Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
pobotata (če se že nista)

. Pri nas je bilo podobno prejšnji vikend. Obe z Nejo sva zakuhali, moj je pa celo noč delal, potem dopoldan spal, popoldan pa ležal pred tv in gledal šport...jaz sem pa umirala, ko sem se z Nejo ukvarjala (z vročino 39,5). Pol mi pa prijavi, da zgleda, da nisem bila dost bolna, ker nisem šla spat
....no na srečo smo popoldan vsi 3, ups4je počivali, lepo zaruletani, da nas ni nihče motil
...mi je kr nerodn, ampak pasal pa je
,.... upam,da bo dalje spala
Maja za tvojo taščo
.
...ker naš jih ima nenormalno veliko in zvečer ziher eno uro pospravljam, da vse ''skidam''...pa sem včeraj dve veliki črni vreči igrač pospravila v prostor, kjer bo njegova soba...itak jih ne bo pogrešal, ker po mojem sploh ni vedel, da jih ima...jih je pa ostalo za dve veliki škatli...s tem, da po večini so zanj igrače druge stvari (telefon, daljinc, razne škratle, posode, kabli, sesalec....)