dskubin
|
Živa in Svit - šššššc bolezen, šššššc. Ekola še naše maškarce (mami in očka sta bila v kompaniji z Dražem , ki pa btw ni bil najbolj navdušen nad vso stvarjo): igrače - ko to berem, se mi zdi, da se naša Diti full zaigra sama (no, tuid Draž). Zanima jo skoraj vse (itak, da prepovedano najbolj). Večino stvari seveda gloda, veliko pa se igra z lego kockami (razstavlja in se celo trudi sestavit kako stvar, pa v vsej množici išče enega sivolasega možička, ki po defoltu vozi traktor, mislim, prav zaljubljena je v njega - izmed vseh 20 al kolko lego možicljev ji je všeč samo ta - no, ko ga najde, ga da v usta in šiba naprej ), včasih tudi po 10 minut in več sama lista kartonke (še vedno pa jih večinoma je), vozi okoli bagerčke, kamjone, avtke (kdo ve, od koga to vidi), punčko samo slači ali pa ji beza po očeh, sama se gira okoli na unem avtu poganjalcu (no, dokler se ne zaleti nekam), tko, da z eno nogo kleči gor, z drugo se pa poganja, celo veselje je igranje flavte, rada razmetava igrače - celo taveliko škatlo izprazni do zadnje igrače in to tako, da najprej meče te igrače z vrha kar nazaj kamor pač priletijo, pol se nasloni na rob in pobira une bolj spodaj in ko ne doseže več se par minut kobaca not v škatlo, da lahko izprazuni do konca, potem ji porabi spet nekaj časa, da se skobaca ven in začne basat nazaj noter (pol ne pospravi več vsega, ampak ko malo napolni, gre spet v škatlo in meče ven),... Ves preostali čas, ko se ne igra, pa počne neumnosti (iskanje smeti, zlaganje cunj iz predalov, mečkanje neprebranih revij in časopisov - ne morem ji dopovedat, da ne bo rabla bit kurirka in v sili jest pošte, ipd.) dokaz št.1 (pridem z wc-ja in jo najdem na omari - na poti proti HI-FIju - pa imamo ful visoke omare, ampak ona gre najprej na kavč, pa pol na omaro, al pa gre na stol, pa na mizo, pa na omaro ): dokaz št.2 (samo pospremim goste do vrat, se vrnem in najdem tole - boljš, da ne povem, kol časa sem ji čistla usta in zobe, ker je odgrizlnila cel vrh barvice in to pogrizla, pa še vse je šlo na pižamo): Boge vzgojiteljce v vrtcu, ko bo ta enkrat prišla tja, se mi prav smilijo. Ma ne vem, kje sva midva sfalila, k ko gledam okrog, se mi zdi, da sva ful stroga starša, naša tamala pa k dva No, ampak vse le ni tko slabo, včasih se me usmili in blagovoli malco pojest sama: Bodi dovolj za danes, grem še kako risanko pogledat, dokler je še mir.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.2.2008 0:15:00 >