draja
|
U madona, jo uspavam nazaj, pa se mi zazdi, da "diši" po hruški, ki jo je dopoldne jedla in pogledam in je bila res pokakana . Sem jo previla kar v posteljici v spanju . Duda Živa jo ima izključno in samo za spat, pa še to je v bistvu ne rabi. Ji jo damo samo zato, d apospešimo proces uspavanja. V vozičku in avtu pa zaspi lepo brez dude. Je pa Živa res nezahteven otrok kar se tega tiče, saj ji je čist vseeno ali ji ponoči dam zizo al dudo . Tudi čist vseeno ji je, če ji sredi dojenja vzamem zizo in dam dudo . Uspavanje no tko, Živa zaspi sama. Včasih je brez problemov, zdaj pa kakor kakšen dan. Včasih jo samo nesem in se zaigra in zaspi, včasih pa nas "kliče" in meče dudo, zajca, dojenčka,... In pol pač hodimo k njej vsake par sekund če je treba. Jokat je še nikoli nismo pustili niti 10 sekund (vsaj namerno ne, drugo je npr. če moram it lulat ). Včasih tudi rabi našo bližino in takrat jo pač trepljamo po ritki ali pa vzamemo malo ven,ponosimo in potem nazaj v posteljico. Praviloma pa zaspi sama. Je pa tko - to uspavanje je garanje! Je bilo ene par faz vmes, ko je bila kaj bolna ali ko so bili ti krčki res hudi in takrat smo jo nosili in se je valjda razvadila, ampak smo bili potem vztrajni, da se je spet "odvadila". Pa so uspavanja včasih trajala tudi več kot dve uri in smo morali kar naprej viseti pri njej, ampak smo se potrudili in nismo ubrali lažje variante. Je pa res včasih težko biti vztrajen in dosleden! Je pa res zanimivo, ko povezujejo nočna zbujanja z načinom uspavanja. Ker naša zna lepo sama zaspati zvečer, motnje spanja so pa katastrofalne . Pol pa bod pameten . Anja, Barči luštne slikce!!!! Zdaj vas grem pa še prebrat za nazaj, ker mi prej ni uspelo .
|