Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Jutro dajte mi nekaj povedat ... ce npr otrok za en obrok prakticno nic ne poje.. Kaj naredite? Ali pocakate pol ure in ponudite isto? Ali probate se ene 3 druga zadeve dat? Jaz imam obcutek, da se B fura na dojenje.. Mal zajtrka, dojenje, malica, prakticno nic kosila, dojenje, skuta, vecerja, vmes pa kruh po zelji Kok vas se doji cez dan? Ma ne vem, kdaj cem zacet zmenjsevat. Moti me ne, da se doji dop in pop, ampak mi gre na jetra, ker pol ne je GH Razmisljam, da bi dopoldne probala ne vec dojit, pa da vidim. A se se kateri uspava na zizi? B zaspi tud v vozicku, na rokah, al NIKAKOR sama Vse OK, dokler jo imam jaz, ampak vrtec/varuska - gulp. Ce bi sla v vrtec, bi bil vsaj masovni efekt. Ampak kera varuska jo bo uspavala na rokah al pa celo imela v narocju, da ji bo spala Moram pogruntat eno taktiko, kako jo nauciti sami zaspat.. (pa ne rect, da naj jo pustim jokat - ne zmorem oz smo se dalec od te tocke, da bi sploh razmislajla v tej smeri). Hej Tinaaja, mi smo glede GH imeli enak problem, prav tako tudi spanje. Zdaj se tamala cuva pri babici in ona pravi, kaksen apetit ima.. poje fuuuuullll veliko in skoz nekaj je... ce je doma, pa je zelo malo in bi se rada samo pri meni dojila... Livija deluje v smislu "ce mame ni, bom pa tudi kaj pojedla, ce je pa mama, je pa itak joska..." Se je avtomaticno stvar resila, ko je sla v varstvo.... Isto je bilo s spanjem..... velike probleme.. v varstvu teh problemov ni, zaspi z malo uspavanja... Moram pa se povedat, da se ne strinjam, da je razvajena zato, ker ji "pustim, da se pri meni joska". Iskreno mislim, da se bo nehala dojit, ko bo cas zanjo pravi..... do takrat pa uzivamo v tem, kar imamo...
|