Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 13:23:01
|
|
|
|
Lanchy
|
Ja, sej mate ziher prav.... samo tako se mi zdi, da bi bilo pa vseeno fajn, da bi se vse skupaj spontano zacelo, ne pa z nekimi napotnicami za dodatne preglede, pa potem po moznosti umetna sprozitev poroda... ...kaj pa vem no, zame je itak to prvic in sem cist neizkusena. Sem res ful vesela, da lahko delim to z vami, ki ste to dale ze enkrat (nekatere pa celo ze veckrat) cez . Super ste punce
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 13:28:16
|
|
|
|
bamby
|
lanchy, z nobeno stvarjo, ki jo boš več naredila za svojega otroka se ne obremenjuj. Vse kar bodo naredili je vse dobro za in zate. Sploh pa imej vedno to pred sabo, da boš v dobrih rokah in da bodo maksimalno poskrbeli zate, pa naj si bo porod spontan ali pa umetno sprožen. Pa še nekaj: sploh ni tako hudo kot se sliši. Jaz sem vedno imela to pred sabo, da če so naše mame in babice rojevale, bom tudi jaz, drugače bodo pa že poskrbeli zame, da mi bo lažje. In moram priznati, da tudi so .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 13:28:21
|
|
|
|
mlavla
|
Lanchy..a nisi bila ti ta teden pri frizerju..pa si nam neke slikce obljubila...veš to jst ne pozabim... zdej pa čakam februraka..hvala za recept...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 13:35:00
|
|
|
|
Lanchy
|
Mlavla, , ma si me dobila...sem se slikala s telfonom, zdaj pa ne znam slike dol dobit...z digitalcem se gre s telefona pa ne ...morm mojga mal nastimat, da mi to nardi, ker men ne gre....
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 13:36:32
|
|
|
|
Lanchy
|
Da ne recem, da mam dons ze od vseh silnih silikonov in preparatov, ki mi jih je dala na lase, ze cist mastne in da si jih bom zvecer oprala, da ce slucajno jutri v P ostanem, da me otrok lepo spozna
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 13:50:10
|
|
|
|
pina-1
|
no pa ste le pprišle na plano mi je baterije zmanjkalo na PC pa sem ga pustila, da se malo napolni. Vmes sem pa Miino sobo pospravla in posesala celo stanovanje. Sedaj bomše oprala po tleh. Se mi zdi da skozi samo pospravljam in še vedno se mi zdi da je vse razmetano... za do kosila sem pojedla eno polno skledo gresa za kosilo bodo pa polpetki in krompir z ohrovtom. No zame samo ohrovt..Se mi zdi da je blo dovolj škroba za danes
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 13:58:30
|
|
|
|
larisa
|
Dannnn, danes pa kar ne vem kaj bi napisala ......že cel dan se ukvarjam s fotoknjigo, me je čist not potegnilo in prav uživam v tem... Pinči, ampak ti pa res samo pospravljaš, se ti kar prav zdi Čvekice lepo čvekajte, ne še rojevat, pa počivajte tud kej...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:04:18
|
|
|
|
mlavla
|
evo moj burek je v pečici..zdej se moram pa še juho spravt nardit..dragi pride namreč čez pol ure...jst sem pa že čist crknjena..pa nobene volje nimam..pa tok stvari vidim, ki jih je potrebno naredit.. pina tud men se mi zdi,da skoz neki pospravljam...pa je še kar zmeri razmetan...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:14:32
|
|
|
|
itata
|
daaan, glede na lepo vreme predvidevam, da se vse počutimo veliko bolje kot prejšnje dni vsaj jaz se. bila na pregledu danes. spet 2 rahla popadka - otrdevanje trebuha. vsak teden so malo bolj jasni in malo višje gre "hribček"... tko da punce bliža se čas... danes sem tko dobro razpoložena bi mi blo čist vseen tud, če me odpeljejo rodit bi šlo zihr z lahkoto. drugače pa je rekla, da mi ne more še nič napovedat, ker tko izrazito pa ni vse skupaj. da pa zgleda ok (po utripu pa tko). no glede na počutje in lep sonček sem šla pol še račune plačat v mesto pa na kavo z eno prijateljico pa na trg po kakije - tko da sem se kar nasprehajala, se mi ni pol pa nič domov mudilo počivat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:14:48
|
|
|
|
jencili
|
Vidim, da ste vse čvekice še ful aktivne in pridne, jst pa morem skoz samo ležat in nč delat. No sej ne, da kdaj ne paše, sam ne pa da morš ležat cca 22-23 ur na dan. Ostane mi samo ko jem, tuš, če se kej sprehodim po stanovanju in vsak dan max 15 minutk sprehoda, to je to. Hvala bogu, za mojega dragega, ki tko pridno skrbi zame in za stanovanje, da ga lahko samo pohvalim. Čisto vse je pospravljeno in poštimano! Morm pa rečt, da bi se tud sama z veseljem lotila kake roladice ali česa podobnega... ...no, očitno bom še kak teden počakala, pol pa upam, da bo šlo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:21:56
|
|
|
|
itata
|
aja pa začela sem se resno veselit vsakdanjih dogodkov (ne povezanih z v tem primeru) kot so: kuhanje jote kot se šika, oblačenja mojih običajnih oblačil, pobiranje s tal in zavezovanje čevljev brez težav, konec zatekanja, vstajanja iz ležečega položaja brez valjenja na bok... in drugih opravil, ki so sedaj pač omejena ali neprijetna ali otežkočena
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:26:52
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata aja pa začela sem se resno veselit vsakdanjih dogodkov (ne povezanih z v tem primeru) kot so: kuhanje jote kot se šika, oblačenja mojih običajnih oblačil, pobiranje s tal in zavezovanje čevljev brez težav, konec zatekanja, vstajanja iz ležečega položaja brez valjenja na bok... in drugih opravil, ki so sedaj pač omejena ali neprijetna ali otežkočena si sploh ne znam več predstavljati, kako te stvari potekajo v normalnih okoliščinah....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:29:41
|
|
|
|
Marusah
|
Jencili sej bo kmalu boljš Ko ti bo najbolj hudo ležati ti kr lepo trebušček pobožaj in pomisli na kako bo lepo, ko bo enkrat v tvojem naročju . Še čisto malo, pa bo res prikukal na svet...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:37:37
|
|
|
|
jencili
|
Ja, Marusah, sej maš prov. Kmalu bo konec tega in bom lahko spet po starem zavihtela cunjo nad policami . Sej, takrat se mi bo pa verjetno kolcalo po teh trenutkih . Taki pač smo, zmer bi neki drugač...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:40:36
|
|
|
|
Marusah
|
Mogoče pa bomo ene izmed tistih srečnih mamic katerih pridno spijo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:49:12
|
|
|
|
jencili
|
v to pa sploh ni dvoma . Ne vem, al samo jst tok trdno spim, al pa se naš ponoči nič kaj ne premetava. Čutim ga preden zaspim in takoj ko se zbudim. Ponoči nikoli... Zdej pa al je to moje spanje, al pa spi ponoči ko veliki
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:54:42
|
|
|
|
Marusah
|
Jaz ga tudi ponoči nikoli ne čutim Čez dan mi tako dela po trebuhu, da imam včasih občutek, da bo kr ven skočil al pa, da ni bo vse rebre polomil Ponoči pa je priden ko ... kaj veš, mogoče bosta pa zaspančka - po mamicah
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:55:53
|
|
|
|
Marusah
|
Bi bilo prelepo, da bi blo res Verjetno midve tako trdno spiva
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 14:58:04
|
|
|
|
misar
|
jaz tud misim, da sam trdno spimo me jaz sem tud mislila, da naša malčica nič ne skače ponoči, pa odkar zadnje tedne narahlo ponoči spim, ugotavljam, da prav veselo rogovili tudi ponoči
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 15:00:41
|
|
|
|
Marusah
|
Punce moj dragi je pršu domov...tako, da grem na kosilo, potem pa malo kavč likat. Vas pridem še potem pozdravit. Lepo se imejte!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 15:03:49
|
|
|
|
jencili
|
No, sej ne, da sem ful zaspanka, sam ko pa spim, pa spim in upam, da se bo to vsaj malo preneslo na , ker če se bo, smo zmagali Maruša, zdej pa sam upajva, da ta povezava deluje...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 15:13:52
|
|
|
|
Janey
|
Dan...me je prej klicala sodelavka ko ima že 3 porode za sabo in sem rekla, da ne morem spat, pa je rekla naj si kar spakiram, ker mi da še par dni...sploh pa glede na to kak nizko imam buši. Sicer jaz upam, da bo prej ko kasneje...ampak če je taka gužva v P pol bi jaz še malo počakala razn če luna ven vleče in bo naš čmrlek kr zletu ven sej ni čudno, da ne morem spat če pa samo razmišljam kako in kaj. Za rulado mam jaz še enga bol na izzi od moje mame: 5 žlic cukra 3 jajca 1 vanili mešaš da naraste, dodaš 2-3 žlice olja in še malo zmešaš. Potem pa kar z roko dodaš 5 žlic moke in pecilni in z vilco vmešaš, ne več z mešalcem. Potem pa to samo poliješ po peki papirju (je mase za normalen pekač od pečice) in daš na 180 ene 10 min. in je to to...testo en dva tri, pa še dobro je.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 15:23:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Uh, sem se najedla sarmic... Komaj sedim. Sedaj bo pa treba mal zaležat. Kak je fino k mam kuhno čisto k mi ni blo treba kuhat. Nekje sem zasledila, da se moraš s hrano tud zadnji mesec neki merkat glede dojenja... Zelje in to. A je v tem kaj resnice ? Če bo katera vedla... Sam pomoje da ne. No, ne vem.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 15:34:17
|
|
|
|
itata
|
februarka po mojem ne, ker se kar poješ v mleku "pokaže" čez cca 2-4 ure in ostane noter cca 24 ur...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 23.1.2008 15:41:23
|
|
|
|
ella79
|
Dan...me je prej klicala sodelavka ko ima že 3 porode za sabo in sem rekla, da ne morem spat, pa je rekla naj si kar spakiram, ker mi da še par dni...sploh pa glede na to kak nizko imam buši. jaz ne spim že par tednov (no, razen sedaj par dni), trbušček nizko, 10 dni pred PDP, pa se še nič ne dogaja jaz bi tudi že kar šla, k zdej sem pa res že pripravljena, pa še nervozna nisem tok k si pomoje na PDP
|
|
|
nagradne igreLelly28 RRZanima me ali igrate oz. sodelujete v nagradnih igrah?da / redno (
17%)

ne / nikoli (
22%)

občasno / odvisno od nagrad (
61%)
Število vseh glasov: 23Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!