|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
1.2.2008 18:06:34   
erna14
barci-nimam nobene kjer sem bl od blizu ali pa da je kaj bolj vidnauser posted image ,aja pa tista blond je od zdaj crna od prejuser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 1.2.2008 18:08:11 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
1.2.2008 18:07:05   
tinaaja
Pocka - pediped lahko dobis v Slo preko ebaya ..
http://stores.ebay.at/Baby-Lulee

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
1.2.2008 18:13:13   
tinaaja
Barci ...
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
1.2.2008 18:14:51   
pocka
tinaaja - o super, ampak imam še en problem user posted image , a se da plačat preko ebay-a še kako drugače kot s kreditno kartico? Če veš mogoče, ker se mi ne da trenutno iskat in ugotavljat. Jaz namreč nimam kartic. Tisti konjiček je pa tudi meni ful všeč. Bi lahko prosim pripoala link, kje si ga našla, pliiissss.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
1.2.2008 18:19:30   
Barči78
Kar lepa barva, samo premalo kombinacije, nekam prazno zgleda, al pa mi je zdej tolk bolj rdeče siva všeč, mah sej mam cajt razmišljat, če nama bo sploh uspelo dat fasado drugo leto, ker letos imava namen dozidat, pol je pa fajn, če se malo suši. Tko, da če je še kje kakšna lepa rdeče siva fasada, kar namignite.

A je katera slišala, da ima JUB na enem koncu pobarvane hiške, vseh barv, bi si jih rada ogledala.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
1.2.2008 18:19:54   
tinaaja
Morda se odlocim, pa lahko skupaj narociva :) ja da se placat preko paypala ponavadi, ampak je malo procedure prej, prijava, registracija kartice - aja, nimas kartce .. ja ne pol ne...

bom probala najt link od konja.. cena je bila okol 60€

http://cgi.ebay.at/Berchet-Tipony-Schaukelpferd-Rutscher-Laufrad-Dreirad_W0QQitemZ150209654158QQihZ005QQcategoryZ136893QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
1.2.2008 18:20:30   
cv105
punce drage moje ... stisnite svoje otročke ...

mi smo šli včeraj prespat na PeK ... Maks je imel popoldne afektni napad ... po previjanju sem mu vzela iz rok igračko in je planil v užaljen jok in ni zadihal, pomodrel je, otrpnil, roke in noge so bile v krču, oči je izbuljil in same so se mu zasukale ... prepričana sem bila, da sem ga izgubila ... poklicala sem 112 in stekla z Maksom ven pred hišo ... tam sem ga tresla in klicala in počasi počasi je prišel k sebi ... prvih nekaj trenutkov je bil popipsan, potem pa je kmalu postal pravi Maks ... nasmejan, vesel ... poklicala sem moža, naj pride takoj domov, brata, da nama je delal družbo, da nisva bila sama ... mene je bila taka groza, da vam ne znam opisat ...

šli smo v dežurno po napotnico in zvečer v LJ ... ob devetih smo bili sprejeti na oddelek ... tiste, ki ste izkusile PeK, veste, kako je bilo ... jaz na stolu, Maks v postelji ... jaz pokrita z bundo, Maks z rjuhico ... že ob sprejemu se je vsem smejal, se z njimi pogovarjal .... faca v glavnem ... enako potem na oddelku in danes cel dan ... po EKG in ostalih preiskavah smo bili odpuščeni z diagnozo afektni napad in razlago, da nas to čaka po vsej verjetnosti dokaj pogosto vsaj naslednjih pet let ... dogajali naj bi se brihtnim otrokom (no, ja ...) in jih je treba predvsem ignorirati in se čimprej navaditi nanje ... če se jim posveča preveč pozornosti, začno otroci to izkoriščat ... EEGja niso delali, ker naj bi bil Maksov napad šolski primer ... če se pa kdaj kaj zakomplicira, bodo opravili tudi to ... in po viziti, ko mi je dr vse to razložila in rekla, da gredo pisat odpustnico, je druga dr Maksu pogledala ušesa ... prvo uho je pustil pogledat brez problema, pri drugem pa jovo na novo ... ni zadihal in pomodrel ... mene je seveda ponovno panika, porinem otroka zdravnici v roke, ona pa mlada in neizkušena čisto zmrzne, mi ga porine nazaj in reče "kaj naj???????" ... no, kmalu je potem zadihal ... ampak moj slab občutek je ostal ...

zdaj smo doma in delamo načrte, kako bomo preprečevali izpade ihte in trme, kako bomo preusmerjali pozornost in se čuvali podobnih napadov ... čisto sem povožena ... skoraj nisem zbarla moči, da vam pridem napisat to našo moro ... zdaj moram zbrat pogum in se lotit iskanja literature na to temo in staršev s podobnimi izkušnjami ...

pa še nekaj ... pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobra ... bila sva na nervološkem ... in sem neskončno srečna, da ima Maks "samo" afektne napade ...

objemček user posted image  vsem in koš pikapok user posted image  vsem na PeK
Maks in Ana

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
1.2.2008 18:21:58   
erna14
tinnaja-dej se za fantke link jaz ne najdem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
1.2.2008 18:26:28   
Barči78
o kriza cv105, zdej sem pa kar kurjo polt dobila, pa še solzne učke, grozno mora tole zgledat. Čimmanj teh napadov, joj sploh ne vem kaj naj napišem,upam, da res te zadeve nimajo hujšega pomena, pa da minejo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
1.2.2008 18:27:02   
pocka
cv105 - me je kar zmrazilo, ko sem prebrala kaj se je zgodilo, koš pikapok user posted image user posted image user posted image za Maksa, želim vam čim manj oz. še boljše nikoli več takih situacij in user posted image user posted image user posted image za vaju z možekom

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
1.2.2008 18:32:03   
tinaaja
CV105 user posted image user posted image user posted image user posted image Grozno! Necak je imel tudi take napade, ampak ne tok grozne. Ko ga je moj enkrat cuval, je vzel kozarec vode in mu pljuskin v obraz, ker je kar dihat nehal.. Bozcica! Upam,da se ne bo pogosto ponavljalo! Je pa res, da je sreca v tem, da kot pises mine, da ni kaj "resnega", kar si videla na nevrologiji. drzi se!

erna http://www.pediped.com/Product/CategoryInfo.aspx?cid=26

ravno poslusam na Svetu, da je pijan oce v US pustil na minus 20 al kok svoji hcerki zunaj v plenici in majici - sta zmrznili user posted image pa kako se lahko kaj tazga zgodi ???

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
1.2.2008 18:32:40   
Barči78
cv105 - odgovor zdravnika mamici, ki ima podobne težave, res nič kaj prida situacija, upam, da kmalu mine user posted image user posted image user posted image

Spoštovani, po vašem opisu sklepam, da gre za t.i. respiratorne afektivne krize. Nekateri to imenujejo kot "afektni krči" ali "fras" ali "ipika" in podobno. Napadi so značilni. Začne se z izdihom (ali zadrževanjem zraka), če bi takrat poslušali srce (ali če tipate pulz), bi ugotovili, da srce bije vse bolj počasi. Zato otrok pomodri (ker v krvi ni dovolj kisika). Napad praviloma konča z globokim vdihom in se otrok igra naprej. Če napad traja dlje, lahko pride do nezavesti in krčev. Konec napada je praviloma enak. Napad najpogosteje sproži kak bolečinski dražljaj ali neka neizpolnjena želja. Zato pravijo, da je otrok razvajen. Napadi so po navadi v prisotnosti mame (ali pomembne osebe). To si razlagamo z medsebojnim delovanjem (interakcija) med mamo in otrokom. Otrok iz nekega razloga začne jokati. Nekateri ob tem pomodrijo. To mamo (ali neko drugo pomembno osebo) zelo prestraši, kot da otroku grozi smrt. Mama je zaradi tega panična. To dodatno prestraši otroka (ker ga je mama vedno rešila iz zagate – sedaj pa tudi ona ne ve, kako pomagati). To lahko poglobi napad. Mama in drugi člani družine poskušajo take napade "preprečiti" tako, da otroku izpolnijo vsako željo in ga varujejo vsega "hudega". Tako se lahko začne "razvajanje" (ki ga pogojuje mamin strah). Otrok se niti ne zaveda, da ga razvajajo. Hitro pa opazi in se nauči, da lahko marsikaj doseže z jokom in "napadi" (ki niso igrani!). Kaj narediti? Čeprav je opis za omenjeno težavo značilen, vedno naredimo pregled in izključimo morebiti kakšne druge napade kot je to n.pr. božjast. Če so telesne bolezni izključene, ni bojazni kakšnih hudih posledic napadov. Ko otrok spet začne s svojim (značilnim) jokom, bomo napad preprečili tako, da mu pozornost usmerimo nekam drugam. lahko npr. rečemo: "glej kakšna lepa ptička sedi zunaj na veji" ali mogoče otroka povabimo k igri z njegovo ljubo igračo. Lahko pa tudi predmet težav preložimo na drugi čas ("to bomo delali drugič") Receptov za "čudežne" povedi ni, starši pa vedno najdejo pravi način. Kaj dosežemo s takim ravnanjem? Razen usmeritve otrokove pozornosti drugam, smo mu neverbalno (brez besed) sporočili, da nas njegov "napad" ne prestraši in da obvladamo situacijo. Tako zmanjšamo tudi otrokov strah. Večkrat, ko tako uspemo preprečiti nezavest, manjša je verjetnost, da bo prišlo do ponovnega napada. Vaši nečakinji želim odraščanje brez "zamolkov", vam pa uspešno preventivo. LP
Prim. Zlatan Turčin

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
1.2.2008 18:34:11   
erna14
cv105-ojoj,kar nisem mogla dojet kaj berem,sem dvakrat sla brat ker nisem bla zihr da prav berem,joj bogi maks revcek in valda ti tud,jaz si res iz srca zelim da se to nebi nikoli vec ponovilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj pa zate tud en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
1.2.2008 18:44:21   
erna14
tinaaja-sam ravn tistih k so men usec jih nisem zasledila na e-bayuuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
1.2.2008 18:46:46   
pocka
tinaaja hvala za link, sicer je moj še vedno bolj navdušen nad mini traxxom, mene pa malo skrbi,ker nima poličke za noge, fond je 100€, bomo videli kaj bomo nabaviliuser posted image

za naročanje prek ebaya bom pa kar svaka prosila, hvala vseeno,sem se spomnila, da se ful s tem ukvarjauser posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 1.2.2008 18:55:13 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
1.2.2008 18:57:37   
K_a_t_i
cv105, ojoj groza user posted image .  Sem brez besed. Naj bodo čim manjkrat. Al pa še bolje - naj izginejo!!!! user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
1.2.2008 18:59:04   
cv105
user posted image punce, hvala user posted image

ja, trenutno se sama pri sebi ubadam z vprašanjem, ali to pomeni, da bo Maks totalno razvajen in ne bo imel meja ... ker roko na srce vedno več omejitev mu bo(mo) postavljali in stvari, ki mu ne bodo všeč, bo ulala ... mah, malo bomo vse skupaj prespali ... sem pa pomirjena, ker so epileptične napade za1x in upam, da za vedno izključili ... pa v vrtec gre in kaj bo tam ????? ... 

najprej bomo vse skupaj malo prespali, potem pa dalje ... user posted image  

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
1.2.2008 19:26:31   
A-N-J-A
tinaaja-zaenkrat mi še nobenih žab ni strgala(so pa to debele).
Ja saj ti si tud lušna s svojo frizurco,ni kajuser posted image .

barči-jaz dam Eli hlače sabo in ko gredo vn jih oblečejo(upam)Da bi bila pa v žabah in še hlačah not bi pa zgorela.

cv 105-moja prijateljica ima hčer ki je imela te napade.Prvega je imela ko si je rokico priprla v predal in jo ni mogla vn potegnit,se pravi da je imela napade povezane s strahom.Z leti jih je imela vedno manj.Je pa težko,ampak boste preživeliuser posted image .

erna-jaz bi rekla da ti blond bolj paše,mogoče zarad fru fruja,ne vem.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
1.2.2008 19:35:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
barči-jaz dam Eli hlače sabo in ko gredo vn jih oblečejo(upam)Da bi bila pa v žabah in še hlačah not bi pa zgorela.

No sej, to je to! Če je samo v trenerkici, pol ima spodaj nogavičke in je treba za ven žabe gor vlečt. Tko da jst sem mu raje kar trenerko slekla in je bil v žabah. Spomladi bo pa že bolj spodoben user posted image . Luštna Ela, drgač - sam Ela je že velika punca, tle pr "nas" so pa sami miceni. Ma ne vem... Ena punčka se je skoz spotikala, k je mela 10cm predolge hlače.

Drgač pa Žiga po tanovem naredi enih 8 korakov sam user posted image .

Barči, prej sem pozabla  -ne rabiš maila dajat, najboljš kar gsm user posted image . Pa ta modra hiša je men tud pusta.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
1.2.2008 20:02:06   
tinaaja
Tko, da če je še kje kakšna lepa rdeče siva fasada, kar namignite.

je ena na nasem koncu, no dober km stran... ko grem tam mimo, slikam.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
1.2.2008 21:10:36   
Žabika
cv105: ufff, kar streslo me je. Naj napadi čimprej izvenijo in user posted image tebi in Maksu.

pediped: meni so tudi ful lepi in so že nekaj časa na seznamu, da jih bo oči prinesel iz Amerike.

Kati: bravo za korake.

Petek je in malo sem frej. Smo mislil jit v KG, ampak glede na vreme bomo dokončno odločitev sprejeli jutri dopoldne. Trenutno sem pa sama, imam malo miru in grem knjigo brat!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
1.2.2008 21:28:20   
draja
Ojoj cv105 user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar nisem mogla verjeti, kaj beremuser posted image . Bogi Maks oz. še bolj boga ti! Stiskam pesti in pošiljam milijon pikapok, da se napadi nikoli ne ponovijo oz. se v milejši obliki.

Žiga čestitke za prve korake!!!user posted image user posted image

Vrtec naša bo tudi samo v žabah ali samo v trenerki. Ma ni šans, da ji kakšne fensi šmensi neudobne hlače gor vlačim. Naj uživa v svobodi gibanja.

Tricikel konj meni je fuuul všečuser posted image . A ga bo katera naročila?

Srečanje v torek meni tudi ful bolj odgovarja enkrat dopoldne.Ali pa vsaj tam med 12. in 13. uro.

Mi zdajle poskušamo it spat brez dojenja. Jo je moj nesel in najprej je bil mal šok pa mal joka,ampak ne po zizi ampak po mamici,ker je bilo v hipu konec, ko sem jo jaz mal pocartala. Zdajle se sama igra, moj je pa "dežuren" da vskoči, če ji ne bo uspelo sami zaspati.

Aja, da ne pozabim, dobili smo drug zobek user posted image user posted image .

Joj cv105 še enkrat kup user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju. A pol ste šli z rešilcem v LJ al kako?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
1.2.2008 21:38:07   
thaiss
Pozdravček

porodniška- meni se izteče v petek, pol pa na Sončno Upravouser posted image
Pocka kako to da se tebi že izteče, kdaj si pa imela PDP???

KATI- Matia ima v vrtcu oblečen body s kratkimi rokavi oz. brez rokavov, bombažno majčko in spodnji del trenirke oz. kake bolj športne hlače; pa brez žabic

Erna - črna definitivnouser posted image  Kdaj pridem...hhhmmm kdaj pa me vabiš??user posted image

dolgolaska lepe fotke

cv105 joj, kar kurjo polt sem dobila ko sem to prebrala!!!Upam, da se vam napad nikoli več ne ponovi!!! En velik koš pikapok za Maksa in tebi user posted image

Bravo Žiga za prve korake!!!!!!
user posted image Živa za zobek!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
1.2.2008 21:43:45   
sezam
cv105 - groza user posted image user posted image user posted image  A tudi to se dogaja? Želim, da se vam to čimmanjkrat zgodi.

draja - user posted image user posted image  Živa za zobek

Kati - user posted image user posted image  Žiga za korake

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
1.2.2008 21:52:55   
tinaaja
ZA tiste malo bolj esi šmensi pa tale trikolesnik

user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?