 25% - Polaris, LuNa73
< Sporočilo je popravil Erin -- 7.1.2008 21:04:40 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:02
|
|
|
|
Erin
|
bodoči ati me ful razvaja ja..samo še kuhat ga moram naučit drugače pa je popolno--> masaža skoraj vsak drugi dan ker me skoz križ boli zaradi išiasa (maternica mi na živec pritiska).
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:56:42
|
|
|
|
ZalaTM
|
Jaz ne pričakujem 6.februar,....januarja ni uspelo , upam, da nas bo februarja kaj več srečk . Vesel januar tistim ki postanete , kot tistim ki bomo delale na tem. M.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 20:58:36
|
|
|
|
Erin
|
Evo Zala si že na seznamčku.. Vso srečo v februarju!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 7.1.2008 21:03:06
|
|
|
|
trinity22
|
Vidim, da smo začeli že s februarjem in da že pridno čvekate .... Jaz bi bila samo navijačica , ker še čakam kaj bo z januarjem, sedaj smo še v akciji ... Erin, Se* lepo vaju je brat. Pa stavim na 22%. Prosim če me pripopate med navijačke in na stavnico, pa pridne bodite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMlade matične celice omogočajo regeneracij...Splošno znano je, da se poškodbe pri otrocih bolje celijo, kakor pri starejših osebah, saj se celice hitreje delijo. Man...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.