Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:33:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ja vem kere špangice,so pa zasedene,jih ima tamlajša na glavi.Bom se dala kar kakšni kravi polizat,da bo fajn vse zalepleno,nič ne bo štrlelo Imam pa srečo,da mi lasje hitr rastejo,tako,da v dveh mesecih bo že tako dolgo,da grem lahko k frizerki fazono narest.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:34:18
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A slučajn ktera ve če se da it na MSN tud tk da ga nimaš zdownolovdanga? mislim, da ne...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:35:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ja ja vem kere špangice,so pa zasedene,jih ima tamlajša na glavi.Bom se dala kar kakšni kravi polizat,da bo fajn vse zalepleno,nič ne bo štrlelo Imam pa srečo,da mi lasje hitr rastejo,tako,da v dveh mesecih bo že tako dolgo,da grem lahko k frizerki fazono narest. ja si pa svojer kupi (kot da bojo ostale pri teb a ne )
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:36:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A slučajn ktera ve če se da it na MSN tud tk da ga nimaš zdownolovdanga? mislim, da ne... Včasih vem da se je dalo Eh klinac pač ne bom msn-jala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:41:28
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica A slučajn ktera ve če se da it na MSN tud tk da ga nimaš zdownolovdanga? mislim, da ne... Včasih vem da se je dalo Eh klinac pač ne bom msn-jala eh...saj si tu gor jaz sem pa mislila predlagat, če bi se na ircu kdaj dobili...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh klinac pač ne bom msn-jala Seveda se da. V IE-ju imaš. Samo je tak, oskubljen.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 21:08:50
|
|
|
|
dulcinea
|
čer punce? Kako? jaz sem v šoli v naravi in vam povem, da še malo pa padem v posteljo. Neva kdaj si prišla nazaj? Sem neki zasledila od MSNja. Sevede se da klepetat tud prek neta, tko da nimaš ga na računalniku. Sam naslov pa moraš imet od MSNja. Jaz sem lani recmo na Brniku čakala 6 ur in sem četala s sosedo k mi je blo dolgcajt. Vpiši v strica gugla webmessenger.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 21:13:41
|
|
|
|
dulcinea
|
Da ne boste iskale: Webmessenger in ebuddy.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 22:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 22:27:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Eh klinac pač ne bom msn-jala Seveda se da. V IE-ju imaš. Samo je tak, oskubljen. Nataša... kje? Bi nujno rabla... No sej zdej ziher že spiš
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 22:35:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Dulci hvala.... SEm vedla da mora nekje bit ja. A 6 ur si po msn-ju čvekala al kaj? Carica... To men še v živo ne rata.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 22:41:09
|
|
|
|
malecka
|
dober večer kako ste kaj? no jaz se odpravljam spat ker se tle nič ne dogaja, nočko.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 22:53:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica No sej zdej ziher že spiš To bo ja..na msn-ju je prisotna, samo jo seveda ne šlivim.Bo pa ziher prišla sem težit še, zato da bo zadnja...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 22:54:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz sem pa mislila predlagat, če bi se na ircu kdaj dobili... Kva pa je to?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 23:00:47
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz sem pa mislila predlagat, če bi se na ircu kdaj dobili... Kva pa je to? hm...greš gor in se direktno pogovarjaš...npr: jaz lahko nate klikne, pa se direktno pogovarjava...ni tem...samo pogovarjaš se...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 8:23:39
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Dulci hvala.... SEm vedla da mora nekje bit ja. A 6 ur si po msn-ju čvekala al kaj? Carica... To men še v živo ne rata. Ma nism čvekala 6 ur. Sam je blo fajn mal it klepetat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 10:21:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Oooooooooooooooooohhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 10:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa ti jamraš zdej?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 10:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč....a ne smem? A maš ti ekskluzivno pravico nad kričanjem inh jamranjem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 10:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Nč....a ne smem? A maš ti ekskluzivno pravico nad kričanjem inh jamranjem Itak... sem jo odkupla od RR Sicer pa... dans tud jz globoko vzdihujem... nad najlepšešjšimi sanjami.... Ki pa so žal samo sanje.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 10:57:21
|
|
|
|
purple
|
Zdravo. Tolk sem crknjena, pa ne hodim na šiht ( trenutno ).
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 13:33:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki hm...greš gor in se direktno pogovarjaš...npr: jaz lahko nate klikne, pa se direktno pogovarjava...ni tem...samo pogovarjaš se... To je pol kot MSN?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 13:33:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
Stvar je čisto preprosta.Zginte s teme pa še poberte se.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 13:46:13
|
|
|
|
purple
|
Ja ja, sanjaj.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 9.1.2008 17:58:40
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zdaj je stvar še bolj preprosta kot prej.Ni se vam treba pobrat...samo ZGINTE
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?