|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
4.2.2008 9:29:06   
tinaaja
Urla, se sprasuejm isto user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
4.2.2008 9:33:38   
Sibil_
Dohodnina-ja, žal tiste z boljšo plačo ne čaka nič dobrega, ker so pač tako davke navili.Torej-boljšo kot imaš plačo, bolj si ga nasrkal.Na žalost.Tudi mojemu sem šla nekaj računat in kao bo tut moral plačat, pa je vedno dobil nazaj.Tako da mi ni jasno kako in kaj.MAh, bomo že, kaj pa češ.user posted image

Danes sem spet izvedela za eno mesto kjer imam veze-uff, ko bi le šlo.No, upajmo.Ker tale služba me pa že resno mori zdaj.A si predstavljate kaj pomeni 5 let ne delat (hodit v službo namreč) in bit doma?Meni se že mal trga, jaz hočem med ljudi.....user posted image

MAškare vse lepe lepe, jaz tudi upam da bo jutri kaj od vremena, mi je že dost tega zapora doma.No, sicer smo bili včeraj pri moji tašči z malima maškarama, pa tam smo sosede oblajali (itak da dobili bombone), je bilo kar zanimivo.PA itak da smo prišli nenapovedano in smo ujeli taščo vso skuštrano in v spalni srajci, hehe.Se je še moj mož režal, ko je hitela razlagat kako da VEDNO vstane ob 7ih, ampak tokrat pa edinkrat ni pa je še ležala ob 9.30...user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
4.2.2008 9:37:22   
A-N-J-A
Punce neki se mi dozdeva da mormo za otroški dodatek spet oddatuser posted image .A to moramo za leto o7 not vpisat al kako že?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
4.2.2008 9:41:08   
Barči78
No tko, danes pa jaz ne morem več spremljati debate, je Neja spet zbolela, danes jo imam doma da vidim kako je z njo. Iz noska ji grozno teče, kašlja, čistimo nosek, samo to je ful uspeh, da ji zlijem notri 30 ml razstopine. Kriza, tako joka, da je na koncu čist mokra, prej je pa še mal krvi ven pihnilauser posted image , zgleda, ker se tako upira, da se ji je malo notri ranilo, me je skor kap, brez veze. Slabe volje se, ker grem v službo čez en teden, otrok pa skoz bolan, to ne bo šlo več, kaj naj, boga. Že jamra, da jo malo ušesek boliuser posted image

Urla - pa kako vam rata dl notri zlit, a mu ne steče nič v usta, naša kar pljuva iz ust ven, pa ji čist po malo notri stiskam.

A mislite (tiste, ki ste to dajale skoz), da bi bilo pametno dobit napotnico od otorinolaringoloja, kaj se da narediti zaradi tako pogosto vnetih ušes, saj je glih en teden brez antibiotika.

Luštkane maškare user posted image user posted image

Vsi bolančki user posted image user posted image user posted image

Naomi - naš Žan obvezno vleče ušeske, ko je zaspan, upam, da ni kaj drugega pri vas.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
4.2.2008 9:41:22   
thaiss
otroški dod.- jaz sem mogla oddat do 31.01. Vsi ki oddajamo vlogo v jan-feb-mar vpišemo dohodke za l.2006. V bistvu sem jaz oddala iste podatke kot lani maja

Mene pa neki zanima, smo dobili odločbo od vrtca, pademo v 3.plač. razred. A zdej ko mi poteče porodniška in bom brezposelna oddam novo vlogo za znižano plačilo vrtca???????

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
4.2.2008 9:42:47   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Punce neki se mi dozdeva da mormo za otroški dodatek spet oddatuser posted image .A to moramo za leto o7 not vpisat al kako že?

Jaz sem že oddala za OD, ker je Žan februar, sem mogla do konca januarja. Vpišeš pa podatke iz leta 2006. Sicer boš pa dobila pošto domov iz CSDja, bo notri pisalo, katero leto vpišeš.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
4.2.2008 9:44:18   
A-N-J-A
Samo dokazilo da si brezposelna dostavišuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
4.2.2008 9:56:00   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Urla - pa kako vam rata dl notri zlit, a mu ne steče nič v usta, naša kar pljuva iz ust ven, pa ji čist po malo notri stiskam.

Bom dons probala posnet kako to delam s Tianom pa dan link, da boš vidla. Drugače pa to delamo že nekaj let in še vedno gre kak požirek v grlo in to ni nič narobe. Tut če požre svinarijo iz nosa (sam da gre ven iz nosa pa ni važno al na robček, al pa v trebuhuser posted image ).

S Katjo pa to naredim v ležečem položaju na boku. Sploh zjutraj, ko to naredive, gre kar nekaj centimeterska sluz ven.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
4.2.2008 9:56:29   
thaiss

a na UE???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
4.2.2008 10:08:16   
sezam
tejčica - ja res gredo tale leta prehitro naprej user posted image . Ma se mi zdi, da se vsako leto hitreje obrne. Še malo pa nam bodo otroci ušli user posted image
Pa luštni maškarci ste imeli user posted image

anja - sem prej pozabla pohvalit vašo pikapolonoco user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
....danes sem po prvi dan na dopustuuser posted image user posted image

jao, jao, jaz tudi user posted image user posted image

barči - pa ne že spet. Res ste bogi s temi boleznimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikca - kako ste pa pri vas? Ima Živa še vročino?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
4.2.2008 10:10:58   
Barči78
Urla - to bom pa zelo vesela, jaz to obema zlivam tako, da ju imam v naročju, v skoraj ležečem položaju in jima počasi vlivam razstopino. Sej Žana lahko držim, pa niti se ne upira tako zelo, malo joka, ampak gre, kar hitro porabiva 30 ml, pri Neji je pa to cela znanost, že za eno Niveino ampulo porabiva celo večnost, zraven pa 10x skoraj bruha.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
4.2.2008 10:11:05   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

a na UE???

Mene tudi zanima, ja...

user posted image  Eno vprašanje za tiste, katerih malčki se igrajo z lego kockami. Katere ste to kupile? Sem si jih ogledovala, pa se mi zdi, da so vse, ki sem jih gledala mele kar mal premajhne kockice, zaradi vtikanja v usta pa to. Pa bi ji jih fuuul kupila.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
4.2.2008 10:22:37   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

a na UE???

Jaz sicer vse nesem v vrtec in dajo oni naprej.Ne vem kako mate vi to zrihtan,ampak zihr bo hitrej če ti neseš na UEuser posted image .

pucanje noska-jaz Boru pucam leže na boku al pa ga na umivalnik naslonim in not vodo nabrizgam.Šprico mu dam v eno nosnico in špricnem,z druge mu pa ven priteče .
Pri Eli je pa druga pesem.Prvič je pustila,ker ni vedla kaj jo čaka in jaz ji špricam v nos kot nora in ji sploh ni hotlo z druzga noska vn pritečtuser posted image .Ta mala se mi je že skor zadavla in se začela upirat,ampak smo nekak še druzga zrihtal.Drug dan sem jo mogla že nasilo držat in ji špricam v prvo nosnico in se ji ulije kriuser posted image .Mene je skor kap,ta mala pa pravi-a vidš zdaj mi pa kri teče ueeeeee.
No to je naša zgodba čiščenja noskovuser posted image .Urla jaz tud komi čakam filmček,da Eli pokažem,potem bo spet mogoče hotla.

Še neki tiste ki mate strejše otroke kdaj so začeli govorit črko R.Naša jo že ful lepo rečeuser posted image .

Še neki sem gledala Elino knjigico in je bila pri 1 letu težka 8800g in velika 79cmuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
4.2.2008 10:27:06   
Dajadada
Anja, Bor je pa vztrajen z valjem. Sem že enkrat hotela vprašat, če kakšen marček že zna tele like vstavljat, ker pri nas tudi rine in rine, da bi pa kakšnega zares not spustil pa ni šans. Hehe, bor pleše. Ela je pa tooook lušna punčka.

Žabika, Lupus, čestitke za 6 in 5 let.

Barči, joj škoda, da boš ostala brez dobre družbe v službi. Mene je že zdaj strah kako bo od maja naprej, ko gre moja sodelavka na porodniško. Jah tako kot je ona zdaj trpela boščica, tako bom potem jaz . No ja, saj ni tako hudo, samo sva res bile midve vedno skup in na isti strani , drugi so pa majčkeno manj všečni. Sta pa tudi pri nas dve novi, tako da zna biti zanimivo...ali pa tudi ne .

Draja, super za recept. 

Robeez in ShooShoos: Prej je imel shooshooske, zdaj sem kupila robeezke, ker se mu je v shooshooskah potila nogica. Robeezke ga pa zgleda tiščijo tam kjer je elastika, ker ima rdečo progo na nogicah. Upam, da se to kaj raztegne...zdaj jih ima šele dva dni gor. No, meni so shooshooske boljše kar se elastike tiče, ker so bolj mehke, robeezke so pa boljše, ker imajo notranjo stran podplata semiš, shooshooske pa gladko usnje in po moje se zaradi tega nogica poti. Draja, če jo shooshooske tiščijo, jo bodo verjetno robeezke tudi. Dej poglej si jih enkrat v živo, pa boš videla, kakšen je sistem elastike okoli gležnja.

Cv105, groza , nisem vedela, da je to tudi možno. Upam, da boš to doživela čimmanjkrat ali pa najbolje nikoli več.

Dolgolaska, ful lepe fotke, lušn fantiček.

Evo takole, zdaj sem prišla do 77 strani. Se vidi, da me enih par dni ni bilo gor, ker sem imela ful dela s pucanjem stanovanja, pa kuhanjem, pečenjem, smo imeli v soboto kosilo za 13 ljudi pri nas doma in je bilo peeeeestro....uf, biti gostiteljica je user posted image .

Danes gremo k varuški, da se spoznamo in zmenimo. Upam, da nam bo všeč.

Aja pa naša dvd enota pri računalniku spet dela, sva jo firbca z možekom odprla in probala sama popravit in...poglej poglej, majster user posted image  je našel razlog zakaj ni šel predalček več not...eni koleščki so se zamaknil. No, zdaj lahko nejc spet veselo pritiska gumbke, da ga na novo pokvariuser posted image ...ne, ne punce, saj se hecam, mu ne dovolim več, ampak včasih me prehiti, pol pa nimam kaj.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
4.2.2008 10:57:32   
Dajadada
Lušne, lušne maškarce.

Kaj pol za jutri, kako smo zmenjene??? A rečemo ob 11ih ali ob 14ih mercator? Meni bi bolj ustrezalo ob 11ih.

BTW, Nejcu je ful všeč igralnica v mercatorjuuser posted image , zadnjič sem jaz lepo kofetkala, on se je pa kar k drugim malo starejšim otrokom štulil in jih posnemal. Mali ima res rad otročke, prav nobenega se ne bojiuser posted image ...pa mamic tudi ne, se jim je kar vzpenjal na nogeuser posted image .

Svit, Živa in ostali bubkani otročki in starši, šuuuu, šuuuu viruski.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
4.2.2008 11:00:50   
sezam
Anja - bravo Ela za črko R user posted image user posted image  Pri nas je še ni. Sem pa tja se zgodi v kaki besedi user posted image .

dohodnina - so prišli izpiski iz centra in sem sio šla takoj računat. Me je bilo kar malo strah, kar ste pisale tu. Pa se mi kar lepo izteče. Dobim skoraj 1000 € nazaj - mam pa oba otroka nase (ampak ne med letom user posted image ) Če pa jih ne bi imela, bi pa doplačala 84 €

dajadada - user posted image user posted image  si bla pa pridna Pa upam, da bo vse OK pri varuški

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
4.2.2008 11:21:40   
pocka
jaz sem tudi glih dobila izpiske iz CSD in mi pride izračun,da dobim nazaj 98€, če bi pa dala not še Tajo ,bi dobila 370€ nazaj, samo si jo je moj pisal nase,bomo videli kaj bo. Uaaau sezam, dober izračun si ti dobila.user posted image In, kako kaj, uživaš v prvem dnevu dopusta,pa to...user posted image

dajadada - upam,da boste zadovoljni z varuško
tinaaja - moram pohvalit fotke od Brine, sploh na ta drugi je ta pravauser posted image user posted image

A se katera spomni kje prodajajo tisto večjo leseno kocko,ki ima gor različne didaktične zadeve?

draja - kako Živa?

naomi - kaj pa Svitko je že boljše?

Mi se bomo pa danes končno namaškarali, pa se gremo k prababici pokazat, bom zvečer nalimala kako slikco...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
4.2.2008 11:23:21   
draja
Jutro!

Živa je danes že boljeuser posted image . Noč je bila sicer kar pestra, ampak nič kar ne bi bili že vajeniuser posted image . Se ji je pa vročina dvignila "samo" še na 38,2 v ritki, tako da ni bilo več potrebno zbijati. Ponoči in zjutraj je bila sicer še hudo nerazpoložena, ampak pol jo je moj odnesel in čez pol ure dal nazaj spat in ko se je po 20-ih minutah prebudila je bila kot prerojena - se smeje, igra, ne lazi samo po meni,.... Skratka se vidno bolje počuti user posted image user posted image .

Tejčica in Sibil fuuuuul luštni maškarci. Pa Tejčica povej Taji, da je bila ZELO, ZELO LEPA MODRA VILA, VELIKO LEPŠA KOT PA ČE BI BILA ROZA PRINCESKA (sem prebrala na južni primorski kolobocije s kostumiuser posted image ).

Dajadada držim pesti, da si boste z varuško všečuser posted image .

Sezam, Pocka poglejta s pozitivne strani - mož nima več izgovora, da sta na porodniškiuser posted image . Zdaj ste si enakovredni pri skrbi za otroke in gospodinjstvouser posted image .

Barči joj, držim pesti, da ne bodo ušeska vneta pri Nejiuser posted image . Je pa revica res skoz bolana.

Dohodnina si je ne bom nič računala, ampak se pustim presenetit. Sem pa jaz zagovornik novega sistema obdavčevanja, tko da ne bom nič jamrala, ko me bo udarilo po žepuuser posted image user posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
4.2.2008 11:24:14   
pocka
shooshoos - tudi jaz sem opazila,da se Taji malo poti nogica v njih, kar se pa elastike tiče, pa nisem opazila,da bi jo kaj tiščale,smo pa vzeli malenkost večje,mogoče zato. Robeez pa še nismo sprobali.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
4.2.2008 11:29:10   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Urla - to bom pa zelo vesela, jaz to obema zlivam tako, da ju imam v naročju, v skoraj ležečem položaju in jima počasi vlivam razstopino. Sej Žana lahko držim, pa niti se ne upira tako zelo, malo joka, ampak gre, kar hitro porabiva 30 ml, pri Neji je pa to cela znanost, že za eno Niveino ampulo porabiva celo večnost, zraven pa 10x skoraj bruha.user posted image

Bog ne daj v polležečem, ker potem jima dejansko vlivaš v grlo. Otrok mora sedeti pravokotno, glava mora biti malo naprej nagnjena in tako dejansko dobiš tak učinek, ko na eni strani stisneš noter, gre na drugi ven. Za dojenčke pa to delamo na boku. Ma posnamem in boš vidla.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
4.2.2008 11:34:27   
tinaaja
A se katera spomni kje prodajajo tisto večjo leseno kocko,ki ima gor različne didaktične zadeve?

danes ima bc eno v akciji http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169047

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
4.2.2008 11:36:27   
draja

jaz sem takrat gledala na Neckermannu. Ima pa tudi BC ali sonček, samo meni je bila tista pri Neckermannu najboljša.

O evo, glih jo imaš v akciji v BC:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169047

Lejci mi smo kupili Duplo Lego kocke. Te ne vsebujejo tako majhnih kock, da bi bilo lahko nevarno.

http://b2c.baby-center.si/webclassification.asp?ClassID=428&ParentClassID=425

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
4.2.2008 11:40:19   
sezam
In, kako kaj, uživaš v prvem dnevu dopusta,pa to...user posted image

Sploh raje ne razmišljam o tem, ker me je kar groza user posted image  oliko časa pa imaš ti dopust. Jaz ga imam ta teden, tako da v ponedeljek štartam user posted image
draja - suoer, da vam gre na bolj user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
4.2.2008 11:45:20   
tinaaja
Veliki Živalski Vrt - Lego Duplo (169648)
Cena: 118,89 € / 28.490,80 SIT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image koja cena user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
4.2.2008 11:50:50   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Veliki Živalski Vrt - Lego Duplo (169648)
Cena: 118,89 € / 28.490,80 SIT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image koja cena user posted image

mi imamo na srečo še cirkus z živalimi in ful teh kock od mojega mlajšega brata, ko mu je oči iz Amerike nosil, ampak verjameš ali ne, če jih ne bi imeli, bi ziher kupili ta živalski vrt enkratuser posted image . Meni ni nikoli škoda denarja za legiceuser posted image . Večna igrača!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?