|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF nekaj vprašanj
8.1.2008 0:49:06   
Zvezdica
Zdravo,
najprej naj povem kako in kaj potem vas prosim za pomoč.
Pred 1, 5 meseca sem imela IMN, jajcevoda na mojo željo niso vzeli, ker sem že tko brez levega (2x laparo, 1 HSG in potem še 1x laparo), vendar so mi KC mirno rekli, naj ne hodim še enkrat prevetrit jajcevoda, ker imam skoraj 0 možnosti. In naj grem seveda na IVF.

Zdaj me pa zanima naslednje, 17.01. sem naročena pri dr. Voglerju, potem pa naprej. Kot sem informirana mora dati specialist neko mnenje komisiji (vprašanje je sploh če mi bodo odobrili), ta potem odobri in potem se greš prijavit na IVF. Kako to sploh gre, koliko časa čakaš itd,... Kje se to sploh dela v LJ, na leonišču morda? Kolikokrat lahko delaš IVF na leto, kolikokrat imaš možnostpreko zdravstvene zav, in seveda v katerem poskusu je vam uspelo?

Ker nočem dolgovezit in težit z vprašanji vas lepo prosim, da tiste ki veste več o tem to podelite z menoj.
Da bom pripravljena, da bom vseeno malo več vedela o vsej stvari.



Hvala vam
Zvezdica





_____________________________

i belive i can fly....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF nekaj vprašanj
8.1.2008 6:11:58   
kajsica
Zvezdica, pojdi na temo Upajmo skupaj in najdi IVF, kjer ti bodo punce marsikaj povedale.

Pri G boš imela razgovor kako in kaj dalje. Komisija pa ti bo odobrila, razen če nimaš kakšne spolne bolezni, za kar boš pa itak morala dati kri - oba s partnerjem. Na odgovor od komisije čakaš cca 2 meseca, imaš pa po novem 6 poskusov, če pa imaš še zmrznjenče, pa imaš še katerega dodatnega vmes, vsi ti postopki pa so na zavarovalnico. Šele kasneje so samoplačniški.

Izvajajo pa se v stari porodnišnici, tam se prijaviš pri sestri Miri, da dobiš zaporedno številko, potem pa se oglasiš še pri sestri Blanki, ki ti poda navodila kdaj in s čim začneš.

Uspešnost pa je odvisna od posameznice, lahko ti uspe v prvo, lahko v drugo....to je pa loterija, vendar verjamemo v uspeh.

Kot sem že rekla, pojdi na temo IVF pa boš dobila še kakšne bolj točne odgovore kar te zanima. Upam, da pa sem ti vsaj malo odgovorila.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF nekaj vprašanj
8.1.2008 10:48:01   
Zvezdica
Kajsica hvala za izčrpen odgovor.
Ja bom postavila isto vprašanje na upajmo skupaj.

LP




_____________________________

i belive i can fly....

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IVF nekaj vprašanj
8.1.2008 11:12:08   
kajsica
Zvezdica, vključi se v pogovor IVF december/januar, tam so punce, ki so že velik dale skoz in bodo na vsa tvoja vprašanja odgovarjala.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?