Barči78
|
Še jest sm tud tukaj, sem se mogla mal dol vsesta, da popijem kavo. Danes sem si skuhala žgance, tejčica - a to gre na OH dan , se bom potrudila mal, vsaj mal ločevat. Zraven bom pa kar surovo kislo zelje v solati, pa možu eno pečenico, pa bo. Sem preoblekla postelje, pa spet perem, joj, a bo kdaj mojih cunj zmanjkalo No, tudi sama sem dobila dokončno informacijo o mojem delovnem mestu in sicer bom čisto sama v pisarni, no ja sej včasih paše met mir, oddelek uvoz-izvoz, bo še pestro. Se tudi sama po eni strani veselim, po drugi mi je pa orn hudo, ampak res hudo. Tako sem se navadila, se mi zdi, da prov zabušavam doma, počivam, vsaj kadar je Neja v vrtcu. Žan je tako lep ritem ujel, se navajava, da gre vsak dan ob istih urah spat. Vstane ob 7h in gre ob 9h nazaj spat, spi nekje od 1,5 - 2 urci, potem pa nadaljuje spanje okoli 13h in spi ca. 2 urci. Mam cajta čist preveč, no ja, sej je zadnji teden, naj uživam, a ne. Bor - dobr ti tole muvaš joj Draja kakšna grozna noč je za vami, boga Živa, kaj jo tako muči. tejčica - upam, da se dobro uvedeš v službi , tud mene čaka malo obnove znanja, sicer sem bla že 2 meseca na tem delovnem mestu lani, ko sem nadomeščala, samo je vseeno čisto drugače, če veš, da bo prišla nazaj, zdej pa ne bo, sama bom Iz CSDja pa tudi jaz nisem dobila podatkov, sem jih kar razbirala iz izpiskov. Sibil - dobro opravi na razgovoru, držim pesti