|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
3.2.2008 10:21:00   
draja
Sezam kako si danes?

Kati še glede igrač. Živa se najraje igra z lončki, knjigicami (sicer ima koncentracije glih 0,1 sekunde na stran,  ampak ok), kuhalnico, cunjico oz. zadnje čase je najbolj in kakšna škatla ali lonček s pokrovom, da lahko sama pokriva in odkriva. Sem tudi jaz razmišljala o kakšni novi igrači, samo nimam pojma kaj. Se mi zdi da za to starost ni nekih ful primernih igrač. Mogoče kakšno leseno sestavljanko. To je Živi tudi fuuuuul zabavno.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.2.2008 10:30:20   
Barči78
Ojoj Živa user posted image user posted image user posted image  zate, čimprej se pozdravi.

Mi smo pa pri nas doma, kot ponavadi vse nedelje od oktobra do maja, pol sta pa naša dva itak vse vikende na morju. Ati je kupil Orade in nam jih bo spekel, hrano ločujem tako, da imam danes samo krofe na jedilniku user posted image , ah bo že, kaj morem, če so pa dobri.

Zdej bom pa popila kavico, Žana sem dala v posteljico, pa pomojem, da spi, edino kašelj se spet sliši iz sobe, mah, zgleda se še ne bo ustavilo, kljub antibiotiku, ki ga jemo.

Noč je bila zelo slaba danes, nismo nič spali, kar skoz je nekaj jokal, se zbujal, vstajal, premetaval, kašljal, v glavnem bogi je bil. Sem pa opazila zg. dvojkico, skoraj je zunaj, tko da ga verjetno tudi to muči, ker sem opazila, da pred vsakim zobkom, ki ga je dobil, nismo spali.

Luštne, luštne maškarice user posted image user posted image user posted image

U Žiga, koliko piješ, priden, pri nas se pa mučimo s to pijačo, nič ni dobro, pa še mleka noč več kaj dosti piti, kakšen dl zjutraj, pol pa zlo zaključi.

Vzglavnik, moj ga ima, tistega nizkega, ki smo ga dobili zraven posteljnine, itak pa se ponavadi čist okol obrne, ali pa v kot potisne, tko da ga ne obdrži na mestu user posted image  Pač, isto poišče položaj, ki mu ustreza in spi.

Sezam user posted image user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.2.2008 10:34:23   
Barči78
Igrače - kuhalnica je zakon, pa jogurtov lonček in žlica, če ga ne hrani Neja, se pa kar sam user posted image , v prazno, naj se uči.
Drugače pa ima rad klavirček, gre do  njega, igra nanj in zraven pleše, sicer ne tako divje kot Bor, moj ima bolj počasne, romantične ritme user posted image . Pa rad zlaga valje v škatlo, vse ostale oblike samo zmeče stran, ko pa valjev zmanjka, jih spet nazaj ven strese in ponovi vajo. Drugače pa pomojem res za tolk stare ni nekih igrač, ker itak vse kar vidi je zanj igrača, za daljinec se je pripravljen čist v tla zmetat, tako je dober. user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.2.2008 10:40:50   
tinaaja
Ziva, upam, da se hitro pocajtas .. user posted image user posted image user posted image

B spi, moj je na kavi, jaz pa sem zunanje povrsine kuhinje zglancala user posted image

Igrace - a se noben z avti in tovornjaki ne igra? B ga je dobila za DM in je tud zakon. Je tak velik + en mali avto zraven pa kocke za prevazat).. Drugace pa je omiljena zadeva : razsavljat zlozene kocke.. Imam obcutek, da ima alergijo user posted image na zlozene kocke.. vse je treba demolirat.  s tole knjigico se zamoti to 10min, ko mora odkrivat pa zakrivat
http://www.felix.si/knjigarna/knjiga/1000783/Zivali__Povleci_in_odkrij_/Kartonka
pa zadnje case se zamoti z dojenckom - ga slece, pa groze pa mece user posted image  

grem naprej drgnit, dokerl je mir

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.2.2008 10:42:47   
tinaaja
Dohodnina ... no se en zanimiv dogodek.. si moj izracuna danes in dobi ven, da bo dobil nazaj 1800€ user posted image No in mu pol jaz zracunam in je nekaj zaj ... Bo isto ornk placal user posted image user posted image user posted image Pol mi pa mami pravi, da je treba to vzet tko, da me je celo leto drzava kreditirala user posted image user posted image user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.2.2008 10:46:40   
tinaaja
Kamijon in avto...
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.2.2008 11:32:10   
tinaaja
Kje v slo prodajajo te zadeve.. Meaa, ti si enkrat en link napopala..
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.2.2008 11:37:50   
Barči78
Joj kako lepo pančka, sam pri mojmu bi bil problem, ker spi na trebuhu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.2.2008 11:48:24   
tinaaja
JA, je do 30kg.. se ena ideja za 1 leto user posted image

drugace pa blazina/vzglavnik za otrocke, ko so prehlajeni, z refluksom,...
http://www.deltababy.be/products/gb_resteasy.html

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
   [Brisano sporočilo]
3.2.2008 11:55:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.2.2008 12:02:09   
Naomi
oila...
...no po dolgem casu... siva nedelja...bolezen...vsi bolani pod naso streho...
evo...
SAGA O NE ZDRAVJU...
..prejsnji cetrtek ponoci zboli Svit, visoka vrocina, ki traja do nedelje ( tudi 40,5)...nato se vrocina umiri plane na dan hripav glas, zatem kaselj in nato smrkav nos...no in do danes se nosek se ni ''pocajtal, fiziolosko ze pije revcek, ne sam da se mu zliva...in danes se praskanje po enem od uses...in zdej cakava s user posted image , ce se stanje poslabsa...oz ce se bo se naprej in vec praskal...ker do zdaj se je pred spanjem ornk in cim se mal umiri, ko je u igri ne ve za uho...tko...jes sem ze cist utrujena od tega...o spanju nebi...nekaj noci umes je blo kar ok..vse ostalo katastrofa...budni po vec ur, ko je imel pa vrocino je pa tri noci prakticno u narocju dremal...tut ornk spat ni mogu...se mi je tok smliu...oba jokala...user posted image
...no nato zboli fotr, in zdej se jest...ceprov se se kr drzim...vsake tok pride ksna babica, da skuha in kej pospravi...ker enostavno ni energije...ampak mi2 bova ze...sam da se Svitek pozdravi...sej naceloma je dobre volje, sam k ga mal ulovi je pa kriza...ampak hujsga zdele ni, kukr da se ful vlece tole...k k je mel pa vrocino je bil pa k ovenela rozca...dremal na rami...in stoka zravn ...mene je bla taka groza...in diagnoza: voroza, ki jo ima 3/4 kranjskih otrok...ah ja...
...no se dolg ne javim...pol pa jamram user posted image ...ampak mal eneregije sem zbrala za tole...sej brala sem vas, ampak ni blo volje...
...10x za pogresanost user posted image ...
...sej mam ena par nasvetov pa komenatrjev...ampak grem mal oddremat zdele, mogoce l8r se kej user posted image
...bolankoti, drzte se mame user posted image , ostali pa tut user posted image

papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.2.2008 12:36:35   
tinaaja
Joj Naomi user posted image user posted image user posted image ti kar pojamraj, si zasluzis user posted image Bozcek Svit, pa mami pa oci user posted image user posted image user posted image Ja, ful je tezko gledat otrocka, ki je ves bogi, pa pol na vse to se utrujenost starsev,... Upam, da se situacija umiri in da tole praskanje ni vnetje, ampak kak zobek. B se velikokrat vlece za uses (pa menca ucke,..), pa je P rekla, da to delajo tudi, ker jim nekateri gibi zaradi ugodja in ne vnetja. user posted image Tud ok, ji verjamem, ker ji je pogledala useska in so bp. Naj vas bolezni cim prej zapustijo user posted image user posted image

Meaa - hvala user posted image   Sem vedla, da moram tebe vprasat user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.2.2008 15:47:23   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

CV105 - kako ste kaj? Tale lin sem zasledila pri Tanc na MONu
http://med.over.net/forum5/search.php?46,search=afektni+napadi,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=THISONE

tinaaja, hvala za skrb in hvala za link in zlata si, saj to veš, a ne? user posted image

... dobro smo ... se bomo počasi navadili ... včeraj je blo bp, danes zjutraj pa spet ... z avtom se je po glavi kresnil in je bilo dovolj ... je zajokal ampak ne zadihal in pomodrel ... pa sem ga dvignila in je čez sekundo bilo ok ... zdaj si kar printam vso možno literaturo na to temo in zveveč z user posted image  študirava in debatirava ... prva od ugotovitev je, da poskuša Maks izsiljevat večinoma mene, ker me bolj pozna in misli (oz. ve user posted image ), da bo užugal ... in sva se zmenila, da bo mati kdaj pa kdaj postopila bolj na trdo ... pa ne nasilno ampak vztrajno ... bomo videli ... ta teden greva še k P in bomo videli, kaj bo rekla ona ... upam le, da imajo zdravniki kje kaka navodila, da jih bomo dostavili v vrtec ... že na PeK sem prosila zanje, pa so me samo malo čudno gledali ...

si moram vzet čas, da vas preberem od četrtka naprej in malo pokomentiram ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.2.2008 17:57:22   
sezam
draja - božča Živa user posted image user posted image user posted image  Upam, da je že kaj bolje
Jaz sem malo bolje. Vsake tolk časa še Ana mal poskrbi za dvig pritiska. Problemi ko je treba kosilo jest user posted image , pa kar neki se dere - zgleda smo prišli v eno obdobje trme user posted image

pitje - to je tudi pri nas cel projekt. Če čez cel dan spije 1 dl, je že veliko user posted image

naomi - še en velik kup user posted image user posted image user posted image  k vaši hiši, da se čimprej pozdravite

Smo šli pa danes gledat karneval na Vir user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.2.2008 18:28:19   
cv105
igrače:
- porajta dve knjigici Medo Jaka doma in v vrtcu ... pa eno plastično za v vodo o živalih
- en velik kamion mu je tudi všeč ... najraje liže gume user posted image
- pa v vedro potiska kocke različnih oblik
- z labirintom se tudi ukvarja
- puzzli so pa sploh fajn

ugotavljam, da se spodobno veliko igra s svojimi igračami ... najboljša pa je razna prazna embalaža, tulci papirnatih brisač in podobno ter seveda tipkovnica, mobitel in telefon ... user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.2.2008 20:26:56   
Žabika
Pikepoke bolančkom in mamicam!

Hvala vsem za nasvete za tele bradavice. Danes je že malo bolje in zdajle zvečer sem jo celo spustila na to bradavico in je kar šlo. Izgleda pa, da bo to kar povod za zmanjšanje joškanja. No kar bo, pač bo.

igrače: no pri nas pa najbolj palijo lončki, žogice, orehi, pa polž za vstavljanje likov in slonček. Pa zelo, zelo rada premetava cunje. Upam, da ne bo celo življenje v kakšni pralnici delala. user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.2.2008 20:53:47   
tinaaja
CV - vazno, da vesta o cem se gre in kolikor sem prebrala ni zivljensko ogrozujoce, kljub verjetno strasnemu izgledu. Zanimivo je, kako tile nasi knedli znajo manipulirat s starsi user posted image  

Mi se pripravljamo na sonce, sem nasla kapo, ki sem jo narocila za lani poleti (0-6m), pa ji je zdaj kot ulita.. B pa je iz neznanega razloga ful pozirala v njej user posted image
user posted image

user posted image

Sezam, no super, da si boljse volje. user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.2.2008 20:58:03   
tinaaja
Aja,
a moram jaz ponovno oddati vlogo za vrtec za 2008/09, ce v 2007/08 nismo bili sprejeti? Ali smo na cakalni vrsti in je to to?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.2.2008 21:00:13   
thaiss

Žabika- Matia ima že od rojstva ta poušter http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

Svit, Živa in vsi ostali bubančkiuser posted image user posted image user posted image

igrače- najbolj aktualne so puzle, knjigice, žoge in vse kar ne sme user posted image

pustne slikice- lepi, lepi user posted image

Brina user posted image  user posted image  prava gospodična si žeuser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.2.2008 21:07:02   
Naomi
...kukr sem osvescena, mors vsak let na novo...k sem jes sprasvala, ce dam vlogo not za cas k bo Svit star 3 leta ( kao da bi zihr dobil mesto), pa ne mors...mors vsak let ponovno...in pol je tole pomoje isti smorn...al pa tut ne user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.2.2008 21:07:43   
Naomi
pozabla citirat...sej ves...tinaaja user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.2.2008 21:16:31   
K_a_t_i
Svit in Živa user posted image user posted image user posted image . Pa mamicam veliko energije!!!!

Tinaaja, kot kaže, bodo priprave dolge user posted image . Sonca ni od nikjer... Vrtec - jst bi še enkrat oddala. Še prej bi pa poklicala in vprašala user posted image  (hvala Kati, a ne? user posted image ).

Mi2 z lubijem sva pa danes naredila moji tašči in tastu presenečenje user posted image . Sta prišla na obisk, mi2 sva se pa naredila francoza in sva šla lepo na squash. Če se sami ne spomnejo, da se vnuke ne hodi samo gledat, ampak se je treba z njimi tudi igrat, bomo pa mi poskrbeli za to, a ne? user posted image
Jooooj, je pasalo. Sej ju3 se bom verjetno malo težje premikala, ampak vseen - je paaaasaloooooooooooo. Žiga je pa tud bil kar zadovoljen user posted image .

Nočko, mamice! user posted image

ps. a mi k smo že v vrtcu, mormo tud za september 2008 oddat? ne, a ne?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.2.2008 21:18:48   
tinaaja
Še prej bi pa poklicala in vprašala

ves, da sem ze razmislajla v tej smeri user posted image user posted image user posted image ampak dlje nisem prisla...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.2.2008 21:23:52   
Žabika
tinaaja: meni so rekli, naj pokličem novembra (lani), da popravijo datum in sem to naredila in je baje urejeno. Tko da ne vem, kako je v vašem vrtcu - pokličl jih.

kati: uf sta drzna!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
3.2.2008 21:25:37   
draja
Hvala vsem za pikepoke!

Živi je prejle vročina spet narasla na 39,2 v ritki pa sem jo skopala, ampak ji ni nič padla, tako da sem ji dala eno svečko in zdaj spančka. Upam, da se bo čim manj zbujala.
Je bila pa danes dobesedno zalepljena nameuser posted image .Tudi v igralnici mi je lezla kar v naročje. Še dobro da je bil moj doma in jo je malo prevzel, pa da je skuhal, pomil posodo in kopalnico, ker jaz nisem mogla it niti lulat brez Žive. Prejle sva bili 3 ure same in se mi je skor strgal. Boga moja mala, se ji vidi, da je kar fajn bubicana.

Naomi joj, kar hudo mi je bilo brati, kako bogi je bil Svit. Upam, da ne bodo zdaj še useška in da se hitro dokončno pozdravi.

cv105 res upam, da bo Maks imel čim manjkrat take napade in da pogruntate kako se jim izogniti. Grozno res.

Brina lepotička mala. Prava pozerka res!

Vrtec vsako leto je potrebno oddati vlogo. Ne vem pa če to velja tudi za tiste, ki smo že vpisaniuser posted image . Verjetno da ja.

Vrednost IgE a mi katera lahko pomaga. A obstaja kje kakšna tabela teh vrednosti pri alergiji? Vem, da je meja 0,35 in da imamo mi baje kar visoko alergijo, ker imamo 3 pa nekaj, samo ker ne vem do koliko gredo te vrednosti, ne vem kako močno alergijo dejansko ima Živa. Bi ful rada vedela, ker baje, da močne alergije ne izvenijouser posted image user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?