Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Naš Aljaž je pa bil bolan in smo imel celo paniko glede njegove bolezni. V torek je dobil kar naenkrat vročino 41,brez kašlja,brez šmrcanja. Imel jo je tri dni,zdravnik nama je pa v torek kar na lepe oči povedal da je gnojna angina,brez brisa grla. Ok,če je on tako rekel je verjetno že tako. A kaj ko je 4.dan tamal kar začel padat po tleh,češ da ga bolijo noge
Sva šla takoj k dežurnemu,in ta naju je poslal domov,kar brez vsega. Na koncu se je izkazalo da je imel vnetje sklepov. Jezna kot
,na to naše zdravstvo,sem šla nazaj in jim napela kar nekaj krepkih. Ko sva šla z tamalim na pregled,so naju sprejeli kot kralja. Kaj so si mislili ko sva šla čez vrata,mi pa je itak vseeno. Po vrhu vsega sem se še jaz v sredo porezala na salamoreznici in to kar fajn(četrt palca sem si dobesedno odrezala). Tako da je bilo pri nas kar pestro.
,da kakšno rečeva. Za naju se začne dan ob 20h,ko gresta tamala dva v mižule. 
Sicer se malo pozna odkar je v vrtcu, da je večkrat suha (predvsem dopoldan), popoldan pa ful pogosto lula
Moj Zan Tai je tudi februarcek in sicer 05.02.05
družinski član.