|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 8:18:55
|
|
|
|
bikica30
|
Hvala za informacije. Rok imam konec aprila, tako da bom februarja v 7. mesecu. Je to ve redu ali prekmalu? LP
|
|
|
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 8:52:44
|
|
|
|
ANJA5
|
Jaz bom tudi zdaj začela hodit :bravo::bravo: Treba se je it prijavit v novo porodnišnico, imej s sabo zdravstveno izk. in v torek se vidimo v stari porodnišnici. Lp, Anja
|
|
|
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 9:15:11
|
|
|
|
Lidy
|
Jaz tudi februarja :bravo: . Moraš pa pred tem v novi porodnišnici dvigniti nalepkice. Sabo imej zdravstveno, materinsko se ne spomnim če so jo rabili ker jo imam vedno s sabo, v prtličju na informacijah vprašaš kje se prijaviš in to je to :bravo: . Se vidimo 1 februarja. Lidy 27t
|
|
|
|
|
šola za starše v lj - februar 20.1.2005 9:35:30
|
|
|
|
pika78
|
Jaz grem pa marca v šolo za starše (rok imam konec maja). A gre še katera takrat - v Lj. porodnišnico? Koliko časa traja ta šola (a čez cel mesec) in ob katerih urah je? Ja, pa še to. Zanima me, če gredo fantje/možje z vami (moj je ful zaposlen in ne vem, če bo lahko hodil, ali je za njih kakšen poseben termin? Lp, Pika
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
babycupacupskateri izdelki so vam najboljsi za otrokahipp (
26%)

mustela (
18%)

jonsons (
11%)

nivea (
35%)

d&m (
11%)
Število vseh glasov: 411Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!