Dajadada
|
Anja, Bor je pa vztrajen z valjem. Sem že enkrat hotela vprašat, če kakšen marček že zna tele like vstavljat, ker pri nas tudi rine in rine, da bi pa kakšnega zares not spustil pa ni šans. Hehe, bor pleše. Ela je pa tooook lušna punčka. Žabika, Lupus, čestitke za 6 in 5 let. Barči, joj škoda, da boš ostala brez dobre družbe v službi. Mene je že zdaj strah kako bo od maja naprej, ko gre moja sodelavka na porodniško. Jah tako kot je ona zdaj trpela boščica, tako bom potem jaz . No ja, saj ni tako hudo, samo sva res bile midve vedno skup in na isti strani , drugi so pa majčkeno manj všečni. Sta pa tudi pri nas dve novi, tako da zna biti zanimivo...ali pa tudi ne . Draja, super za recept. Robeez in ShooShoos: Prej je imel shooshooske, zdaj sem kupila robeezke, ker se mu je v shooshooskah potila nogica. Robeezke ga pa zgleda tiščijo tam kjer je elastika, ker ima rdečo progo na nogicah. Upam, da se to kaj raztegne...zdaj jih ima šele dva dni gor. No, meni so shooshooske boljše kar se elastike tiče, ker so bolj mehke, robeezke so pa boljše, ker imajo notranjo stran podplata semiš, shooshooske pa gladko usnje in po moje se zaradi tega nogica poti. Draja, če jo shooshooske tiščijo, jo bodo verjetno robeezke tudi. Dej poglej si jih enkrat v živo, pa boš videla, kakšen je sistem elastike okoli gležnja. Cv105, groza , nisem vedela, da je to tudi možno. Upam, da boš to doživela čimmanjkrat ali pa najbolje nikoli več. Dolgolaska, ful lepe fotke, lušn fantiček. Evo takole, zdaj sem prišla do 77 strani. Se vidi, da me enih par dni ni bilo gor, ker sem imela ful dela s pucanjem stanovanja, pa kuhanjem, pečenjem, smo imeli v soboto kosilo za 13 ljudi pri nas doma in je bilo peeeeestro....uf, biti gostiteljica je . Danes gremo k varuški, da se spoznamo in zmenimo. Upam, da nam bo všeč. Aja pa naša dvd enota pri računalniku spet dela, sva jo firbca z možekom odprla in probala sama popravit in...poglej poglej, majster je našel razlog zakaj ni šel predalček več not...eni koleščki so se zamaknil. No, zdaj lahko nejc spet veselo pritiska gumbke, da ga na novo pokvari ...ne, ne punce, saj se hecam, mu ne dovolim več, ampak včasih me prehiti, pol pa nimam kaj.
|