Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:50:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Greva spat? Nič se ne dogaja.Še Njuške ni, da bi nas nagnala. Evo me..ZGIN Sploh ti, ki kao ne hodiš na to temo...hm....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:50:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Njuška pa me najprej naganja gor(sem)zdej pa je ni od nikoder,da bi me spet preganjala dol s teme. Ja, prav fajn sem se spomnila..najprej ti težim da prideš nazaj, da te pol lahko preganjam ZGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:54:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,a ne,čim enga člana zgubiš za preganjanje je že dolgčas No sedaj imaš polno zasedbo preganjanih članov Dej si no nov nik:izganjalka (pa ne hudičev)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:56:02
|
|
|
|
Njuškalo
|
Izganjalka...ja lahko, samo če ste vi, ki vas preganjam hudiči
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:56:53
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ZGINTE
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:58:13
|
|
|
|
Njuškalo
|
Pejd opravljat zakonske dolžnosti.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Na tej temi ne bi rekla smo kje drugje pa bi bila potrebna izganjalak Povej mi raje,kako je kaj sine?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 19:58:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
kdo, a jaz?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie kdo, a jaz? Kaj ne veš kaj to pomeni? A ti razložim
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me... nazaj iz moganja... pa še kul je blo. Bom še šla. ka ste pa vi počele dans?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:11:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
Sine je v redu.Nagaja več ali manj skoz. Upam, da bojo na kontroli v četrtek rekli, da gre lahko v šolo.Čeprav je po svoje fajn biti doma..Bog ve, kdaj bo spet taka šansa, to pa res A se katera spozna kaj na zajce?Oziroma pritlikave kunce?Naš je ful živahen, zdaj pa kar leži nekje.Pa ne dela nič.A je to normalno?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ka ste pa vi počele dans? S kladivom za meso sem se tepla po betici Moja nečimernost je bila grdo kaznovana,pa še sama sem si jo zakuhala. Tok važna na moje do pasu dolge lase,pa čeprav nič kaj lepe in zdrave,špice vse preč.Sem se pa poštihala in,ko sem hotela razčesat se je glavnik zapletel v zanič scufane šice in ni šlo več nikamor.Pol pa frajerka škarje v roke pa striže in strižem wuaaaaaaaaaa,nardim nepopravljivo pškodo,pokličem hčer na pomoč,da mi vsaj mal popravi.Pa ni bilo kaj veliko popravit,lasje so pa sedaj dolgi le do ramen Zdej moram pa s tako čarovniško frizuro čakat,da vsaj malo zarstejo,da lahko vsaj obliko naredi frizerka.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:15:40
|
|
|
|
mami_miki
|
eeeeeej...modelke!kako ste kaj? dopoldan pa je dogajalo tu gor...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:17:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, majčkn se je pa res dogajal.No dejte vi osvežit svoje znanje o pritlikavih kuncih.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva sorry saj vem da teb ni smešno. Ma sej če maš do ramen si nardiš čop pa je.... Jaz sem se sam enkrat strigla sama... pa ni noben opazil... razen frizer ko sem se prišla stričt. Ja blagor men... ko mam tako čupo da se nikjer nč ne pozna... ko sem vedno ko sraka.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:18:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam pojma o zajcih.Najbrž je utrujen,se ti ne zdi,če je prej divjal Sem jih videla v zoo šopu,eni so divjali,drugi so preževkovali tretji pa raztegnjeni ležali in spali. Ciao mama-miki,nekaj sem zasledila ja,ne preveč pa dovolj,da je spet škandal nastal.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Neva sorry saj vem da teb ni smešno. Ma sej če maš do ramen si nardiš čop pa je.... Kva kakšen čop,prej ko so bili dolgi že lahko,sedaj so pa eni dolgi drugi kratki in vse beži ven iz čopa,sej sem še bolj čarovnica,kot pa z razpuščenimi Čop je kot ikebana z oskubljeno travo zasajena.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:22:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
Oh, Kind Lady..kako si ti prijazna....
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:24:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kva kakšen čop,prej ko so bili dolgi že lahko,sedaj so pa eni dolgi drugi kratki in vse beži ven iz čopa,sej sem še bolj čarovnica,kot pa z razpuščenimi Čop je kot ikebana z oskubljeno travo zasajena. Ja pa ne nardiš čopa na tilniku ampak bolj na sred glave. Če razumeš kaj hočem povedat. Sem mela iste probleme - no jih še mam ker imam lase postopno strižene (bajdevej-ne menjam nikol več). Pa se da fino pomagat s špangicami. jaz sem z njimi pregurala od kratkih do dolgih. še sama nisem vedela kdaj so mi zrasli. Se da tako fino razmrščeno frizuro nardit z unimi majhnimi plastičnimi špangicami... ko ne vem kk se jim reče.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:24:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kar precej koristnih stvari na tej strani.A imaš še kakšno stran o morskih prašičkih? Moram vprašat, če je normalno, da naš kunec ne mara korenja...to se mi zdi precej čudno.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:28:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
V podpisu imaš, da nisi prijazna...hm...to bi mogla jaz imet, bi bilo bolj resnično
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:29:13
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 20:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
A slučajn ktera ve če se da it na MSN tud tk da ga nimaš zdownolovdanga?
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?