|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
4.2.2008 11:51:49   
tinaaja
aja,
draja, super, da je ziva bolje user posted image
barci .. za vas pa user posted image user posted image user posted image
dajadada, upam, da bo varuska super user posted image

mi2 pa greva na zale, ko se b zbudi (btw: spijo gospa v narocju, ker se je vsakic zbudila, ko sem jo odlozila user posted image )... ze druga smrt v familiji letos user posted image sicer obakrat starsa od tete..

B je pokonc, sem mobitel pozabila ugasnit user posted image user posted image user posted image papa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.2.2008 11:53:37   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Veliki Živalski Vrt - Lego Duplo (169648)
Cena: 118,89 € / 28.490,80 SIT

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image koja cena user posted image

mi imamo na srečo še cirkus z živalimi in ful teh kock od mojega mlajšega brata, ko mu je oči iz Amerike nosil, ampak verjameš ali ne, če jih ne bi imeli, bi ziher kupili ta živalski vrt enkratuser posted image . Meni ni nikoli škoda denarja za legiceuser posted image . Večna igrača!

ja, saj jaz sem enaka, ce se za nekaj zapalim, je moje. sploh ce je kvaliteta.. ampak od vseh, ki sem ji preletela, sem odprla tega, ne da bi gčedala na ceno.. ko sem odprla in vidla, da je ful the best, sem pogledala ceno user posted image user posted image in aaaaaaaaaaa  ma, saj ima babici pa tete pa tko user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.2.2008 12:04:55   
Barči78
Urla, se pravi otrok sedi in glavico ima nagnjeno malo naprej, kako pa potem steče v nosek, evo poskusim še to.user posted image  Potem bom pa dalje po tvojem posnetku.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
4.2.2008 12:14:39   
draja
Joj tole ne bo dobro. Zdaj ko sva z Živo ujeti doma, se bom pa v spletno nakupovanje vrgla.

Mogoče bo pa Živa za prvo svečko dobila rajši mizico in stolček za risat in ustvarjatuser posted image .

Tale mi je fuuuuul lepa, samo ne vem če se obnese okrogla miza:

user posted image

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177688

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
4.2.2008 12:14:49   
Naomi
no dan,

pri Svitu stanje nespremenjeno, sam to, da se po usesih pol ni vec prasku, tko da saj to...iz nosa mu grejo pa kile smrkla ven...user posted image sem pa uceri zvecer mu zgleda tut jes povzrocila krvavitev iz noska k sem fiziolosko not spricala...al sem kej zadela, al je pa ksna zilca pocla, no hvala bogu, kri ni dolg tekla, 2x obrisala pa je blo kul...sam ni pa lih za vidt...k otrok ''krvavi'' in pol ponoc je mel se ful krvav smrku, me je ze kr mau stisnl pa mu pucava noska, pa se luc przge, pa ful opraskan po licku...mislm, tak je k en bojevnik...no o tem da od 3:40-6h nismo spali ne bom na dolgo user posted image , je pa pol do 10h potegnu, sam kaj...ah ja...
...fotr je na bolniski in mu je zdravnica naprosyn predpisala za vrocino...me je skor kap...sem rekla nej poklice nazaj ce je resno to...pa poklice pa je mal utihnla, pa rekla oprostite, zgleda je bla pomota...matr... pol se pa pejt...
...vse k maste '' probleme s copatki susu pa robezkami...priporocam starchild...majo cis drugo zadevo, ni lastike uzadi ampak uspredi, tko ful dobr narjen in nc ne tisi...mi ze 3. unicujemo...tko da sem ibr zadovoljna z njimi...nakup prek neta je enostaven, pridejo u parih dneh...postnina je 4 funte...
...kako se nasa zverca igra...zelo rad vidi, da kdo z njim sedi u igralnci, pol se dotakne vsake stvari in se igra...sam pa tko..knjigice so mu vedno bolj usec...sploh da jih ''lista'', zelo rad ma duplo kocke, jasno da jih u sekundi razstavi, pol pa uno zadevo k mas take zelezne vijuge pa pol lesene koscke po njej vlece...ma ne znam opisat, ne da se mi pa iskat zdej...mu rata ze ksn kos po vijugi prepeljat na drugo stran...in seveda cela povrsina stanovanja, najraje je na prezi za odprtimi omarami, vrati v stranisce...namrec straniscna metlica mu je povsem povseci user posted image user posted image
...no, kej vec ni...maskarce vse ful lusne...pri nas bo zgleda kostimcek pocakal u omari za naslednjega user posted image ...al kva...
...Ziva super da si ze koreninica, Neja boga boga...( Barci jes bi P uprasala za ORL, pa bos vidla...)
...vse ostale...hasta la vista user posted image
p.s. mi je pa vsec, da je snahica tko zivahna user posted image , se poda k bodocemu user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
4.2.2008 12:21:06   
tinaaja
Naomi - starchild je tud v slo.. http://www.minisvet.si/otroski-copati-c-251.php

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
4.2.2008 12:26:20   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Naomi - starchild je tud v slo.. http://www.minisvet.si/otroski-copati-c-251.php

je ja, sam ful manj kukr tm...in kot ponavadi, sem vedno tm vidla take k jih tle ni...tko da...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
4.2.2008 12:27:21   
Dajadada
Naj že pridejo maškare...jaz bom gradbinecuser posted image
user posted image

No takale maškarca sem pa zares. Upam, da me ljubljančanke pridete ju3 pogledat v mercatorja.
user posted image

Za dokaz koliko popapcam za zajtrk.
user posted image

Takole sem pa danes jedel sadno malico - 200ml (če mi bojo dal samo pol banane v varstvu, bom zelo, zelo huduser posted image ).
user posted image

In takle lumpek sem, čeprav mami ne dovoli...eh, kdo jo bo poslušaluser posted image .
user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
4.2.2008 12:33:23   
Dajadada
Naomi, a imajo starchild podplat znotraj copatka semiš, ali gladko usnje?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
4.2.2008 13:03:56   
dskubin
mi je pa vsec, da je snahica tko zivahna

Pa straniščna metlica je tudi pri nas na top 5 listi user posted image , no, že imata eno stično točko, na kateri lahko začneta gradit user posted image

Lego - mi tudi imamo duplo zaenkrat (sem pa pred nakupom šla k nečakinji poskusit, če grejo pol tamale res gor in user posted image ), pa res koštajo uko z glave. Dobiš pa te velike pakete ceneje na lego.com, samo ne pošiljajo v Slovenijo. Pa če naročiš samo 1 stvar, te ne pride več tolk cenej, tko, da se splača več ljudi skupaj naročit. Da pa o Ameriki ne govorim, tam lego sploh niso popularne in so skor za pol cene user posted image . Če pa vam ni pomembno, da so nove - ebay.de vabi, dobiš lahko fuuuuul velike pakete za malo dnarja.

Nejko je pa vidim tudi en od tanavihanih. Mah, sej bomo dali tudi to fazo skozi, važno, da so zdravi. Mogoče bojo pa že zdej pokurli dozo neumnosti in jim bo zmanjkalo idej za kasneje (sanja svinja o kukuruzu user posted image )

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.2.2008 13:05:18 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.2.2008 13:09:36   
pocka
o hvala za linke od kock, sem pa tudi jaz prej gledala legice, pa se ne morem odločit kaj bi ji nabavili za RDuser posted image    bbb bbbb  nnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmd scd<<<<wd< (to je Tajin izbor darila, samo ne razumemuser posted image ). No lego kock imamo mi doma za izvoz (še moje in od brata), ampak so še preveč drobni koščki, teh Duplo pa še nimamo, zdaj se pa še odločamo kaj bi bilo bolj primerno kupiti ali duplo ali leseno kocko.

tinaaja - super avatar

dajadada - kokolo zmajček pa gradbinec Nejc, pa papca tudi že kot veliki

sezam - jaz imam še 11 dni starega dopusta, tako, da štartam 20.2

Uf jaz bom pa morala en dan v LJ po nove hlače od uniforme,pa se mi neeee daaaa,ampak...v nasprotnem primeru bom šla v gatah v službo.user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
4.2.2008 13:15:40   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

bbb bbbb  nnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmd scd<<<<wd< (to je Tajin izbor darila, samo ne razumemuser posted image ).

pa kako ne razumeš tega - napisala je: mama, kupi mi vse, a razumeš vseeeeeeee!!!!user posted image

Nejc iiiiiiiiiii kakšen lušen, velik, navihan fantek si žeuser posted image . Škoda da se jutri spet ne bomo videliuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
4.2.2008 13:17:49   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

...semis...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
4.2.2008 13:19:36   
Pikca
na hitr...

Živa je že v formi, jutri bo lahko šla med maškare v vrtecuser posted image

pol naprej...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
4.2.2008 13:20:59   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

...semis...

...sli kako se rece, bruseno usnje ;)...ni gladko ni pa ful semis...pa bl nos, bl je gladko...sej ves user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
4.2.2008 13:25:08   
Naomi
mi2 pa greva na zale, ko se b zbudi (btw: spijo gospa v narocju, ker se je vsakic zbudila, ko sem jo odlozila )... ze druga smrt v familiji letos sicer obakrat starsa od tete..

sozalje Tina user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
4.2.2008 13:33:01   
K_a_t_i

hvala thaiss, kaj pa druge, kako ste mešale na začetku, razmerje mleko-voda, za začetek, kati mogoče??

1/3 vode, 2/3 mleka - pa še to samo par dni user posted image . Saj hitro vidiš, kako otroček prenaša mleko.

Diti je prava akrobatka user posted image .
Urla, jst se tolažim s tem, da sem ziher narobe izračunala in da tisti prispevki na pildkih niso to-to. user posted image  In men tud ni jasno, zakaj sploh kdo mora plačat - no, razen seveda, če so tisti, ki čez leto računajo prispevke, totalno nesposobni in tok falijo! Sibil, tole z višjo plačo ne bi smelo vplivati na doplačilo dohodnine - pač čez leto naj bi več plačevali. Če si zmenjen za neto plačo, potem ti ne morejo tko odvajat davkov, da na koncu leta doplačaš državi celo plačo ali pa še več. To je malomarnost in nič drugega! Če se men to nardi, bom sigurno zagnala vik in krik...
Barči, pozdravte se!!!
Dajadada - Žigu ni jasno, da je treba like vstavljati - mami vrže enega noter, Žiga dvigne "pokrov", da vrže lik ven in se zadeva ustavi... Nejko je ful dober user posted image .
Ju3 - mi bomo do 12:15 ziher v vrtcu, pol pa še spanje,... tko da od nas pre 15. verjetno ne bo nič. Žal... user posted image
Izpiski, u,  a res? Sem preskočila nabiralnik... Zdej grem pa koj dol user posted image .
Živa, super, da si bolje!
Krvavi noski - me veseli, da nisem edina user posted image . Ma ziher nisem neč zadela! Sam je bil smrkeljček malo krvav. Zgleda, da je to "normalno".

O mater... komi sem predihala do konca user posted image .

Prvi del vrtca danes minil ODLIČNO!!!! Za zajtrk pojedu enormne količine user posted image , ko sem šla ni niti opazil, ko sem prišla pa tudi ne user posted image  Baje je zelo radoveden in da je bil taglaven user posted image  (50 minut me ni bilo). Pol sva šla domov in čez 1 uro nazaj na kosilo. Ta drugi del je bil mal katastrofa - revež je bil tooook zaspan, da sem mu komaj juho zbasala v usta, pol sva pa kar šla, ker je samo še jokal. Doma je pa zaspal že, ko sem ga po stopnicah nesla do stanovanja user posted image . Men se zdi, da bo nekaj časa hodil spat brez kosila, ker ne bo zdržal. No sej, počas bo... Mal me je šokirala popoldanska malica - čokoladna roladica od Gorenjke user posted image  WTF?! No sej, moram vzet v zakup, da niso več vsi dojenčki user posted image .

Evo, toooooooooooooooook zaenkrat od mene.
A, sam še to - včerajšnji squash - pomojem se mi je ena mišica nad D lopatico mal vnela - boli kt PIIIIIIIIPPPPPPPP user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
4.2.2008 14:25:23   
Dajadada
...sli kako se rece, bruseno usnje ;)...ni gladko ni pa ful semis...pa bl nos, bl je gladko...sej ves

Aha, o.k. se pravi tako kot robeezke, ker shooshooske imajo pa tako gladko "ta pravo" usnje kot zunaj, edino spodnji del podplata je semiš. Jah zgleda da bo treba še starchildke probat.
Kaj pa tele, a ima katera? Naj bi bile tudi ful dobre.
http://preschoolians.com/category.aspx?id=63&xcp:pageSize=-1

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.2.2008 14:50:35   
erna14
evo mene sem komaj uspela pridt do kompjutrja,tamal je sele zdej zaspal,stanovanje pospravlejno totalno.sem pa mal prej ugotovila da sem po mal manj ko 2 letih dobila Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .sit no ma kva je blo treba tega zdaj.no drugac vse po starem razen tega se trudm iz telefona na racunalnik dat slike pa mi ne rata,ne vem kako to,ker iz prejsenga mi ni plo panike iz tega pa ni sansuser posted image .kosilo se kuha.....
tinaaja-sozaljeuser posted image user posted image user posted image .super za novi avataruser posted image kok je luskana malauser posted image
draja-user posted image user posted image user posted image  za zivo,upam da se hitr pozdravte da se pridete mal k nama igrat,no ziva igrat ti pa na cvekuser posted image
naomi-super da niso useska,pa hitr se pozdravteuser posted image user posted image user posted image
kati-super sem full vesela da se je tok fajn prvas zacel z vrtcom,jaz tud upam da nebo kaksne krize vecje pr nas.aja za misico pa pejt v lekarno kupt kapljice poprove mete-full pomaga,od moje prjatlce moz se je poskodoval v nesreci in ga je tud neki zategnil v hrbtu in mu je z tem masirala in je rekla da mu je full pomagal.user posted image user posted image user posted image  za novi avatar,pravi medo jeuser posted image lustn full
dajadada-uf to pa je porcija,je pa res priden za jest.kaj mu ti na koscke natrgas in je?ful lepe fotke ,vcer sem enga na brilejevi vidla  je panckov pa ga je ati nesu v avto pa je bil tud dinozavrcekuser posted image lepo,lepo
barci-user posted image user posted image user posted image user posted image  za nejo,upam da se hitr pozdravte in da ne bo slo naprj na useska,kar se pa krvi tice je men rekla na pek.zdravnica da hitr do tega pride ce so zamaseni noski,da pr majhnih otrocih zlo hitr kaka zilca poci,tko da ni panike.pozdravte se
anja-hm,kaj pa jaz npr.k sem zdaj tud brezposlna a isto dostavim dokazilo o brezposlnosti in kaj potem k se zaposlis a pa spet neses da si zaposlen al se mal svercasuser posted image  z brezposlnostjouser posted image .hvala.aja pa se da pohvalm tvoja soncka sta tok luskana oba,pa tamala je tok lepa pikapolonicauser posted image user posted image user posted image
srecanje jutri-kdaj pa bo in kjeuser posted image ,mogoce nahitr uletiva bova vidla ker jutr mam full zatrpan urnik
spet nesreca-a ste brale novice,vceri je v sp.Gameljnah babi sla v trgovino z vnuckom 3 leta starim in k sta sla iz trgovine  se je tamal drzal za vrecko in ko je na parkiriscu en rikverc rinu in je tamalga do smrti zbiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
slikice maskar-vse so fulllll lepeuser posted image
dohodnina-uf jaz ma hvala bogu tasco ki je racunovodkinja i obvlada te zadeve v nulo,nam to ona vse rihtauser posted image user posted image
dskubin-u tole pa je hitrost,kok je dobra tamala se hitr znajde sam mami gre stran in izkorist moznostuser posted image user posted image ful dobruser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
4.2.2008 15:16:01   
erna14
no tkole pr nas zgleda k je kruh,user posted image
user posted image

ko odkobaca na rr

user posted image
uzivanje v cofanju
user posted image

pa se ena slikica z kuzkom,kuza je vcer zurov zato ma mal steklene ociuser posted image user posted image
user posted image

no pa se ena  da vidte da sem res zrastuuser posted image user posted image
user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
4.2.2008 15:19:14   
erna14
ups mal so velike,bodo drugic manjse

p.s. uspel mi je potegnt iz telefonauser posted image  slike.koncno

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
4.2.2008 15:51:17   
thaiss
Žigauser posted image user posted image

matia je odspal urco in pol, in zdej se baše s kinder milch schnite. zadnje štiri dni poje tolko kot še nikoli, skos dela mam-mam, pa čim vidi hrano spet mam-mam, pa v trgovini pri hladilnikih spet mam-mam...user posted image user posted image ..sam še to poslušamo pri nas....

< Sporočilo je popravil thaiss -- 4.2.2008 15:56:30 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
4.2.2008 16:04:59   
tinaaja
Erna, ta otrocek je sin od sodelavca od mojga user posted image Grozno!!!!!!!!!! Lusten Ziga user posted image

No, na pokopaliscu sem zgubila copatek od kombinezona in to ugotovila, ko sem parkirala v parkirni hisi za bezigradom user posted image user posted image Sem sla vseeno na kavo in tortico, pol pa nazaj na zale... In sem tok vesela, ker sem nasla copatko user posted image Sem bila ful zalostna pa se jezna nase povrh...

No moja mala hci se je na poti domov drla in ugotovim, da je sestradana user posted image In je od lahkote jedla ricet user posted image user posted image user posted image Sem bila prav vesela  user posted image   da je koncno kosilo jedla..

Nejc je tud ze pravi frajer!

Pocka, za kaksno sluzbo pa uniformo rabis user posted image

Matia - also know as amam amam user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
4.2.2008 16:33:49   
K_a_t_i
U, Žiga car user posted image  (ne moj, no tud moj user posted image ),

Tinaaja, o šit user posted image user posted image . Bogi starši in stara mama.

Thaiss, dej otroku jest!!!! user posted image  Žiga je bil ama ama man 2 dni po tistem, ko je dobu zobek - sem morala 1 obrok mu dodat user posted image . No sej, zdej se je pa nauču hrano ven pljuvat.. Mama sitna, nikol zadovoljna user posted image   user posted image .

Naš je pa ves zadovoljen odkar se je nauču z gajbo z igračami zavijat - zdej se lahko nemoteno premika po stanovanju - po 2h nogah user posted image .

U, dohodnina... mam na sumu, da mi niso dober bonitet upošteval (še preverjam), ampak če so mi jih, pol dobim 1.400€ nazaj. Gremo lohk še enkrat na Kanarske user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
4.2.2008 16:49:58   
sezam
sezam - jaz imam še 11 dni starega dopusta, tako, da štartam 20.2

Jaz imam tud še 14 dni starega dopusta, ampak sem si komaj en teden sedaj izborila user posted image . Še dobro, da so ta teden maškre in praznik v petek user posted image

dajadada - user posted image  maškarca Nejko. Pa se vidi, da rad papaš user posted image

Kati - se čist strinjam s tvojim razmišljanje glede dohodnine user posted image

erna - o, sem te že pogrešala user posted image  pa vidim, da si doma pridna. Men tudi še mal manjka, da bo stanovanje generalno počiščeno user posted image  user posted image  lepe slikce - nč niso prevelike, se vsaj lepo vidi user posted image

tinajaa - sem ti pozabla pohvalit avatar in slikce. Faca mala tale tvoja Brinči. pa super, da ste našli copatek.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?