Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Spat pejte. Lej jo, lej jo. Čer :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ven me je vrglo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:25:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ven me je vrglo Ampak album je pa not
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:25:40
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič-daj mi geslo pošlji za ogled tvojega albuma Čakamo Pikc . daj...prosim...si naju zrajcala Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikc :)) dajjjjjjjjjjj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:25:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, dejte gesla hitr.Bodite koristne za spremembo. Pol pa spat.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:25:48
|
|
|
|
Anonimen
|
geslo sem pa tud že napisala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:26:41
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ven me je vrglo Ampak album je pa not pošljita mi obe na ZS...plissssssssss...zakaj pa ga mate!!!za okras????
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:26:59
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo No, dejte gesla hitr.Bodite koristne za spremembo. Pol pa spat.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:27:29
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo No, dejte gesla hitr.Bodite koristne za spremembo. Pol pa spat. ne bo šlo Njuškalo! ne vem, kdaj boš dočakala dan D
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:27:49
|
|
|
|
mami_miki
|
čakam!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki pošljita mi obe na ZS...plissssssssss...zakaj pa ga mate!!!za okras???? Ne povem :)))))))))))))))))))))). ...od Pikca mislim. Zdej bodte pa fouš
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:28:32
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zdaj ko ni Neve nimam takega veselja težit , sem pa upala na to, da bo tema umrla, če vas ne bo noben preganjal No, dejte gesla...da vidim, kdo mi para živce
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no zdej pa brišem
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:29:06
|
|
|
|
mami_miki
|
mene pa lahk vidita! sicer v hrebet ampak boljš kot nič!!!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR no zdej pa brišem In kje je zdaj, DiOne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki mene pa lahk vidita! sicer v hrebet ampak boljš kot nič!!! Kolk maš lepo frizuro :). Res. Pa še v bazenu. Jaz nimam take ob najtaboljši priložnosti
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:32:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR no zdej pa brišem Ah...ko vas šlivi.Grem spat, o geslu za moj album pa kar sanjajte
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:32:42
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki mene pa lahk vidita! sicer v hrebet ampak boljš kot nič!!! Kolk maš lepo frizuro :). Res. Pa še v bazenu. Jaz nimam take ob najtaboljši priložnosti to pa ni res! sam čop-ko primeš lase pa jih skupaj zložiš!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:33:12
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR no zdej pa brišem Ah...ko vas šlivi.Grem spat, o geslu za moj album pa kar sanjajte zgini!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:33:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sam čop-ko primeš lase pa jih skupaj zložiš! Ja ne vem, meni zgleda full lepa....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:34:16
|
|
|
|
mami_miki
|
sem poskušala, kako to gre z albumom...pa sem dala poskusno fotko..saj bom še kaj naštimala v hrbet!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:34:43
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sam čop-ko primeš lase pa jih skupaj zložiš! Ja ne vem, meni zgleda full lepa.... sam zgleda
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:34:45
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zgini! Spokaaaaaaaaaaaaj pa še zgin
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:35:09
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zgini! Spokaaaaaaaaaaaaj pa še zgin hehehhehe.....a veš da bom jaz zadnja?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 8.1.2008 0:36:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
Miki...pridi k meni na čaj, če upaš... Sej ti ne bom odvajal dala noter, kje pa..jaz pa že nisem taka...
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?