|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
1.2.2008 21:58:16   
draja
Evo, naša pridna lubica je zaspančkala sama v posteljici brez dojenjauser posted image user posted image . Brez problema. Pridna,pridna moja ljubica. Sam se mi pa zdi, da imam pa jaz kar huuuuudo krizo, ker se nisva pocrkljali pred spanjemuser posted image .

aja, punce, Tinaaja je res ornk šarf zdej z novo barvo lasuser posted image user posted image user posted image . Svetuje se previdnostuser posted image user posted image user posted image . Hecam se. Prov paše ji.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
1.2.2008 21:59:39   
amy26
cv105user posted image  upam da se napadi ne bodo pogosto ponavljali, če pa že pa v milejši obliki

Draja, čestitke Živi za zobekuser posted image  in Žigi za korakeuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
1.2.2008 22:01:41   
Pikca
ojoj cv105, kaj beremuser posted image user posted image user posted image , upam tudi jaz, da se vam ne bo ponavljalo... vsaj ne v tako hudi obliki...

Žiga user posted image za prve korake

Živauser posted image za zobek in za samouspavanjeuser posted image

konjiček-trikolesnik - fuuul dober! Tega bi pa jaz kar naročila za prvo svečkouser posted image  al pa bo poganjalec z ročko za starše...

Jernejček bo zgleda tudi končno dobil prvi zobek... ima že ful otečeno dlesen, pa tečen je za znort...

naša Živa je pa dobila vročinouser posted image , se mi je zdelo sumljivo, ko je bila tako tečna popoldne in že ob šestih ful zaspana... bogica, pa tako se je veselila, da bo Pika Nogavička... upam, da se vsaj do torka pozdravi...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 1.2.2008 22:03:31 >

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
1.2.2008 22:05:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jutro user posted image

dajte mi nekaj povedat ... ce npr otrok za en obrok prakticno nic ne poje.. Kaj naredite? Ali pocakate pol ure in ponudite isto? Ali probate  se ene 3 druga zadeve dat?
Jaz imam obcutek, da se B fura na dojenje.. Mal zajtrka, dojenje, malica, prakticno nic kosila, dojenje, skuta, vecerja, vmes pa kruh po zelji user posted image Kok vas se doji  cez dan? Ma ne vem, kdaj cem zacet zmenjsevat. Moti me ne, da se doji dop in pop, ampak mi gre na jetra, ker pol ne je GH user posted image Razmisljam, da bi dopoldne probala ne vec dojit, pa da vidim.

A se se kateri user posted image uspava na zizi? B zaspi tud v vozicku, na rokah, al NIKAKOR sama user posted image user posted image Vse OK, dokler jo imam jaz, ampak vrtec/varuska  - gulp. Ce bi sla v vrtec, bi bil vsaj masovni efekt. Ampak kera varuska jo bo uspavala na rokah al pa celo imela v narocju, da ji bo spala user posted image Moram pogruntat eno taktiko, kako jo nauciti sami zaspat.. (pa ne rect, da naj jo pustim jokat - ne zmorem oz smo se dalec od te tocke, da bi sploh razmislajla v tej smeri).

Hej Tinaaja,

mi smo glede GH imeli enak problem, prav tako tudi spanje. Zdaj se tamala cuva pri babici in ona pravi, kaksen apetit ima.. poje fuuuuullll veliko in skoz nekaj je... ce je doma, pa je zelo malo in bi se rada samo pri meni dojila... Livija deluje v smislu "ce mame ni, bom pa tudi kaj pojedla, ce je pa mama, je pa itak joska..." Se je avtomaticno stvar resila, ko je sla v varstvo....
Isto je bilo s spanjem..... velike probleme.. v varstvu teh problemov ni, zaspi z malo uspavanja...

Moram pa se povedat, da se ne strinjam, da je razvajena zato, ker ji "pustim, da se pri meni joska". Iskreno mislim, da se bo nehala dojit, ko bo cas zanjo pravi..... do takrat pa uzivamo v tem, kar imamo...

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
1.2.2008 22:05:22   
amy26
Draja, koliko se še kaj dojita z Živo?

Eli sem uspešno uvedla allernovo zjutraj v rižolinu in grisolinu, danes je tretji dan ko dobi tudi mlečno kašico še za večerjo in jo tudi pojeuser posted image . Prav tako se punca navaja na nove okuse, torej kosilo je spet lepo jedla, zdej mi je tudi jasno zakaj mi nikol ni hotela kosila jesti, no razen goveje juhice ni nič slanega jedla. Torej zaradi krompirja, v vsako stvar sem dajala krompirček in ker ga ne prebavlja oz. je nanj alergična mi razen dveh žličk ni hotela pojesti.
Zdej je lahko kosilo tudi manj okusno pa ga glih tako poje ker ni notri krompirjauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
1.2.2008 22:09:30   
tinaaja
Pikapola, kako si kaj? sem ze razmisljala, kam si se zgubila user posted image Upam, da se pri nas tdu uredi user posted image

Sibam zdaj spat

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
1.2.2008 22:51:05   
sezam
tole je že tinajaa prej omenila. Svašta, kaj lahko naredi alkohol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/naslovnica/novice/crnakronika/20080201_3116453.php

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
2.2.2008 0:09:04   
skačica
cv105-user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image user posted image user posted image  za Maksa, da se ne bi kaj takega sploh več ne ponovilo. Verjamem, da ti je bilo grozno.

draja- čestitke Živi za 2 zobekuser posted image  , naša ga je tud dobila prejšnji teden. Se mi zdi, da sta že prvega približno istočasno dobili.

kati-Žiga je pa res že pravi frajeruser posted image . Naša je še daleč od samostojne hoje, se pa ob opori že kar premika. Najraje svoj tricikel pred sabo poriva in zraven koraka, ampak se vedno bojim, da ji bo enkrat ušel in bo padla na nos.

Sočustvujem z vsemi, k se vam izteka porodniška, tud men se bo čez 16 dniuser posted image user posted image user posted image , vedno bolj razmišljam o tem, da bo treba menjati službo, saj v tej ne vidim več prav veliko plusov, ki bi me držali še tu(napredovanje si lahko narišem, čeprav bom diplomirala, delovni čas je za zjokat, oddaljenost je zaenkrat prevelika in bo še nekaj časa tako,.....), morda je plus to, da delam v dobro stoječi firmi, ampak kaj mi to pomagauser posted image
Razmišljam o tem ali naj še malo potrpim, potem zanosim in si po končani drugi porodniški najdem drugo službo ali pa naj menjam že sedaj???? Seveda če bom sploh kaj pametnega našlauser posted image  Mah, res ne vem, nekak si bom mogla tole življenje uredit, tako da bo tudi Iza imela kaj od mamice.

Sem mal zabluzila, ampak zadnje dneve samo o tem razmišljam.

Sem pa full vesela, da je spet tu vikend, da bomo vsi trije skupaj, se kam odpeljali na obisk al pa tud ne, skratka uživali bomo tako ali pa drugače.

Joj, bi morala še full pokomentirat, ampak mi je vse iz glave ušlo, grem še mal razpise gledat....

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
2.2.2008 7:19:25   
amy26
za dekliciuser posted image user posted image user posted image  ko preberem zgodbo o smrti majhnih otrok me vedno zadane, bolj kot smrt več odraslih, ma ne vem otroc so mi tako boščki ki so odvisni od drugih.

skačica, te čisto razumem sem bila na podobnem položaju kot ti vendar v drugi situaciji, kjer sem kot ti iskala vse možne načine da grem stran, pa čeprav je bila plača ok, sam so bile druge stvari ki so bile nevzdržne, zato sem se pa tako hitro odločila zanositi v drugo da bom ja imela cajt razmislit kako naprej. Tako da upam in ti želim da boš našla najboljšo rešitev.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
2.2.2008 8:07:09   
pocka
jutro

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Pocka kako to da se tebi že izteče, kdaj si pa imela PDP???

3.3.,ampak sem šla 13 dni čez rokuser posted image

tinaaja - tale trikolesnik je pa bolj Elvis styleuser posted image user posted image

erna - meni je tudi skorj bolj všeč črna barva

draja - user posted image user posted image user posted image za Živo,da je zaspala brez zize. Se mi zdi, da smo bolj mi tiste,ki vidimo v tem problem, ne pa naši otročki. Jaz tudi razmišljam o ukinitvi zize, pa se kar ne morem lotit.

skačica - jaz bi na tvojem mestu počakala v tej firmi še malo, najprej zanosi, po končani drugi porodniški pa pojdi kam drugam. Boljše kot,da zdaj menjaš službo in greš takoj na porodniško. Edino če boš delala v državni firmi, tam si lahko to privoščiš, pri privatnikih pa zna to predstavljati problem.user posted image

sem upala,da bomo šli malo na sprehod z našo maškaro, je pa tako skozlano vreme zunaj...user posted image

lep vikend

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
2.2.2008 8:23:07   
tejčica

Jurij, user posted image  za 11 mesecev.

Tai, user posted image  za 10 mesecev.

Vreme je danes user posted image . Popoldan je v Kp povorka pustnih mask in smo maledva mislili našemit in it gledat, pa je za popoldan še večji jajc od vremena napovedan, tako da bolj slabo kaže, da bo danes kaj od pusta.user posted image

Cv105,  o bože mili, kaj ste vi dali skozi te dni. user posted image  user posted image  user posted image  Me je kar mrazilo ko sem brala tvoj post.user posted image   Srčno ti želim, da bo teh napadov čim manj oz. da čim prej izginejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Draja, user posted image  Živi za novega zobka.

Anja, Ela je pa že prava damica.user posted image
Dolgolaska, super slikice. Lan je že pravi fantič.user posted image
Kati, user posted image  za dober štart v vrtcu. Pa user posted image user posted image user posted image  Žigu za korake. Bravo fant!

Sibil, fino da je šlo na razgovoru dobro in upam da dobiš razveseljivo novico od njih.user posted image Je bil Lukas vesel nove postelje?

Barči, sicer že kar malo pozen odgovor ampak vseeno... ja, žganci so OH (brez zabele seveda). user posted image

Pocka, se še spomnem ja, kako si ti hodila v P na kontrolo in se te kar pošiljal in pošiljal domov, da še nisi za rodit. A pa ni blo to glih par dni nazaj?user posted image

Včeraj zvečer sem šla pa ven!!!user posted image  Je sodelavka imela rd in nas je povabila na večerjo. Sem se načvekala, nasmejala... joj kolk je pasalo.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
2.2.2008 8:28:42   
draja
Jutro!

No, da poročam. Živa se je zbujala občutno manj kot zadnjih nekaj noči, ampak take noči smo imeli že večkrat prej, tako da ni nujno, da je res dojenje krivo za težave. Bomo videli, bomo še poskusili.

Je pa tko, vsakemu je ful lahko reči nehaj dojit. Valjda, ker probleme s tem, da Živa ne sprejme allernove, niti v kašicah, niti s sladkorjem, niti z banano,.... bom imela samo jaz. In to da se neha dojit bo pomenilo eno samo živčno vojno, da ne dobi dovolj mleka. Ker odpadejo nadomestki kot so jogurti ipd. No, bomo vidlei. Če se bo izkazalo, da je res dojenje krivo bomo itak da nehali, drugače pa še malo vztrajali.

Amy drugače se Živa doji še zvečer pred spanjem in malo, zelo, zelo malo enkrat zgodaj zjutraj.

Skačica jaz bi naredila tako kot ti je svetovala Pocka. Zdaj se vrni v to službo in boš videla kako bo. Če ne bo ok, hitro zanosiš in med drugo porodniško iščeš drugo službo. Upam pa, da ti v tem vmesnem času ne bo prehudo v tej službi. Bom pa jaz tudi vsak dan od 9 do 10 ur brez Živeuser posted image .

Pocka upam, da vam uspe it malo z maškaro venuser posted image . Mi bomo definitivno šli se mal pokazatuser posted image .

Tejčica super, da si si privoščila večer zunajuser posted image .

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
2.2.2008 9:02:46   
tinaaja
No v Lj pa se po dezevnem jutru poskusa prebit soncek izza oblakov.. ravnokar mu je malo uspelo, upam, da se obrdzi.
Draja, joj, a pol ni bilo zaradi nedojenja vsaj malo boljsa noc user posted image Jaz bi vztrajala se kak dan... Men bi bilo ful tezko se nehat dojit, tko da cist stekam situacijo, sploh pa ker ne more jest Ziva nadomestkov za mleko.

Tejcica - bravo za zurerstvo user posted image

skacica, definitivno ostani v tej sluzbi do naslednje zanositve.. ce bos menjala in zanosila, te morda ta druga sluzba po pordniski ne bo vec cakala .. saj ves, da je z vidika delodajalca to malo neugodna zadeva, kljub temu, da imamo vso pravico do otrok itd,..

b klice... mejte se!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
2.2.2008 10:39:52   
sezam
skačica - glede službe, tudi jaz mislim enako kto druge. Počakaj tu do druge zanositve, potem pa menjaj user posted image

tejčica - user posted image user posted image  za žur. Jaz bi tud enga, da se mal odklopim od vsega user posted image

Naša noč je bla spet user posted image user posted image user posted image user posted image  se zbudi, potem pa ne in ne nazaj zaspat user posted image  Sej sem ravno prej rekla mojmu, čez dan ga eden sračka, ponoči pa drugi user posted image user posted image  Ma saj bodo še prehitro zrastli.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
2.2.2008 11:29:51   
K_a_t_i
S čim se kej zdej najraje igrajo vaši otroci (razen odpiranja predalov, razmetavanja klinov,... user posted image )? Žiga ma še vedno najraje lončke in knjigice. Razmišljam o kaki novi igrači, samo nimam pojma kaj user posted image

Draja, se mi zdi, da ni še nobena odgovorila za robeezke - Žigu se je tudi v njih zažirala elastika v nogico. Ampak šele takrat, ko mu je copatek bil po dolžini ravno prav (zame je bil to znak, da so mu premajhni). Zdaj, ko ima spet malo prevelike, je pa super.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
2.2.2008 12:13:11   
Sibil_
Dan!

Danes je res nek skozlan dan tu na OBali, tako da so maškare bolj kot ne odpadle, pa upam da bo vsaj v torek ok, ko imajo rajanje vsi vrtci.

Tejčica čestitke za žurko-vem kako paše.ZAkaj pa se ne bi Obalke kdaj dobile zvečer brez mulcev?In šle kam malo zažurat skupaj-kaj pravite?user posted image

POstelja se je obnesla super, sem včeraj kupila ograjico od Tomya z medvedkom Pooh-jem in je PAtrik spal kot ubit do 9.30 zjutraj.Mu je res pasalo-zdaj se pa z atijem valjata po novi postelji in bereta knjigice.user posted image

Včeraj sem pa itak srečala eno znanko še iz OŠ, ki ima v eni firmi razvoj kadrov čez.In kaj mi reče-ja veš, če bi se srečale teden nazaj bi ti lahko zrihtata službo, glih danes pa je prepozno, ker je prvi krog razgovorov že mimo.In hočejo osebo, ki ima že dva otroka, da so ziher zaradi porodnišk itd.MA če se to ni za zjokat no?
Pa da ne govorim o eni OŠ, ki je imela razpisano del. mesto, jaz poznam ravnateljico ampak-mestio je zasedeno iz notranjih rezerv.MA to je za znort no.user posted image

Draja-res je lahko nam rečt, da nehaj Živo dojit.Ampak ne se tako bat zaradi izostanka mleka-imaš več možnosti za nadomestilo, določene ti bo sigurno sčasoma sprejela.Telo samo ve kaj rabi in si to poišče-tako da če boš res nehala dojit bo Živa že dobila vse kar rabi.Poleg tega sem jaz tudi odraščala ob zelo zelo malo mlečnih izdelkov in mi nikoli ni nič manjkalo, tako da se res tega ne boj.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
2.2.2008 13:10:10   
tinaaja
No tko... jaz tuuud upam, da so izracuni na edavki napacni... ker v bistvu se mi posebna olajsava za B in moj dolg drzavi glih izenacita.. pa saj ni mogoce, da morala TOK placat!!! Fak... Nemogoce... user posted image user posted image A je to mozno???? a je mozno, da se mi poveca za skoraj 10x znesek za placat v primerjavi z lani user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
2.2.2008 13:22:37   
tinaaja
A je ta mesecna olajsava za otroka bruto olajsava - torej cca 172€ a je to bruto al neto?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
2.2.2008 13:37:25   
Žabika
tinaaja: jaz raje nič preveč ne računam! Me je kar malo strah kaj bo ven padlo. Pa tudi ne vem, ali je to neto ali bruto.

draja: no zdele ko sem dala Hano spat in ji sezula robeezke, sem se spomnila na tvoje vprašanje. No sicer me je pa Kati zdaj malo prehitela. Jaz mislim, da je problem v tej elastiki zaradi velikega starostnega razpona. Hani so bili prejšnji 0-6m po dolžini pri šestih mesecih ćisto prav, elastika pa je bila preozka. Enako je zdaj s temi 6-12 in res se ji malo pozna obris elastike, ko ji jih sezujem. Je pa res, da jih ima večinoma cel dan gor in to tudi ni tako čudno. Bomo pa kmalu kupili nove ta velikein bo spet za nekaj mesecev čist ok. No se mi pa sploh ne zdi kaj preveč hudo, če se ji elastika malo pozna. Ampak verjetno jim bom izbrala kakšno drugo firmo, ker pri Robeez nimajo čist nič rdečih.

sibil: ma škoda za priložnost, ampak mogoče je pa usoda tako hotela. user posted image

vreme: a ni škoda no! V Ljubljani so vse ceste zaprte, da bi bilo lepo pustno rajanje, zdej pa tole. Grozno! Se spomnim, da je vremenar v četrtek rekel, da bo najbolje, če se bomo letos našemili v dežnike. Tudi za torek je bolj shit napovedan.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
2.2.2008 13:44:07   
tinaaja
Kolikor sem ugotovila je BRUTO user posted image user posted image user posted image   To ni res... Sem si mislila, da OK, da je to neto, da pol vsaj nekaj dobis od drzave, ampak zgleda dobis direkt samo za plenice pokrit - pa se te moras v hoferju kupit user posted image user posted image user posted image user posted image Tko, da letos moram placat 4x vec kot lani, ne 10x user posted image mah...

vreme pa je res ornk v buli... se nadejam popoldnaskega spanca user posted image da pozabim na dohodnino!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
2.2.2008 13:57:36   
erna14
evo emen nazaj iz probe v salonu in je blo super,je bla gospa full zadovolna z frizuro,sefica tud tko da je rekla da se v torek oglasim da se zmeniva
 user posted image user posted image user posted image

sezam-a ze pijesuser posted image
pocka-a ze jokasuser posted image
draja-cestitke za zobija in super-boljso nockouser posted image user posted image
thaiss-ves da ti lahko prides kadar hoces tud brez povabilauser posted image

< Sporočilo je popravil erna14 -- 2.2.2008 14:13:19 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
2.2.2008 14:27:09   
Lejci
Pozdrav,

Enostavno čas mineva, zdej vas tudi brat ne morem sproti.

Ines ful ful malo spi, ponoči 9 ur, če je sreča, ponavadi veliko manj, pa še 1x popoldne za 1 urco in fertik. Ostalo je pa navita in samo šiba okoli. Zdaj zna še tečt, sploh če zagleda kaj kar ni zanjo.

Tako da rabi 100% pozornost, ker če ne jih samo špiči.

CV105, res groza, upam, da se vse skupaj umiri. Najbolj me je pa šokiral odziv zdravnice. Katastrofa...

Joj tok o novih frizurah govorite, da mam zdej še js lušte user posted image . Itak pa se bo sooner or later treba oborožit za službo s stvarmi, ki ne zgledajo podobne trenirki in supergam user posted image  Ma sem ugotovila, da niti maskare nimam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

porodniška- meni se izteče v petek, pol pa na Sončno Upravouser posted image

Meni pa v torek in moram tut tja user posted image .

Joj ta dež... upam, da malo neha, da bova skočili malo ven, ker če ne se nam še strga...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
2.2.2008 14:30:12   
erna14
kati ce te ne boli dost glava od adaptacije mu lahko kupis tole
user posted image

ali
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
2.2.2008 14:46:06   
dskubin
ker pri Robeez nimajo čist nič rdečih.

Kaj ne poveš (bi rekel Rožle user posted image )
user posted image

Pa a ste vidle, zdej bojo delal tudi kot čeveljčke za ven:
http://www.robeez.com/EN-US/default.htm?PriceCat=2&Lang=EN-US

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
2.2.2008 16:19:51   
tinaaja
Pa a ste vidle, zdej bojo delal tudi kot čeveljčke za ven:
http://www.robeez.com/EN-US/default.htm?PriceCat=2&Lang=EN-US

tud lustne user posted image

Pocka ali Kati... a sta ze ugotovili, a je se kaksna razlika al samo v ceni
http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?AID=88191

http://www.semwa.si/products/Otroki-Tricikli/MiniTraxx-Tricikl-Tricycle-101-MTX-Prema-zeleno-269rno.html

no ce izkljucimo barvo?

Moja 2 spita, jaz pa sem se prvic lotila kuhanja golaza.. naslednjic gre cebula v multipraktik user posted image user posted image ali bolje receno user posted image   user posted image user posted image user posted image

Vreme je booorrriiiinnnggggggg... Aja, krhki flancati na mizi, krof v zelodcku user posted image teran v kozarcku... no svoh v bistvu user posted image

erna, super za sluzbouser posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?