Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.1.2008 23:53:15
|
|
|
|
mami_miki
|
ej...Pikec...sem prebrala nekaj o pikniku in,,,,kako se potem tam začnete-oz komunicirat? ful veš....piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikec.........Miiiiiiiiiiiiiiiiič....jaz sem mami_miki...kje sta? pa že ena za mano-bejž ti, te ne mara! a ti si ta!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Noja sam tist je res bl biomuha oz. bilamuha Ni še bila... . Je še kr bio. Sam se kr noče vn spravt, frišnga lufta v kopalnici pa tud za izvoz
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:54:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Kdo je len in kdo je ohrn? Leni so Dalmatinci, ohrni Gorenjci, jaz pa oboje. Res je dobra kombinacija . V bistvu si mi predstavila možnost izbire - med lenim in ohrnim.... Kaj priporočaš, lih k si oboje? MM sira pa jst ne maram....aja mocarelo mam v hladilniku...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.1.2008 23:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki in,,,,kako se potem tam začnete-oz komunicirat? ful veš....piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikec.........Miiiiiiiiiiiiiiiiič....jaz sem mami_miki...kje sta? pa že ena za mano-bejž ti, te ne mara! a ti si ta! Neee, to gre čist drgač. Najprej Pikc organizira Atlas, da se znajdemo....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:54:30
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Noja sam tist je res bl biomuha oz. bilamuha Ni še bila... . Je še kr bio. Sam se kr noče vn spravt, frišnga lufta v kopalnici pa tud za izvoz samo res ne vem, kje si to muho našla...verjetno edino, kar še jih diha zdaj!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:55:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR V bistvu si mi predstavila možnost izbire - med lenim in ohrnim.... Kaj priporočaš, lih k si oboje? Da uživaj.....nič ne rabiš delat in nič ne stane.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:55:19
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz imam tud mozzarelo, tri dni že, odprto v posodici...ne vem če še bo jutri dobra
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki samo res ne vem, kje si to muho našla...verjetno edino, kar še jih diha zdaj! Uvozila sem jo, iz hribov tam gor..
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz imam tud mozzarelo, tri dni že, odprto v posodici...ne vem če še bo jutri dobra Dej :)))))))))))))))).
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 7.1.2008 23:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki in,,,,kako se potem tam začnete-oz komunicirat? ful veš....piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikec.........Miiiiiiiiiiiiiiiiič....jaz sem mami_miki...kje sta? pa že ena za mano-bejž ti, te ne mara! a ti si ta! Neee, to gre čist drgač. Najprej Pikc organizira Atlas, da se znajdemo.... Pol se pa zlo kvalitetno zgubimo.... založimo mobi cifre, tiramisu skp pade itd... Evo poleti je muh čist dovolj bio, bile in natur
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:58:14
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz imam tud mozzarelo, tri dni že, odprto v posodici...ne vem če še bo jutri dobra Dej :)))))))))))))))). kaj????????? resno!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:58:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz imam tud mozzarelo, tri dni že, odprto v posodici...ne vem če še bo jutri dobra Dej :)))))))))))))))). kaj????????? resno! Mozzarelo :). Brez muh...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:58:51
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz pa pridem letos na piknik! s tamalim pa kako kolegico...ne z mojim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:59:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR V bistvu si mi predstavila možnost izbire - med lenim in ohrnim.... Kaj priporočaš, lih k si oboje? Da uživaj.....nič ne rabiš delat in nič ne stane. Drug teden mislim prjavit temo mag. to bo uuuuuuuuuuužitkov... morda clo kak intelektualni orgazem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:59:23
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz imam tud mozzarelo, tri dni že, odprto v posodici...ne vem če še bo jutri dobra Dej :)))))))))))))))). kaj????????? resno! Mozzarelo :). Brez muh... ne vem..mogoče se je kaka vzgojila grem pogledat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pa pridem letos na piknik! s tamalim pa kako kolegico...ne z mojim Pikc, ne teme zbrisat. Da bomo m_m držali za besedo .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:00:02
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR V bistvu si mi predstavila možnost izbire - med lenim in ohrnim.... Kaj priporočaš, lih k si oboje? Da uživaj.....nič ne rabiš delat in nič ne stane. Drug teden mislim prjavit temo mag. to bo uuuuuuuuuuužitkov... morda clo kak intelektualni orgazem zakaj pa drug teden? a boš mag.?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:00:44
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pa pridem letos na piknik! s tamalim pa kako kolegico...ne z mojim Pikc, ne teme zbrisat. Da bomo m_m držali za besedo . ja...a si slišala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a boš mag.? En mag bi bil res dobrodošel :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:01:31
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a boš mag.? En mag bi bil res dobrodošel :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja...a si slišala A muho, kako je ven odletela? Ne še.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:03:11
|
|
|
|
Anonimen
|
In odmagala je daleč v noč.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:03:37
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz pa pridem letos na piknik! s tamalim pa kako kolegico...ne z mojim Pikc, ne teme zbrisat. Da bomo m_m držali za besedo . pkecu je bil namenjen
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ne muho sem jst pomagila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:04:20
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...jaz še nisem šla,,,Pikec gre s kurami spat ej...a ti ješ npr. ob taki uri kot je zdaj?
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?