Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:38:57
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR cvilipili? a dojenček? al kaj... Japs Ne DiVan mora sam pridet do tega da sem jst DiVana. Drgač sem se pa na plesne vpisala. Sem si že blazno dolgo to želela, sam soplesalca nisem mela. Tle je pa vaditelj tolk prjazen, da mi je kar dva zrihtal, pa sem kao lahk zbirala.... Zdej pa na plesne hodiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm. Juuuuuuuupiiiii. maš srečo,da si dobila plesalca...pa kr 2...ponavadi jih ni...pridejo v parih...kaj pa se učiš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:39:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki mislim, da je Mič čist fajn, ko je mal sama...a ne Mič? al pogrešaš.. Ne smem reklame delat.... povej...a si srečna? povej da če imaš Mičico, je lažje....priznaj ne, zdaj je kul tako kot je :)).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:39:03
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki saj: bom nehala pospravlajt, vsa hišna opravila nehala...pa naj on, če ga bo motlo pospravi..mene ne moti! Mene nič ne moti, ko ga dam na "ignore".
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:39:51
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...ti tako skrivnostna.... saj te ne poznamo!lahko poveš... vseeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR .... Zdej pa na plesne hodiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm. Juuuuuuuupiiiii. U, full lušno . Kaj pa plešete? Komaj čakam, da spet plešem do jutra...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR cvilipili? a dojenček? al kaj... Japs Ne DiVan mora sam pridet do tega da sem jst DiVana. Drgač sem se pa na plesne vpisala. Sem si že blazno dolgo to želela, sam soplesalca nisem mela. Tle je pa vaditelj tolk prjazen, da mi je kar dva zrihtal, pa sem kao lahk zbirala.... Zdej pa na plesne hodiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm. Juuuuuuuupiiiii.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Od kje pa ta ideja Pr mamimiki...itak. (kje se pa človk neumnosti nauči?)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:40:31
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki saj: bom nehala pospravlajt, vsa hišna opravila nehala...pa naj on, če ga bo motlo pospravi..mene ne moti! Mene nič ne moti, ko ga dam na "ignore". ja joj...meni so moški včasih tak smešni...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...ti tako skrivnostna.... saj te ne poznamo!lahko poveš... vseeeeeeeeeee Kaj te zanima?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Od kje pa ta ideja Pr mamimiki...itak. (kje se pa človk neumnosti nauči?) A rabš še kakšno mojo ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:42:03
|
|
|
|
kofetek2010
|
ja, moški so itak ful hecni... škoda, da tega ne vedo lepo čvekajte, baterija se je spraznila in se mi ne ljubi kabla iskat... nočka!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:42:05
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Od kje pa ta ideja Pr mamimiki...itak. (kje se pa človk neumnosti nauči?) ti si hudoba! ej...res povem...odkar imam dojenčka, se mi ne zdi nujno, da rabim moškega! saj...pa druga vezanost! sam se prenaša...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa odkar se družim s folkom cvilipilastim (beri z očki in mamicami) me je že mal minilo da bi sploh kdaj mela cvilipilija)
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:42:47
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Od kje pa ta ideja Pr mamimiki...itak. (kje se pa človk neumnosti nauči?) A rabš še kakšno mojo ? Mič...midve sva čist za odpis že
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
A rabš še kakšno mojo ? hmmmmmmm.... poleg svojih. Se bojim, da jih bo ratal preveč. Če pa boš mela kako pametno neumno pa le povej.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...res povem...odkar imam dojenčka, se mi ne zdi nujno, da rabim moškega! Meni se pa še nikoli ni zdelo, da ga rabim.....me je prav zaskrbelo to dejstvo, glih danes.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:43:40
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz pa odkar se družim s folkom cvilipilastim (beri z očki in mamicami) me je že mal minilo da bi sploh kdaj mela cvilipilija) ej...jaz sem rekla, da pač ne bom imela otrok... ko se je ta cvilipili rodil...ful je fajn...itak da ga morš met!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A rabš še kakšno mojo ? hmmmmmmm.... poleg svojih. Se bojim, da jih bo ratal preveč. Če pa boš mela kako pametno neumno pa le povej. Da sploh ne rabiš DiOna.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz pa odkar se družim s folkom cvilipilastim (beri z očki in mamicami) me je že mal minilo da bi sploh kdaj mela cvilipilija) ej...jaz sem rekla, da pač ne bom imela otrok... ko se je ta cvilipili rodil...ful je fajn...itak da ga morš met! Cvilipili
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:45:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se pa še nikoli ni zdelo, da ga rabim.....me je prav zaskrbelo to dejstvo, glih danes. Koga rabiš? Desca al cvilipilija? Jst ne rabim sicer nobenga, bi blo pa fajn met kaj od tega... tko vsaj za na obroke...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:45:18
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ej...res povem...odkar imam dojenčka, se mi ne zdi nujno, da rabim moškega! Meni se pa še nikoli ni zdelo, da ga rabim.....me je prav zaskrbelo to dejstvo, glih danes. saj ko sem bila mlajša, sem mislila, da ga rabim...zdaj pa: ko se navežem, imamo težavo, če se s kom razidem...mene ful boli...zato delam, na sebi, da se odvžem od vseh stvari...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:45:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Od kje pa ta ideja Pr mamimiki...itak. (kje se pa človk neumnosti nauči?) A rabš še kakšno mojo ? Mič...midve sva čist za odpis že Še začeli nisva...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:46:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Meni se pa še nikoli ni zdelo, da ga rabim.....me je prav zaskrbelo to dejstvo, glih danes. Koga rabiš? Desca al cvilipilija? Moškega... .
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Jaz pa odkar se družim s folkom cvilipilastim (beri z očki in mamicami) me je že mal minilo da bi sploh kdaj mela cvilipilija) ej...jaz sem rekla, da pač ne bom imela otrok... ko se je ta cvilipili rodil...ful je fajn...itak da ga morš met! No sej a veš.. če bi bilo z bivšim drugače pa da bi bilo to to, bi ziher že živela pri njem in razmišljala o cvilipiliju
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:46:36
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Meni se pa še nikoli ni zdelo, da ga rabim.....me je prav zaskrbelo to dejstvo, glih danes. Koga rabiš? Desca al cvilipilija? Jst ne rabim sicer nobenga, bi blo pa fajn met kaj od tega... tko vsaj za na obroke... včeraj je ena prijavla: da ni treba, če si sam, se z nobenim kregat..sam je bolj fajn zvenelo, ker je bilo v pravem kontekstu
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?