dskubin
|
žabika - sej se mi je zdelo, da ti opice ne dišijo najbolj . Kar pa se bradavic tiče, se s tem ukvarjam že cel čas. No, pri obeh otrocih isto. Draža sem vseh 9 mesecev dojila samo z nastavki, pa sem imela kljub temu katastrofo. Pri Diti je malo boljše, nastavke sem opustila kar hitro, po spodbudah tule pri marčevkah, ampak bolečine pa niso izginile. Glih predvčerajšnjim spet zagledam kri na modrčku . Bolijo me itak cel čas, ampak sem se nekako navadila. Pa ja, edino, kar mi je kolkor tolk pomagalo, je bil multimam lanolin. Baje so komprese tudi v redu, samo jaz sem imela tako hudo, da so se mi prilepile na krvave bradavice in odtrgale še tisto, kar je bilo celega (torej poskusila pri Dražu 1x in nikoli več). So patronažni kmal uke ven padle, ko je vidla, kako mam, ker prej ni hotla verjet, da mi kljub nastavkom kri ven ščije. Aja, pa veš, kaj sem še na začetku uporabljala - se mi zdi, da se kliče Mepitel. To je ena taka, kako bi rekla, lepljiva gazica, ki sem jo razrezala na koščke in prilepla direkt na bradavico (nasvet patronažne - morem rečt, da se je po drugem porodu res posvetila tem mojim bradavicam, dojenčke sem itak imela že v malem prstu, je hodila samo zaradi tega, da je meni skušala pomagat okoli teh krvavečih bradavic in sva sprobale vse živo). Malo je že pomagalo, če ne druzga - psihično. Lepe maškarce - mi smo tudi bli, v Avditoriju v Portorožu. Ni blo glih ne vem kake gužve, je bla revija na ledu, pa drsalci oblečeni v šeme. Ffotoaparata pa nismo vzeli s sabo zaradi dežja (ne bi ga imeli kam dat, vsak s svojim mulčkom, pa oba oblečena). No, bomo jutri nadoknadili.