Barči78
|
Ojoj Živa zate, čimprej se pozdravi. Mi smo pa pri nas doma, kot ponavadi vse nedelje od oktobra do maja, pol sta pa naša dva itak vse vikende na morju. Ati je kupil Orade in nam jih bo spekel, hrano ločujem tako, da imam danes samo krofe na jedilniku , ah bo že, kaj morem, če so pa dobri. Zdej bom pa popila kavico, Žana sem dala v posteljico, pa pomojem, da spi, edino kašelj se spet sliši iz sobe, mah, zgleda se še ne bo ustavilo, kljub antibiotiku, ki ga jemo. Noč je bila zelo slaba danes, nismo nič spali, kar skoz je nekaj jokal, se zbujal, vstajal, premetaval, kašljal, v glavnem bogi je bil. Sem pa opazila zg. dvojkico, skoraj je zunaj, tko da ga verjetno tudi to muči, ker sem opazila, da pred vsakim zobkom, ki ga je dobil, nismo spali. Luštne, luštne maškarice U Žiga, koliko piješ, priden, pri nas se pa mučimo s to pijačo, nič ni dobro, pa še mleka noč več kaj dosti piti, kakšen dl zjutraj, pol pa zlo zaključi. Vzglavnik, moj ga ima, tistega nizkega, ki smo ga dobili zraven posteljnine, itak pa se ponavadi čist okol obrne, ali pa v kot potisne, tko da ga ne obdrži na mestu Pač, isto poišče položaj, ki mu ustreza in spi. Sezam