|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
1.2.2008 9:24:43   
tejčica
Če našo Tajo drži, pol res drži. Se meče v spanju čez celo posteljo in največkrat zaspi naslonjena na ograjo in še ni nikoli dol padla. Mala prej naju dol s postelje zbrca, kot pa da bi to odpovedalo.user posted image  Pa fino je ker je ta dost dolga (1,5m). Prej smo imeli krajšo, ampak ker se naša pupa ponoči cela obrača, je pristala tudi na tleh.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.2.2008 9:28:59   
sezam
ANJA - user posted image  Bor. Ti pa si en dobrovoljček user posted image

tinajaa - vau, ful so dobri user posted image user posted image

erna - a pol je danes zvečer žur user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.2.2008 9:52:29   
Pikca
Sibil, mi imamo tole ograjo, men je ok, Živa pleza po njej, pa se še držiuser posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158977

srečno na razgovoru!

ostalim pa en lep pozdravček, se še kasneje kaj oglasim...

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.2.2008 10:10:00   
Pikca
pikca - hvala za info. Potem pa to kar nekaj časa traja

cca 1 uro sva bili midve not... je blo pa tok hecno, ko je psih. vprašala kdo plava, pa pravi Živa, da kužauser posted image , pa una mal čudno gleda in Živa razloži - ja od dedija labradorec ful rad plavauser posted image ..., no, prav psih. ok, kdo pa še plava, notr v vodi (je hotla slišat riba), Živa pa: ja ljudje naprimer poleti na morju...user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.2.2008 10:11:02   
dskubin
Sibil srečno!
Draž ima tudi tako ograjico, kot Taja in je OK - zanj že, za Diti pa ne, ker se hiti čez user posted image .
Srečanje - če boste v Izoli lahko, ampak na kratko, imam celo bando tle, pa še brat pride kmal z Valdoltre, so mu malo šarli po kolenu v ponedeljek, v torek je pa že hodil - no ja, bl počas - brez bergel. Dans so pa res majstri tile dohtarji.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.2.2008 10:16:07   
Barči78
Še jest sm tud tukaj, sem se mogla mal dol vsesta, da popijem kavo. Danes sem si skuhala žgance, tejčica - a to gre na OH dan user posted image , se bom potrudila mal, vsaj mal ločevat. Zraven bom pa kar surovo kislo zelje v solati, pa možu eno pečenico, pa bo.
Sem preoblekla postelje, pa spet perem, joj, a bo kdaj mojih cunj zmanjkalo user posted image

No, tudi sama sem dobila dokončno informacijo o mojem delovnem mestu in sicer bom čisto sama v pisarni, no ja sej včasih paše met mir, oddelek uvoz-izvoz, bo še pestro. Se tudi sama po eni strani veselim, po drugi mi je pa orn hudo, ampak res hudo. Tako sem se navadila, se mi zdi, da prov zabušavam doma, počivam, vsaj kadar je Neja v vrtcu. Žan je tako lep ritem ujel, se navajava, da gre vsak dan ob istih urah spat. Vstane ob 7h in gre ob 9h nazaj spat, spi nekje od 1,5 - 2 urci, potem pa nadaljuje spanje okoli 13h in spi ca. 2 urci. Mam cajta čist preveč, no ja, sej je zadnji teden, naj uživam, a ne. user posted image

user posted image  Bor - dobr ti tole muvaš user posted image

joj Draja kakšna grozna noč je za vami, boga Živa, kaj jo tako muči. user posted image user posted image user posted image

tejčica - upam, da se dobro uvedeš v službi user posted image , tud mene čaka malo obnove znanja, sicer sem bla že 2 meseca na tem delovnem mestu lani, ko sem nadomeščala, samo je vseeno čisto drugače, če veš, da bo prišla nazaj, zdej pa ne bo, sama bom user posted image
Iz CSDja pa tudi jaz nisem dobila podatkov, sem jih kar razbirala iz izpiskov.

Sibil - dobro opravi na razgovoru, držim pesti

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
1.2.2008 10:18:46   
Barči78
user posted image user posted image user posted image  user posted image  Živa za tvoje odgovore, pametna punca, kaj  češ

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
1.2.2008 10:33:01   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Sibil, mi imamo tole ograjo, men je ok, Živa pleza po njej, pa se še držiuser posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158977

Mi imamo tud isto user posted image  Se pri nas tud prime zanjo in jo ruka. Smo jo lani kar sabo na morje peljal user posted image

barči - jaz bom tud tele dopoldneve, ko sva sama z Žigom pogrešala user posted image  Pa sprehode in šoping zraven user posted image  Pa seveda kavico ob RR (sem si jo tud zdele skuhala user posted image ) Kolk imava mi2 podobnosti. je skrajni čas, da se enkrat spoznava user posted image

služba - mene je tud kar groza, ko vem kaj me čaka. Pa en kup novosti s področja zakonodaje user posted image  Ne vem, kdaj se bom "učila" user posted image user posted image

draja - jaz te prav občudujem, kako pa takih nočeh sploh funkcioniraš. Meni bi se že zdavnaj sfuzlal user posted image user posted image

Kje se pa mama naometa skriva user posted image  Smo začele preveč s službo morit, pa se je raje potuhnila user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
1.2.2008 10:37:13   
skačica
jutro!

Uh, dons se mi pa nič ne da, smo komaj z Izo prilezle iz spalnice. Pa sem ponoči kolikortoliko dobro spala. Iza se igra v stajici, ampak mislim, da bo počasi zaključila.

služba- men je hudo, ker se tole izteka in pika. Iza bo brez mami 9 ur na dan, najprej se bova vidle okrog pol petih- petihuser posted image . Sicer pa izgleda, da bom šla na isti oddelek nazaj, le sektor se je preimenoval, sedaj je sektor za logistikouser posted image . Kr neki.

Grem, Iza že joče.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
1.2.2008 10:42:16   
Barči78
sezam - upam, da se še letos vidimo user posted image , ampak res.

Jutri so pa že prvi shodi mask, komaj čakam, da ju našemim user posted image .

Barvice za risanje po obrazu - ni mi čist jasno, zakaj na njih piše, da jih ne smeš uporabljati okoli oči, sej Žana ne bom mazala, Nejo bi pa že malo, zdej pa ne vem, pa klovn mora bit okoli učk namazan, pa seveda okoli ust tudi, a so po možnosti še strupene user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
1.2.2008 12:32:54   
pocka
joooj Barči kok sem jaz tebi fouš, naša Taja danes noče iti spat niti pod razno, NI ŠANSuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
1.2.2008 12:33:12   
Sibil_
Hvala za lepe želje-zdaj pa še naprej prosim, v enem tednu naj bi se zvedela kako in kaj.Je pa bilo čudno-sem bila na prvem razgovoru 50 minut, pa še eno drugo delovno mesto so spominjal,m da bi bila kao primerna.Mah, jaz res upam da bi bilo kaj že.PA še plača je user posted image .Ah ja, upajmo....user posted image

Moram it danes pogledat za te ograjice, postelja je že sesatvljena in je super, res lepa.To bo Patrik pogledal, ko pride domov....user posted image

LP,
Sibil RR 

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.2.2008 12:34:56   
K_a_t_i
Mi smo iz vrtca. Žiga spi, rižev narastek se peče...

Štart je bil obetaven, Žiga me prvih 30 minut sploh ni opazil. Potem pa je kr neki h men rinil user posted image  Men se zdi, da bo še pestro... Domov sem prišla z glavobolom, mogoče zato, ker je en fantek na "ponovnem uvajanju" (je že bil uveden pa je zbolel in zdaj je jovo na novo) in je 1 uro in pol, kolikor so ga pustili samega, ves čas jokal user posted image . In to precej histerično. Vzgojiteljica je probala vse, ampak ni nič palilo - niti flaška, niti piškot, nobena igrača, gugalnica, itak ga je skoz mela v naročju, poskušala uspavat (fantek je bil vidno zaspan, ker je že ob 6h vstal),... Ja prov morasto je ratalo tam notri.
Je pa Žiga 3 mesece mlajši od naslednjega "najmlajšega", tko da je res mini-mini user posted image  (ni pa najmanjši user posted image ). Sem dobila občutek, da je nekaterim tam prav dolgčas user posted image  En fantek, ki bo kmalu 2 leti star (joj, to je že orenk dec user posted image ), se je res vidno dolgočasil.
No sej, bom počakala do prihodnjega tedna, ker je blo danes res izredno stanje - se mi tud vzgojiteljice smiljo - mora bit čist depresivno, če probaš tok časa otročka potolažt pa nič ne pali. Sploh, če maš zraven notri še 2 frišni mamici.
A kwa se mu je najbolj dopadlo? Poleg piškotka, ki ga je dobil, je bil navdušen še nad smetnjakom user posted image  (ko sva prišla domov se je še v domačega zakadil in začel ven zlagat user posted image ) in nad malimi umivalniki - ker je dosegel pipo user posted image . Sta pa ta velik fantek in ena punčka pokazala interes zanj - tko da ma že 2 nadomestna učitelja user posted image .

Evo, dost me mate!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.2.2008 12:38:22   
erna14
anja-super filmcek,sem se nasmejala.pocasi se dalec prideuser posted image user posted image ampak je res vzrajen pr nas bi tist valj ze letel po tlehuser posted image
kati-kako frizuro pa imas?kam pa hods k frizerju?aja pa hvala k drzis pesti,no pa se kr mal jih dejuser posted image o sit tole je blo pa res pestro v vrtcu,sej priznam vzgojiteljicam res ne mora bit lahko
sezam-user posted image novga zobka,no kar se tice pa scipanja,ziga ima nov hobi k se doji me scipa za zizeuser posted image
draja-joj boga,res potem ti ne ostane drugega da probas en dan brez dojenja,upam da se kmalu uredijo zadeveuser posted image user posted image user posted image .kako je bilo na primorskem?
zabika-cestitke  hani za novga zobkauser posted image ,lupusu za rduser posted image ,in tebi za 6 let sluzbeuser posted image (ne bit huda slikce,imam spet obdobje)user posted image user posted image
tejcica-jaz tud se nisem nc dobila iz csd-user posted image
sibill-upam da bos dobila pozitivni odgovoruser posted image
sezam-u ja je zurka,zadnji dan porodniskeuser posted image .oooooooooo neeeeeeeeuser posted image user posted image ,caki katerim se vse dons konca meni,tebi-to itak a se komuuser posted image .
tinaaja-a si se farbala v crnouser posted image tisti cevli so pa full hudiuser posted image skoda k jih ne posiljajo k namuser posted image jaz bi jih ziher narocila
thaiss-kako ste?kdaj prides?

no dost mate zdej sem vas mal zamorila se z slikicami,ampak kaj ces moram mal....user posted image

mea-kako kostum,a si ga uspela popravituser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 1.2.2008 12:47:03 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.2.2008 12:48:34   
Sibil_
Punce-na forumu so že februarčice 2008-aaaaaa, jaz in Lukas uradno spadava v februarčke 2007, ki so že na otrocih.MA ne no....a je že res tolk cajta mimo?Ufff, zdej gre pa zares.....pa še malo pa bomo mi tut na otrocih-jao.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.2.2008 12:50:51   
dolgolaska
ta je bla sm za probo ....
se javim kasneje!

LP

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.2.2008 12:54:54   
dolgolaska
...zdaj mi pa ni jasno,ko se pisala sem prilimala sliko od Lana...potem ko sem pa potrdila je pa ni blo....zakaj že?
kaj sem nardila narobe????

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.2.2008 12:58:12   
erna14
dolgolaska-joj sm pozabla,sem ti zadnic sam zazelela wb nisem mela casa kaj vec napisat,super da si spet nazaj pr nas v staro novi formi in da se tok dobr z lanom drzita,res sem vesela za vaju,kar se pa tice privat zivljenja,je pa itak bolje da gre vsak svojo pot ce zadeve ne lavfajo kot bi morale,kot pa da se mucita v eni stvari ki ne vodi nikamor,vazno je da je to za tabo in da si vse prestala kot si....zivljenje je se celo pred tabo...tko da uzivaj v odrascanju Lana in bodi srecnauser posted image

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.2.2008 12:59:34   
erna14
dolgolaska-probi seenkrat prlimat

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.2.2008 13:15:54   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
sezam-u ja je zurka,zadnji dan porodniskeuser posted image .oooooooooo neeeeeeeeuser posted image user posted image ,caki katerim se vse dons konca meni,tebi-to itak a se komuuser posted image .

Jutri je še en dan (uradno) user posted image  - tko da jutri jokamooooooo. Drugače je pa pe pocka na istem user posted image

Naš tut že 1 uro spi (upam, da še eno potegne user posted image ). Jaz sem pa medtem že kopalnico spucala, pa prah pobrisala user posted image

Zuni je pa spet user posted image  Sem mislila prej že ven it, pa sem potem vidla, da piha user posted image user posted image

A boste jutri kaj cvrle? az bom verjetno malo miškic nardila user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 1.2.2008 13:18:14 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.2.2008 13:36:34   
Barči78
No, pri nas je spet vse tiho, pa šele čez eno uro grem po Nejo. Sam gledam kaj bi pojedla user posted image . Tko, da ne sezam, mi ne bomo cvrli, pa pekli nič user posted image  Je pa tašča včeraj prinesla 4 krofe, pa naj bodo 3je za moža, pa eden za Nejo.

dolgolaska - dej poskusi še 1x nalimat slikico, da vidimo tvojega sončka. A si šla na www.shrani.si, pa potem izbrala in shranila sliko in potem prekopirala tam, kjer piše koda za forum (s predogledom)? No, upam, da ti uspe.

Erna - kako živahno je tvoje pisanje danes user posted image

K_a_t_i - no, user posted image  za prvi uvajalni dan, upam, da te ne bo preveč pogrešal tvoj sine.
Je pa res stresno tole za vzgojiteljice, tudi sama sem bila na začetku kar precej zraven, Ker je naša Neja fajn jokala, pa ko vidiš tiste solzne učke kamor pogledaš, te čist stre, mene bi. Ampak vsak se navadi, pol pa postane luštno. Je pa npr. kriza, ker pri Neji v razredu je fant, ki se je uvajal septembra, pa še vedno cele dneve joka user posted image . Sploh zdej spet, ko sta drugi dve vzgojiteljici. Ju kar vidim, kako se jima meša, je rekla ena, da ga je mogla priti iskat iz druge učilnice vzg., ker enostavno ne nore delat NIČ z drugimi otroci, pa tko je, jok hitro potegne za sabo še par drugih, pol pa zna bit pestro. Ja, so kar zahtevni uvajalni dnevi tudi za vzgojiteljice.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.2.2008 13:51:56   
erna14
barci-ja mam dons cas slikce limat k tamal ze skor 1.5 ure spi,jaz mam pa vse pospravljeno skuhano,zko dauser posted image ,u nisem te ze neki casa vprasala ce se tla se vednoo svetjouser posted image user posted image user posted image
pocka-a ti tud jutr prides na mava z sezam zuruser posted image user posted image za hrano in pijaco poskrbljeno
user posted image  user posted image  user posted image user posted image

user posted image  za muzko pa tuduser posted image .vabljeni vsi ki socustvujete z namiuser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.2.2008 13:55:14   
Barči78
Teb se pa dogaja user posted image

Ne, tla se ne svetijo, fleki so še kar, vidš, nisem te ubogala in ne pomivam 7x na dan, še zmer mam upanje, da ti uletiš, pa hit mal pobrišeš, da navš slikc limala user posted image

Punce, a se boste izogibale ta teden Šparu?user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.2.2008 14:05:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Punce, a se boste izogibale ta teden Šparu?user posted image

Jst se ga vsak dan user posted image . Zakaj pa naj bi se ga?

Erna - Joico v Hali A. Frizura - težko opisat, sej se v torek vidmo, a ne?

Pozabla sem napisat - za vse, ki vas skrbi. Malica - to je v vrtcu 1 krhelja jabolka, mogoče še 1 mini košček banane in pol Leibniz keksa. Seveda za tiste, ki pojejo to sami. Ostali pa... Tko da, ne se sekirat, da kdo premalo poje user posted image .

Pa jst sem Žiga po priporočilu vzgojiteljice pripeljala v žabah in bodiju (ker je tko najbolj komot) in je zgledu kt en klošar user posted image  No sej - tak bo še naprej, ker mi je pomembno, da je komot. Ampak otroc so tam tkooo spedenani - krilca pa volančke, kavbojke. Samo 1 je imel trenerkico pa jih je blo 10. Thaiss, kako so pa vaši malčki oblečeni?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.2.2008 14:20:21   
erna14
evo se neki lustnih ceveljckov za puncke
http://www.orientshoes.net/SpringSummerCollection.html
http://www.orientshoes.net/EVAsandals.html
http://www.littlebabyshoes.com/baby-shoes.html
http://www.bobuxusa.com/baby_shoes/girls
http://www.bobuxusa.com/baby_shoes/view_all
http://www.bobuxusa.com/baby_shoes/summer_sandals
o bed kaksni so tileuser posted image
http://www.lovethoseshoes.com/ViewRange.asp?RangeID=230

aja mam se vedno cajt ker tamal se kar spiuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?