neja24062007
|
Dan čvekice! Midve se dolgo nisva javile, saj sva bili malo na počitnicah pri mojih starših, malo smo se doma crkljali,... čas pa je prehitro minil in sedaj bova spet samevali cele dneve, ko atija ne bo doma . Pa saj bo... Sem prebrala, da ste vse imele podobno novo leto kot mi. Tudi mi smo spali že od 22.00 ure in od 23.40 se je naša princeska zbudila, se najedla in nato spet padla v globok spanec (do 00.15), ko jo je zbudil glasen pok nad hišo. Zgleda da je raketa ravno nad našo streho počila, zabobnelo je pa tako, da sem mislila, da se je kakšna hiša porušila . Moj je rekel, da še v vojni tako ne poka . No in ko se je Neja zbudila, sva gledali lučke in ognjemete, potlej pa je ob 01.00 že sladko spala. Novo leto je neznanec, prav lepo ga bo spoznati, mu zaupati, ne preveč pričakovati. Staro leto je minilo, ne oziraj se nazaj, novega pa ne priganjaj, presenetiti se daj. Življenje je potovanje za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsak potuje po svoje in si riše svoj zemljevid. Naj bo leto 2008 pot ZDRAVJA, SREČE in LJUBEZNI !!! Vsem, ki ste praznovali in ki praznujete Nikical: mah sorči, jaz se moram še navaditi na tvoj nivi nick (flask_a, al neki takega) za tako lepo okrasitev sobice. Kati81: oziroma KAJA, da si uspela zaspati sama. Za vse male bolačnke in bolančice en veeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiik šlepar zdravja in na kamione boščki mali, leto 2008 se je slabo začelo in 100000% se bo dobro končalo.
|