|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
11.2.2008 12:58:08   
K_a_t_i
men se zdi, da bom jst celo flašo zlila, preden bo sekundo na mir user posted image
če je pa na mir, pol pa noče kapnit. aaaaaaaaaaaaaaaaaa
zdej mu dam 3 ure mir, pol pa jovo na novo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.2.2008 13:27:18   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Ja jaz sem za jutri, naj pa še Tinaaja pove in še katera, če pride. Jaz bi ful rajši dopoldne. Enkrat med 10. in 12., ampak povejte še ostale kdaj vam ustreza.

ju3 ima B imunologa ob 12, tko da bo tezka, ker bi rada, da doma spi, da ne bo tam krikov groze pa se da se mi ne mudi. kaj pa cetrtek?

mi2 sva ze s 3 urnega pohajkovanja user posted image lustnoooo user posted image

Kati, upam, da je ratalo.. morda med spanjem probaj? jaz si dam kaj v usta, d hoce vzet in izkoristim njeno nepazljivost user posted image , ce moram kaj tazga narest..

Drugace pa B tud strajka s pitjem user posted image naenkat loncek s slamico ni vec ok .. upam, da jo mine cim prej.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.2.2008 13:33:46   
tinaaja
Kruh - a obstajajo neke vrece, ki naj bi kruh ohranjle svez? A deluje? Kaj uporabljate?

No jaz imam pa generalko danes popldne, sem se z mojim zmenjna in s tasco, da bosta moj in brina vedrila pri njih. Jaz pa muzko do susa in akcijaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.2.2008 13:48:15   
erna14
anja-thx,ampak sem mela ze pr njih razgovor zmenjen za na vic sam sem ga odpovedala,mi ni cool.user posted image
kati-ne znam ti pomagat,jaz sem morala tamalmu isto eno kremico v oko dat pa ni slo,user posted image user posted image

SEZAM,BARCI-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UPAM DA VAMA JE PRVI DAN MINIL HITRO

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.2.2008 14:16:08   
Pikca
ju3 ima B imunologa ob 12, tko da bo tezka, ker bi rada, da doma spi, da ne bo tam krikov groze pa se da se mi ne mudi. kaj pa cetrtek?
 meni je ok četrtekuser posted image

jaz bi morala tudi moje 3 poslat k babici, če hočem res generalko naredit... enkrat pred koncem porodniške bo treba...upam, da

Kati, user posted image  da bodo učke hitro ok, je zoprno te kapljice not dajat, ja...

sem ful vesela, da naš nima več težav - že več kot 1 mesec zdrav uček, tudi če piha, greva lahko ven

< Sporočilo je popravil Pikca -- 11.2.2008 14:25:44 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.2.2008 14:35:52   
A-N-J-A
Jaz sem z 4,5 urnega sprehodauser posted image user posted image user posted image sem zmatrana ko user posted image ,ampak saj veste kok paše.

ZOO-sam glih hotla napisat da ne jutri,no pa vidim da ste se že zmenile.Ampak a ni v č.najslabši vreme napovedan?No jaz se pofočkam,tko al tkouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.2.2008 14:41:05   
K_a_t_i
Pozabla sem povedat kwa mi je v lekarni prjavla.... Da je mal premajhen za v vrtec user posted image user posted image user posted image . Koza!!! Kam pa naj ga dam?! NJEJ?!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.2.2008 15:17:39   
A-N-J-A
Aja pa jaz predlagam uro 10 dopoldanuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.2.2008 15:21:56   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

meni je ok četrtekuser posted image

evo, sem ravno prestavila četrtkov zmenek na jutri, tako da lahko v četrtek. Kolk smo zasedene zdaj na porodniški a neuser posted image .

Kati upam, da zrihtate tole z učkomuser posted image . žal oz. K SREČI nimam izkušenj z dajanjem kapljic v učka.

Diti držim pesti, da ne zboliš in imaš samo slab dan, pa mami ti mal preveč teži a neuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.2.2008 15:25:25   
thaiss
midva bova jutri ob 10h v CP - pride katera na kafe?????user posted image

Žiga, Diti user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.2.2008 15:25:27   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pozabla sem povedat kwa mi je v lekarni prjavla.... Da je mal premajhen za v vrtec user posted image user posted image user posted image . Koza!!! Kam pa naj ga dam?! NJEJ?!

WTF?????????user posted image user posted image user posted image  krava!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.2.2008 15:26:45   
thaiss

WTF?????????user posted image user posted image user posted image  krava!!!!

pa te babe v lekarni so res fu******user posted image  user posted image  dojenje ne, vrtec ne....user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.2.2008 15:30:57   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

joj Thaiss škoda, sem že zmenjenauser posted image . Pa drugič neuser posted image ?

Cv105 a ste bili pol v nedeljo v ZOO? Ker če niste bili, pol moraš obvezno priti v četrtek, da ti ga "domačinke" razkažemouser posted image .

Joj, jaz že komaaaaj čakam tisto kavo v ZOOuser posted image .

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.2.2008 15:32:12   
thaiss

joj Thaiss škoda, sem že zmenjenauser posted image . Pa drugič neuser posted image ?

ampak drugič pa res user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.2.2008 15:41:35   
K_a_t_i

Mi2 se ne bova mela kam dat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.2.2008 15:54:27   
tinaaja

do kdaj bos v CP?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.2.2008 16:38:37   
Barči78
helouuser posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.2.2008 16:47:52   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

do kdaj bos v CP?

ma do ene 12h sigurno!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.2.2008 16:48:18   
thaiss

boš uletela?

helou Barčiuser posted image  

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.2.2008 17:10:45   
Barči78
No tako, prvi dan je uspešno za nami, dela kar takoj ogromno, sem imela eno krizo vmes, sem ratala čist zaspana user posted image , ampak kavica reši vse težave.

Sem pa ful vesela, ker je Žanu padla vročina, ponoči  je mirno spal, ob 3h se je začel jokat, ampak sem mu samo iz postelje rekla, da naj kar spančka in se je lepo nazaj ulegel. Sem ga še pošlatala in se mi ni zdel nič vroč. Danes je že precej boljši, čeprav ni še čisto dober, ima spet drisko, ampak važno, da se bolje počuti. Je tudi kar dosti popil, tko da gre na bolje.
Nejo je moja mami peljala v vrtec, da ji ni bilo glih treba ob 6.20 že biti tam, pa še midva jo lažje pri nas doma spotoma odloživa, kot pa čisto v drugo smer peljeva v vrtec.

JOj, men je tolk smešno, k ma Neja napad trme, to je pa noro, kva se dere, pa meče, samo zato, ker noče copat obutuser posted image , revčki, sej prov trpijo, mi ne pusti, da se smejim. Samo je prav hecna, boga.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.2.2008 17:18:16   
K_a_t_i

boš uletela?

A maš kej drugač plačan, če si na bolniški? user posted image  K je nalezljiv user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.2.2008 18:46:59   
sezam
Evo, prvi dan v službi smo preživeli. Delala že na polno user posted image . Se mi zdi, kot da sem bila na klasičnem dopustu, sem bla že čist not user posted image , le malo je novosti - kadrovske po drugih služah firme, .... Dopoldan mi je pa itak minil 1,2,3 user posted image  Žiga je bil tudi priden v varstvu, me sploh ni pogerešal. Za Ano pa itak ni kaj dosti drugače, le da jo zjutraj sedaj pelje ati v vrtec (ob isti uri kot je hodila prej), potem jo pa jaz ene dobre pol ure kasneje dvignem user posted image

Drugače je bla pa noč spet user posted image user posted image user posted image . Če se bodo tako nadaljevale, ne vem kaka bom hodila v službo user posted image

barči - A tebe so tudi takoj zasuli user posted image  Pa fino, da je Žan bolje user posted image

Encijan - mi imamo tudi take škatel in so OK. Sploh niso tako tanke, meni so kar kompaktne user posted image

Kati - ti boš pa takole izkoristila zadnji dan. Boš pa krasno začea, e sine te še ne bi spustil delat user posted image  Pa  user posted image , da se čimprej pozdravi

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.2.2008 19:59:48   
pocka
evo mene po par dneh, sem vas samo preletela za nazaj, ta vikend ste bile pa res čveke! No zadnjič smo srečali tinaajo na sprehodu - kako vam kaj tale naša burja paše?user posted image Bi morali pridet danes, je bilo še hujše. Aja, pa voziček od Brine je zakooonnnn.user posted image

Vsi bubcani (Žiga, Žan)upam,da nisem koga pozabila, želim vam,da se hitro pozdravite.user posted image user posted image user posted image

thaiss  - ma kaj midve imava vedno iste dneve,ko hodiva v LJ? Mi gremo jutri na štajersko, pa se bomo v LJ ustavili.

vse,ki ste danes začele s službo - sočustvujem z vami, mene to čaka naslednji teden

Midva pa te dni aktivno iščeva kam iti letos na dopust, zato pa nimam nič časa za vas,ko tako vztrajno iščem in iščem. No tale zadeva je trenutno v najožjem izboru,user posted image http://www.bluelagoonresort.gr/article.php?id=48, če bo šlo vse po planih, gremo junija sem. Držte pesti.

zoo - je tako faj, ko imate zoo tako blizu, pa lahko hodite vsak dan gledat živalice pa to, moramo tudi mi naredit enkrat en izlet, ko bo malo bolj toplo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.2.2008 20:28:55   
Žabika
Midve sva preživeli še en "kičast" dan na gorenjskem zraku. Zjutraj sva moški del poslale domov; en mora pač delat, en pa se spočit od vikenda. S Hano sva se danes nasankali; ona se je nasankala, jaz pa še nanosila, ker sva imele sanke brez stolčka in sem jo pač morala v hrib nest, da sva se lahko potem skupaj dol zapeljali. Je pa res uživala in mi ni bilo težko. Kar vriskala je in brcala. Joj res so že veliki naši marčki.

torta brez jajc: kolegica, je takšno torto naročila v slaščičarni. No za mleko pa nisem čist sigurna, lahko se pa pozanimam (ali bo pa kar sama napisalauser posted image ).

Še ena ideja (od iste kolegice): bio prosene kroglice! Zelo dobra in zdrava zadeva za malo grickat. Hana jih obožuje, Lupus pa tudi že.user posted image Kupim na bio oddelku v Mercatorju.

barci, sezam: No, evo sem rekla, da začetek ni težak. Jaz bi imela pa danes zadnji dan porodniške.

Kati: pikepoke za Žiga! Tudi jaz sem službo začela z bolniško.

pocka: super zgleda tole - upam, da vam uspe!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.2.2008 20:53:53   
tinaaja
Pocka, Kos user posted image ... ZS

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?