K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka hvala thaiss, kaj pa druge, kako ste mešale na začetku, razmerje mleko-voda, za začetek, kati mogoče?? 1/3 vode, 2/3 mleka - pa še to samo par dni . Saj hitro vidiš, kako otroček prenaša mleko. Diti je prava akrobatka . Urla, jst se tolažim s tem, da sem ziher narobe izračunala in da tisti prispevki na pildkih niso to-to. In men tud ni jasno, zakaj sploh kdo mora plačat - no, razen seveda, če so tisti, ki čez leto računajo prispevke, totalno nesposobni in tok falijo! Sibil, tole z višjo plačo ne bi smelo vplivati na doplačilo dohodnine - pač čez leto naj bi več plačevali. Če si zmenjen za neto plačo, potem ti ne morejo tko odvajat davkov, da na koncu leta doplačaš državi celo plačo ali pa še več. To je malomarnost in nič drugega! Če se men to nardi, bom sigurno zagnala vik in krik... Barči, pozdravte se!!! Dajadada - Žigu ni jasno, da je treba like vstavljati - mami vrže enega noter, Žiga dvigne "pokrov", da vrže lik ven in se zadeva ustavi... Nejko je ful dober . Ju3 - mi bomo do 12:15 ziher v vrtcu, pol pa še spanje,... tko da od nas pre 15. verjetno ne bo nič. Žal... Izpiski, u, a res? Sem preskočila nabiralnik... Zdej grem pa koj dol . Živa, super, da si bolje! Krvavi noski - me veseli, da nisem edina . Ma ziher nisem neč zadela! Sam je bil smrkeljček malo krvav. Zgleda, da je to "normalno". O mater... komi sem predihala do konca . Prvi del vrtca danes minil ODLIČNO!!!! Za zajtrk pojedu enormne količine , ko sem šla ni niti opazil, ko sem prišla pa tudi ne Baje je zelo radoveden in da je bil taglaven (50 minut me ni bilo). Pol sva šla domov in čez 1 uro nazaj na kosilo. Ta drugi del je bil mal katastrofa - revež je bil tooook zaspan, da sem mu komaj juho zbasala v usta, pol sva pa kar šla, ker je samo še jokal. Doma je pa zaspal že, ko sem ga po stopnicah nesla do stanovanja . Men se zdi, da bo nekaj časa hodil spat brez kosila, ker ne bo zdržal. No sej, počas bo... Mal me je šokirala popoldanska malica - čokoladna roladica od Gorenjke WTF?! No sej, moram vzet v zakup, da niso več vsi dojenčki . Evo, toooooooooooooooook zaenkrat od mene. A, sam še to - včerajšnji squash - pomojem se mi je ena mišica nad D lopatico mal vnela - boli kt PIIIIIIIIPPPPPPPP .