|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
11.2.2008 7:38:25   
amy26
škatla za igrače, ki je bila decembra v akciji v BC, pa je nismo kupili, ker se je mojemu zdela prešvoh (je šel sam v trgovino ), zdaj pa vidim, da se Taja in Vid oba noter spravita,

Encijan, tiste plastične škatle za igrače, ki si jih videla pri Tejčici in otroke notri so zelo močne, tudi naša dva se zelo rada notri vozita, sploh Aleks rad Elo notri vozi pol ji pa meče igrače notri da revica komaj kaj ven vidiuser posted image

glede sladkega, enkrat sem naredila vanilijev puding kuhan na kompotu in sploh ni slab za jesti, podoben čežani, zjutraj zelo pogosto jem žitne kosmiče in pa corn flakes z riževim mlekom, pa včeraj mi je zapasalo nekaj sladkega pa sem kar tako jedla čokoladne kroglice ki se jejo z mlekom. Kej drugega pa itak da ne jem.
Glede torte za rd, mislim naročiti normalno torto, torej pol čokoladno+pol sadno, Ela je seveda ne bo jedla, bom pa za njo posebej  naredila kako mini tortico če mi rata kjer ne bo mleka in jajc. 

naša nočka, tretja zaporeduser posted image

Srečno vsem ki danes začenjate prvi delovni dan po porodniškiuser posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.2.2008 7:59:42   
tinaaja
Srecno Tejcica, Sezam in Barci v sluzbi user posted image user posted image user posted image

Upam, da so bolancani bolje user posted image

Lan, vse naj naj, se en mesec pa bo Enka pela user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.2.2008 8:16:48   
thaiss
Jutro,

punce srečno v službi!!!

LAN (meaa) vse naj naj!!!

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.2.2008 8:22:32   
tinaaja
napoved vremena

Ponedeljek
11.02.2008 user posted image -1°C 5°C user posted image Torek
12.02.2008 user posted image -2°C 4°C user posted image Sreda
13.02.2008 user posted image -3°C 6°C user posted image Četrtek
14.02.2008 user posted image -1°C 9°C user posted image Petek
15.02.2008 user posted image 0 °C 3°C user posted image Sobota
16.02.2008 user posted image -2 °C 3°C user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.2.2008 8:34:17   
draja
Barči, Sezam in Tejčica srečno danes!!!!

Encijan glede sladkega - Živi kupim rižev desert, skuham vanilijev puding na vodi od kompota ali pa na riževem mleku. Jaz pa jem kakšen sojin desert (tisti na pol tekoči v tetrapaku je skoraj istega okusa kot navaden puding), marmelado, pa eni medenjaki so brez mleka in jajc (lahko pa vsebujejo sledove mleka), čajni kolutiči so tudi brez, s tem da lahko vsebujejo sledove mleka, pa kakšne sezamove ploščice, mami mi naredi jabolčni zavitek iz vlečenega testa in da notri samo jabolka, rozine in drobtine.
Glede tortice - za Živo bom poskusila narediti brez mleka in jajc, za nas pa verjetno kar navadno. Ali pa ne. V bistvu ne vem šeuser posted image .
Pa super, da gre Špeli zdaj že tako dobro pregomin.

Škatle za igrače te so res fuuuuul močne. Super kvaliteta!

Amy braaaavooooo Ela za pridno uspavanje in spanje!

Lan vse najboljše za 11 mini svečk!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.2.2008 8:36:10   
erna14
dan

sploh nimam casa vas za nazaj brat no neki sem zacela pa sm prsla do kati-kako je razlagala k je ziga kakov tist o celik horenckih in sluzi....no glavno da sem jaz bla sredi zajtrkauser posted image .drugac pa,no dragi naju je odklenil sele ob 4user posted image ,pol pa itak takoj na zrak pa se k enim smo sli v grosuplje na obisk,tako da sva se nazraclauser posted image .aja motorja nisem prodala,ker se je moj odlocu da se bo poleti vozu z nijm v sluzbouser posted image aha ce vrjameteuser posted image user posted image user posted image ,
no mi smo bli potem od petka na dolenskem,smo spet uzival maximalno...

joj kakal smo......

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.2.2008 9:29:51   
A-N-J-A
erna-v tušu(bivši bauhause)sem vidla da iščejo frizerje.Salon se odpre 1.3.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.2.2008 9:32:40   
K_a_t_i
Drage moje....
Še en dan in gre tudi mami Kati v službo. Občutki so ZELO mešani. No, prvih 4h dni se veselim, potem bomo pa vidli user posted image .

Hvala vsem, ki ste včeraj tako pridno stiskale pesti - Žiga je okrog 1h postal kot nov, ves navit in pripravljen na igro. Je imel oči kar nekaj dela, da ga je umiril in da je zaspal nazaj (HVALA OČI). Sej zjutraj se mi je pa ful smilu (Žiga), ker sem ga morala zbudit. Je imel učke čist zalimane k je tko jokal ponoč. Pa v plenici so bli 3je povsem trdi bobki drekca - verjetno ga je to tako navijalo.
Zdaj se pa že veselo igra v vrtcu user posted image .
Tejčica, Sezam in Barči, uspešen štart user posted image . Upam, da zvečer najdete čas in na brzino sporočite kako zgleda po tokem času bit nazaj user posted image .

Zdej sem pa pred "malo" dilemo - ali dat vse 4 v luft in uživat še zadnji dan (pa pol zvečer bit besna, ker se ni nič samo naredilo user posted image ), al čem it stanvanje spucat na tipi-topi pa mamo pol en čas mir?! Neč, bom začela s pospravljanjem 3h žeht perila, sesanjem, brisanjem praha, pomivanjem tal, pomivanjem kopalnice in wcja, zlaganjem posode iz pomivalca, pol pa če bo čas še fronte od omar spucat pa par oken mi je še ostalo. Joooooooooj, se mi ne da...

Kako sta Žan in Jernej?
Tinaaja, dej najd kako drugo spletno stran za vreme - tle menjajo napoved kt jst gate...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.2.2008 9:33:45   
cv105
jutro

noč ... odlično user posted image

zajtrk ... odlično user posted image

vsem, ki ste danes začele s službo ... user posted image  ... in naj čimprej in čimlepše mine

bolnički ... user posted image

Lan ... vse najboljše user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.2.2008 9:41:14   
tinaaja
Tinaaja, dej najd kako drugo spletno stran za vreme - tle menjajo napoved kt jst gate...

vreme, vreme se menja user posted image user posted image user posted image in to na boljs, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
11.2.2008 9:55:33   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Neč, bom začela s pospravljanjem 3h žeht perila, sesanjem, brisanjem praha, pomivanjem tal, pomivanjem kopalnice in wcja, zlaganjem posode iz pomivalca, pol pa če bo čas še fronte od omar spucat pa par oken mi je še ostalo. Joooooooooj, se mi ne da...

buuuuuu, kolk si dolgočasna user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
11.2.2008 9:58:30   
tinaaja
A je katera za zivalca ta teden? Sprehod + kofi?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
11.2.2008 10:03:36   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaz, jaz, jazuser posted image . Npr. jutri?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
11.2.2008 10:11:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

jaz, jaz, jazuser posted image . Npr. jutri?

Jst bom tud v živalcu - sam se mi zdi, da bojo mel več al manj podobne domače živali tam user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
11.2.2008 10:11:34   
Pikca
jutro,
smo se naspaliuser posted image , Jernejčku sem pol malo zmasirala trebušček, je 2x ornk prdnil in zaspal, sicer se parkrat zbudil, ampak takoj nazaj zaspal - kot normalno - tako, da user posted image , sem ful vesela, da ni zbolel, tako, da kmalu šibava na sončka in v Pikapolonico preverit ponudbo poganjalcevuser posted image

ZOO ta teden, mi je všeč ideja, kdaj?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
11.2.2008 10:23:40   
tejčica
O, vidim da ste me že kar delat poslale. Ne, ne, tejčica ima še 3 tedne dopusta ker škripa z varstvom. No, pa roko na srce, mi kar paše.user posted image  Sicer pa tiste ki imate danes prvi delovni dan, naj vam hitro mine, pa itak da ne bo tako hudo, kot si vse predstavljamo.user posted image

Lan, user posted image  za 11 mesecev.

Encijan, ja, tiste škatle imajo pri nas že kar nekaj prevoženih km in so še vedno cele.user posted image  Meni se zdijo dober nakup. 

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
11.2.2008 10:27:20   
draja
U Pikca tudi pride v ZOOuser posted image user posted image . Jaz samo v sredo ne morem, ker sem se že s puncami iz Šiške nekaj menila, pa ne bi rada zahinavila.
Super za Jerneja, da ni zboleluser posted image .

Tejčica user posted image user posted image  kar delat smo te poslale user posted image user posted image . Sorry. Ti kar lepo uživaj še 3 tedne doma.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
11.2.2008 10:37:46   
Pikca
Joj pozabla;

Lan vse naj naj za 11-ko!!!

A pol kar jutri ZOO? Si moram avto rezervirat... ob kateri uri?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
11.2.2008 10:54:53   
draja
Ja jaz sem za jutri, naj pa še Tinaaja pove in še katera, če pride. Jaz bi ful rajši dopoldne. Enkrat med 10. in 12., ampak povejte še ostale kdaj vam ustreza.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
11.2.2008 11:35:17   
K_a_t_i
Manija čiščenje zaključena... Žiga je doma. Moj prvi službeni dan se začenja z bolniško user posted image . Diagnoza - vnete oči. Grem kuhat (nepredvideno).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
11.2.2008 11:37:34   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Manija čiščenje zaključena... Žiga je doma. Moj prvi službeni dan se začenja z bolniško user posted image . Diagnoza - vnete oči. Grem kuhat (nepredvideno).

Joj, Žiga ... kaj ga zdaj lomiš? Hitro se pozdravi! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
11.2.2008 12:17:00   
K_a_t_i
RABIM POMOČ - kako naj antibiotik kapnem v oči? Žiga tok joka, da ne morem nič. Men gre pa zraven tud na jok user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
11.2.2008 12:53:23   
Anonimen
K_a_t_i mogoce,da ga poskusis s kako igracko zamotit,al pa kaj takega v roke dat...Se pa kapljice vedno kanejo v zunanji del ocke,ne pri nosu..Jaz sem ga ponavadi tako za par sekund zamotila,da sem lahko kanila.To ti pa je verjetno tak P povedal....

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
11.2.2008 12:54:34   
dskubin
K_a_t_i, mi smo dobili navodilo, da malo povlečeš spodnjo veko in kapneš not. Je pa user posted image ja, k niso nič pri miru.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
11.2.2008 12:55:40   
dskubin
Zgleda, da nas tudi neki lovi. Diti že cel dan neki pojokava, noče jest in pit ničesar, sem pripravila že vse živo. Noče niti spat, ampak to ni nič novega. Pa če ji kaj rečem, se takoj užali in začne jokat. Boljš, da sem cel dan tiho user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.2.2008 12:56:35 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?