|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje o ss
18.1.2008 23:50:06   
mala maja
No ne vem če glih spada sem ampak bom vseeno vprašala. Sem sicer brskala malo nazaj amapk kaj podobnega nisme zasledila.

Konec decembra bi morala dobiti user posted image , pa je ni bilo. Tri tedne po prvem dnevu zadnje M sem mislila da je prišla prekmalu, ko sem šla na wc se je na papriju poznalo. Potlej pa nič več, user posted image  pa od nikoder in začeli so se znaki(slabost, bruhanje, vrtogavica...)ker mi pri zadnji user posted image  test ni pokazal takoj sem sklenila da počakam vsaj 14 dni. Predvčerajšnim popoldan pa hočem ravno it v trgovino pa v lekarno po test pa pride na hitro ena čudna bolečina in grem na WC pa full močna user posted image  (kar ni bilo prvič da je močna M ampak tolk pa tudi ne in tako boleča tud ne) Celo noč je lilo iz meneuser posted image  zjutraj pa pade ven kar ena kepicauser posted image . To je bilo včerej in tudi v službo nisem zato šla ker je bila krvavitev nenormalna, pa tudi počutila sem se slabo tako da sem celi dan ležala. Dons je že bolje ampak mene moti tista kepicauser posted image . Je možno da je prišlo do ss ali je vzrok kaj drugega.

Aja user posted image  pa še kar traja in je res čudna(cek kup enih nitkuser posted image ). Take se ne spomnim, sicer nimam več bolečin.
Bom sicer v ponedeljek vpklicala G. Žal mi je edino da je nisem danes.user posted image user posted image


Pa hvala ker ste me braleuser posted image user posted image  in za kašen nasvetuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje o ss
19.1.2008 0:04:38   
piščanc
jaz sem imela tako močno menstruacijo eno leto nazaj. sem mislila, da bom izkrvavela. likala sem in kar naenkrat sem čutila mokro med nogami, kjub velikemu vložku. no na wc-ju sem ugotovila, da mi je tako lilo, da je vložek spustil, med sedenjem mi je dejansko teklo v wc. pa na vložku je bila kepa tkiva. zjutraj je bilo vse normalno

ginekolog mi je rekel, da je to samo zadebeljena sluznica maternice in nikakor ni bila nosečnost. ker je sluznica zadebeljena, se veliko več tkiva odlušči med samo menstruacijo, bolj boli, pa še dalj časa traja.

mogoče je pri tebi za odebeljeno sluznico botrovala še pozna M, natančno pa ne vem... ampak po 6 tednih je otroček v velikosti enega črvička, pri meni je bila kepa konkretno večja. vseeno se pojdi pokazat, škodilo ne bo

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?