|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
1.2.2008 14:20:52   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Punce, a se boste izogibale ta teden Šparu?user posted image

Jst se ga vsak dan user posted image . Zakaj pa naj bi se ga?

user posted image , zato, da bodo znižali cene, ja itak, en teden Šparu, en teden Mercatorju, en teden Tušu. Zihr bodo trgovine prazne. user posted image Sem pa dobila vsaj 100 mailov na to tematiko, zato vprašam

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
1.2.2008 14:24:15   
Barči78
Kati, jest našo vedno peljem v trenirki, mogoče jo zdej, ko je hladno dam v žametne hlače, ker vem, da so tam v žabicah, smo se zmenili, da jih po zajtrku slečejo, ker imajo groooozno vroče notri. V oblekci še ni šla v vrtec, ker si sploh ne predstavljam, kako se bo vozila po toboganu, pa kasneje igrala v peskovniku,... Jaz sem absolutno za žabice in trenirko.user posted image

Aja, a ti mail prilepim, da ne bom samo jaz to brala user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
1.2.2008 14:25:48   
erna14
barci-uf tole je pa prevec zame,7 krat nebom zmogla,me moj cudn gleda ze k 2 krat na dan sesam po stanovanjuuser posted image
kati-aha super,aja za v torek,ne vem nimam pojma kako bom.....user posted image mogoceuser posted image moram se kostum nekam it kupit za tamalga,se kar nisem slauser posted image a ne maskare tud sprejemateuser posted image ma ne sej neki bom ze najdla.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
1.2.2008 14:27:58   
K_a_t_i
Sprejemamo vse!!! Sam da so otroci user posted image .
Kera pol lahko v torek ob 14h?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
1.2.2008 14:28:47   
dolgolaska
evo mene...
probavam ponovno...mater mi to limanje ne gre in ne gre od rok...ha ha  user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
1.2.2008 14:31:11   
dolgolaska
IIIIIIIJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ratalo mi je.....ha ha!
evo še ene par slikc....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
1.2.2008 14:37:38   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-u ja je zurka,zadnji dan porodniske.oooooooooo neeeeeeeeuser posted image user posted image ,caki katerim se vse dons konca meni,tebi-to itak a se komuuser posted image .

ja še jaz sem tista boga reva, ki imam danes zadnji dan porodniške user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
1.2.2008 14:37:57   
erna14
kati-ob dveh zihr ne ker mam ob pol 4 za v salonu model narocen
dolgoska-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super slike

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
1.2.2008 14:38:29   
Pikca
Jutri je še en dan (uradno) - tko da jutri jokamooooooo.
sezam, a ne začneš ti 11.user posted image
erna, user posted image slikceuser posted image
anja, faca Bor, je pa vztrajenuser posted image , in dobr muvauser posted image
kati, user posted image za prvi dan v vrtcu... uh, ko sem bila jaz prvič z Živo v vrtcu, je tudi en fantek fuuul jokal (pa že 3-letnik), je bila pol tudi ona kar prestrašena... sam meni se zdi vaš Žiga tak kerlc, da se bo po mojem brez problema uvedel

maškare - Živa dobila novo idejo - oči bo konj od Pike nogavičke in ona ga bo jahalauser posted image user posted image user posted image , zdaj pa meni ni treba bit pehta, sem lahko medvedka, k sva že včeraj iz kartona medvedja ušesa naredili, pa še z Jernejčkom bova skup pasalauser posted image

krofi - mi jih bomo samo jedliuser posted image , jih tradicionalno peče dedi (moj oče, ki se drugače ne pritakne kuhalnice) in jih bomo tudi mi deležniuser posted image

pustovanje jutri - a katera ve, kdaj bo v LJ sprevod oz. nekaj za otrokeuser posted image , sem nekaj na pol ujela po radiu...

srečanje torek - jaz lahko ob 14h

uuu, dolgolaska, super fotke, ful luškan Lan!

< Sporočilo je popravil Pikca -- 1.2.2008 14:40:50 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
1.2.2008 14:45:26   
pocka
sezam in erna - a bosta imele žur, js bi se raje kar zjokalauser posted image

nehajte pisat kako vsi malčki danes spijo, naša še zdaj ni šal spat, niti sekundo, je pokonci že od 7, nebi o tem kako je sitna, se dere že par ur skupaj, če jo samo pogledaš, ampak spat pa ne. Ah, se ne da opisat, še dobro,da je moj doma,k če ne bi se mi zrolalo. Mogoče pa je tudi ona žalostna, k se mi je porodniška izekla.user posted image

sem malo zadaj z branjem, pridem kasneje....

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
1.2.2008 14:50:07   
tinaaja
Dolgolaska, super fotke user posted image

Torek - ob 14 je men prepozno, pa se popoldne bi sli morda v mesto... Jaz sem za dopoldne

Socstvujem z vsemi, ki jim je danes zadnji dan pordniske user posted image user posted image user posted image

Erna, farba frjolcna z blond prameni user posted image

Spar - sem hotla v mercator, pa draja ni bla za, tko da bom morala kar v spara user posted image user posted image Vsaj guzve nau user posted image user posted image

Petek je user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
1.2.2008 14:53:23   
dskubin
dolgolaska - super slikce, pa lepo je slišat, da sta z Lanom v redu. Smo te pogrešale! user posted image

naomi - ti si tud že na listi pogrešanih, se res že kr neki časa nis oglasila. Dej vsaj kak znak, glih tolk, da bomo vedli, da ste OK. user posted image

amy - sej ne vem, al bom mimo udarla, al sem si prav zapomnila - a tvoja Ela je mogoče alergična na banano? Pa če je, kako pol to izgleda? Hvala. user posted image

Aja, pa še neki, une, k mate Deuterje, kere mate (II al III) in kolk ste dale zanje? Gledam malo rabljene, jih porodajajo skor po ceni novih user posted image user posted image

Ma ne vem, kaj mi je, mene očitno že pomlad daje, jaz vas mam vse rada user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.2.2008 15:08:44   
Pikca
Petek je
user posted image user posted image user posted image

v torek jaz lahko tudi dopoldne, samo bi bilo fino v pon. vedet, da se potem zmenim z babi, da bo šla po Živo v vrtec...

dskubinuser posted image user posted image , po moje je to, ker se bližamo koncu porodniške... in potem zihr ne bomo več tolk čvekale tukaj gor...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.2.2008 15:14:47   
erna14
tinaaja-a me ti hecas,al ti to resno o barviuser posted image
pocka-nima smisla jokat,nc ne pomagauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
1.2.2008 15:26:35   
A-N-J-A
kati naša je šla danes takale v vrtec:
user posted image

Pri nas so tud kr vsi zrihtani,mogoče je kakšen fant v trenirki.Naša pa itak da mora met kiklco da lažje plešeuser posted image .

dolgolaska-luškan Lanuser posted image .

tinaaja -kako kaj škrob pa touser posted image .Pri men je danesuser posted image user posted image user posted image bolš da ne veš.

srečanje-vem za en fini plac-Arena nasprot Koloseja sem bla zadnjič z enimi zmenjena in mi je blo všeč,pa gužve niuser posted image .Pa jaz bi tud rajš dop.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
1.2.2008 15:28:02   
A-N-J-A
farba frjolcna z blond prameni

Jaz mam tud novo frizuro blond z frjolčnimi prameniuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
1.2.2008 15:44:00   
tinaaja
Deuter II- 130€ se sencno strehico vred.

Anja - menu od danes - zelenjavna juha s piscanjimi bedri in krompirjem user posted image moram se kal k seb vzet user posted image

AJA POZOR ... no B je kot ponavadi strajkala s kosilom.. Pa ok, ji dam kos bedra v roko in mala poje... In da skrajsam - pojedla je skoraj 2 bedri!!! + malo juhe na zlico + ene par testeninic user posted image user posted image user posted image mene je skar kap skoraj, to se ni zgodilo ze.... nekje od decembra .. skratka wow user posted image

erna, ne prameni so crni user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
1.2.2008 15:45:51   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

farba frjolcna z blond prameni

Jaz mam tud novo frizuro blond z frjolčnimi prameniuser posted image

ma saj moram rect, da ti pase.. sicer sem bila mal skepticna pri frizerju, ko sva sedeli ena zraven druge in si dali gor ravno obratne barve user posted image ampak ti pase, ni kaj

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
1.2.2008 15:52:54   
tinaaja
Anja, ves kaj mene zanima... ko vidim tele male puncke s takimi zabicami ... a jih ne strgajo tko like takoj???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
1.2.2008 17:11:23   
tinaaja
a mi je pa kjut
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
1.2.2008 17:13:25   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
sezam, a ne začneš ti 11.user posted image

Ja začnem 11., ker imam drug teden še dopust user posted image , porodniška se mi pa drugače jutri izteče user posted image
Pikca - dober tvoj oče, da naredi krofe.

dolgolaska - user posted image user posted image  za slikice.
Drugič jih na shrani.si samo še malo zmanjšaj (- spodaj imaš en + in piše dodatne možnosti in klikni, nato pa izberi Slike pomanjšaj na širino 800 pixlov user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
sezam in erna - a bosta imele žur, js bi se raje kar zjokalauser posted image

Saj zato pa bo žur, da bomo lažje to prebrodile user posted image user posted image

Kati - pri naši so tudi v vrtcu več ali manj zrihtani - kavbojke, ... Naša je šla na začetku parkrat v trenirki, sedaj jo imam pa v takih športnih hlačah. se mi zdi še najbolj komot za igrat. Kiklce pa zaenkrat še ni imela user posted image

Drugače je pa naš danes spet spal samo 1 uro čez dan user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
1.2.2008 17:31:58   
erna14

user posted image
no kaj se vam zdi katera barva mi bolj paseuser posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 1.2.2008 17:32:41 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.2.2008 18:00:21   
Barči78
Lan - pravi mali srčkan smejko si user posted image

Ela - kakšna lepotička si, ANJA, a pa ELe nič ne zebe, ko gredo ven, ker ima samo žabice? Men se zdi tako hladno, da ji kar žabe pa še žametne hlače dam gor.

Erna - jaz sem za črno barvo, samo se zelo slabo vidiš na drugi sliki, težko ocenim, kaj ti bolj paše, kakšno bolj jasno sliko prosim, na tej se samo kozarec vidi user posted image , aha pa spredaj nimaš las na čelu, kar nazaj jih postavi, ti ful paše user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.2.2008 18:00:46   
erna14
tinaaja-aha ok bolj razumljiva konbinacija.kaka je pa cena tiste zadeve ala konjicek-kolouser posted image
anja-no pa da te vidm z temi tvojimi prameni.........ti se kar hecaj,paz naslednic k bos sla k frizerju da se res kaka ne zmot pa ti da napacno farbo goruser posted image
sezam-kje kdaj se dobivauser posted image zgleda bova sameuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.2.2008 18:04:58   
tinaaja
erna, saj ves kaj pravijo.. s crnimi zgleda clovek bolj šarf... men je zdaj bolje user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?