|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
25.1.2008 13:36:13   
oktoberka
Js tud ne dojim.. Pa kaj pol. otrok bo vseen zrastel v odraslega človeka! Ne se sekirat! Pač tko je. Eni dojijo, drugi ne. Mislm pa da nas je velik takih!

_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
25.1.2008 14:25:41   
Anya22
Jaz sem dojila do 3 meseca, ker nisem imela dovolj sem bila primorana dodajati adaptirano mleko. Bilo mi je zelo težko, ker nisem mogla dojiti, kajti to je najlepši dar v življenju, da lahko otroka hraniš s svojim mlekom.user posted image

_____________________________

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
25.1.2008 21:23:17   
Maya82*
Se pridruzujem vasemu nedojenju. Jaz pa sem imela dovolj mleka, vendar tamala ni hotla vlect insem prehitro obupala. Sicer pa sem si mleko izcrpavala s crpalko in se sedaj si ga 1x na dan, tako da ni bila za nic prikrajsana. Je pa zato meni toliko bolj zal, da nisem izkusila tega carobnega obcutka. 

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
26.1.2008 20:53:04   
mišk
Še ena "nesposobnica"!user posted image user posted image  
Moja zgodbica je taka:
Rodila sem v porodnišnici, kjer ni rooming inna, torej ponoči fotrajo user posted image  po flaški. Mleka sem dovolj, a vsakič ko sem s pomočjo vsaj še ene sestre pristavila user posted image , se je začel histeričen jok, vreščanje, dretje,... Ni za opisat... Poskusili smo vse, med drugimi tudi tri vrste nastavkov, vse položaje, po bradavicah mi je sestra kapala z glukozo,... nč! Tudi ko se je že prisesala je ali zaspala, ali pa znorela ker ni samo od sebe teklo. Doma sem se še nekaj dni matrala, ako je izgubljala na teži meje patronažna poslala v lekarno po Novalac.
Obenem sem kupila še prsno črpalko. Tako sem si do 1,5 meseca starosti črpala svoje mleko in ji ga dajala po flaški, ter kombinirala z Novalacom.
Seveda je ob pomanjkanju časa za redno črpanje mleka tudi ta vrelec ugasnil in sedaj smo samo na adaptiranem mleku! In nič nam ne manjka!user posted image
Dobim pa kar kurjo kožo, ko kter začne pametovat o dojenju! user posted image  Me ža vemo zase zakaj ne dojimo!user posted image

(odgovor članu Maya82*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
26.1.2008 20:55:04   
mišk
Aja, pri vnetih učkih je pa fiziološka zakon!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
26.1.2008 22:29:39   
m*t*?
No nam mleko ni pomagalo, pomagale so nam Tobrex kapljice.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
27.1.2008 10:13:34   
kai1
Jaz sem dojila do 6 M, potem me je pa milo rečeno mali odstavu. Moram reči, da mi je bilo zelo hudo, saj sem  želela otroka dojiti do 11M, oz. do službe. Sedaj uporabljamo adaptirano mleko, sicer je pa že na GH, saj ima že 8M.

(odgovor članu m*t*?)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
27.1.2008 10:25:38   
ZARA
Nisem dojila ... oziroma ene 14 dni. Ampak začuda je moj otrok bolj zdrav od vseh dojenih otrok tukaj na RR, kar jih berem. Brez alergij, brez AB, brez nahodov, brez zelenih smrkljev...

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
27.1.2008 10:34:18   
Anonimen
Dojila sem polno do 3,5 mesecev. Potem nas je pa na prehodu za pešce zbil avto in mi je od šoka začelo primanjkovati mleka. Tako, da sedaj dodajam. Pa kaj pol... Glavno je, da je dete sito in da napreduje.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
28.1.2008 11:49:44   
sneška_
Glavno je, da je dete sito in da napreduje.
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

... Glavno je, da je dete sito in da napreduje.


user posted image user posted image user posted image user posted image   Bravo Žabonka in vsaki mamici je to pomembno

_____________________________

Najdojenček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
28.1.2008 13:13:44   
afroodita
Tudi jaz ne dojim čeprav sem o tem sanjala celo user posted image  ampak ni šlo dobila sem mastisis in imela nenormalne probleme in sem izgubila meleko,ko pa mi je pediater potem reku ja zakaj pa nisi mene poklicala pa bi ti povedu da bi zaprosila za pospešitev mleka sem se kar zjokala.user posted image user posted image

Bo pa pri drugemu šlo upamuser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ljubezen se rodi v pogledih,živi v poljubih in umre v solzah.

Jaz Tu Ti Tam Mi Skupaj 4 ever

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
28.1.2008 13:43:31   
bsasab
Tudi meni je po dobrem mesecu dni zmanjkalo mleka, no ze ta mesec ko je bil je bilo to tko tko (tamala se ni ravno dobro najedla...), je kljub temu morala kdaj flasko dobit..., sedaj pa je ze slabi mesec na Novalacu in ji prav nic ne manjka, lepo napreduje in je vsa zadovoljna in nasmejana, in ko vidim da je taksna dobim kr solzo v oceh, od srece seveda, da ne bo pomoteuser posted image user posted image

Tako da ce nam pac ni bilo usojeno, nam pac ni bilo...

Sicer pa ima flaska veliko prednosti, brez slabe vesti lahko mirno kdaj kam skocis in ta cas jo lahko brez skrbi ati, babica, dedek, teta, stric... nahranijouser posted image user posted image

Ne se sekirat pa pogumno naprej...


_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu afroodita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
29.1.2008 10:47:57   
neni
Sedaj ko sem sama tudi mama in v zosu dojilj in živčne vojne sem veliko razmišljala in ugotovila, da tudi moje generacije mame niso dojile. Čeprav sedaj govorijo kot da so. Ampak saj so šle vendar po 2 mesecih delat!?!?!

Tako da - dete mora bit sito in mamica vesela.
lp neni

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
29.1.2008 11:18:14   
Anonimen
Vsega skupaj sem dojila kak teden...

Kjub vsem čajem, pristavljanju, masiranju, pupanju s pumpico ( v pol ure nisem napumpala niti 5ml) in obupnim bolečinam pri pumpanju...torej kljub vsemu trudu ni in ni priteklo niti malo mleka.

Če ne bi bil omojega ljubečega user posted image bi me od žalosti in občutka krivde pobralao, pa me je postavil na realna tla in mi pomagal dojeti, da zaradi tega nisem niti slučajno slaba mati in da zato moj otrok ne bo ničesar prikrajšan( crkljava in cartava se na 1001 drugačen način). In danes mi je žal za vsako sekundo, ko sem se presekirala.
Tako, da sem se odločila, da je škoda časa za jok in krivdo...preževečila sem vse komentarje ala: a si res vse poskusila? je pa res čudno da nimaš mlekauser posted image user posted image ( res ane, po moje sem si kr malo zmislila, ker se mi ni dalo dojiti...mislimuser posted image user posted image )....in sem šla veselo naprej.

In hvala bogu za adpatirano mekouser posted image




(odgovor članu neni)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
30.1.2008 8:29:55   
banki
Dojila sem 1,5M potem pa prenehala zaradi mojih zdravstvenih tezav (sem hud revmatik), ker sem morala na mocna zdravila, ki nikakor ne gredo skupaj z dojenjem. Kljub temu, da sem se ze pred zanositvijo zavedala, da verjetno bom morala na zdravila po porodu sem nekaj casa vztrajala, vendar ni slo, ker sem prisla do take faze, da nisem bila sposobna poskrbeti ne zase ne za otrocka. Ko sem mu dala zadnjic pit moje mleko sem jokala ko dez, vendar sem se kmalu potolazila, ker so mi zdravila pomagala in je zivljenje takoj postalo lepse. Jokam pa se vedno, ko gledam posnetek ko pije pri meni. Vendar kaj cmo, tako je zivljenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: koliko vas je, ki NE dojite
30.1.2008 9:15:53   
Afnica
Jaz tudi mojih user posted image user posted image  ne dojim. Rodila sem v 32. tednu. Mleko sem si črpala, saj sta bila v inkubatorju. 1,5 meseca sta jedla samo moje mleko. Potem ga je bilo vedno manj in manj. V dveh tednih  sem iz 1L na dan prišla na nulo. user posted image  Samo dojenje pri nas potem ni šlo, saj sta bila še preveč šibka in navajena na stekleničko.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu banki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?