skačica
|
Čer! Sem iz aerobike, printam diplomsko za vezavo , ne morem verjet, da sem tud jaz to dočakala. Bi pa imela rada tri izvode- enega zase, dva za na faks in seveda mi bo zmanjkal papirja . Je..... do sedaj sva ga imela vedno kokr hočeš, ne dons ga bo pa premal. En izvod bom jutri printala. Pol pa naklamfam sam še en ppt za zagovor in adijo, v začetku marca upam, da imam zagovor. Ppt pa tud upam, da mi bo ratu. kati- a da nam gre počasi z zobki? Men se pa zdi, da gre vam prehitro . Jah, sej vem, ampak sem mislila, da bodo še kasnej, bratranček od Ize je prvega dobil pri 13. mesecih. Sicer pa pošiljam zate in za Žigija. urla- upam, da ne bo prehudo izčrpal Katje tale RV. tejčica- gre hitro čas, ko imaš enkrat otroke, kajne? Taja pa že šolarka. Super! cv- zakaj pa nisi podpisala pogodbe? Niso dobri pogoji? Jaz tud še vedno čakam, da sestavijo aneks k ta stari pogodbi in da ga grem podpisat, ampak za našo kadrovsko je to pravi podvig tko da upam, da jo bodo sestavili tja do konc februarja. sibil- za Lukasa in njegove ušeske. tinaaja- za dobre izvide . dopust- zaenkrat vem samo to, da bomo verjetno šli za 10 dni na Krk. Kdaj približno tud vem, ampak se bo treba še v službi uskladit kar zna bit problem Moj ima en kup žlahte v Trogirju, kjer je tud krasno in smo bli že kar nekajkrat dol, ampak ne vem če bomo šli letos. Za druge počitnice še ne vem. Morda še kake toplice- je treba izkoristit še službene apartmaje, ker jih bodo do konca leta prodali . Ampak toplice pridejo v poštev jeseni, poleti mi ni za tja hodit. Mah, bomo uživali kolikor nam bo služba dopuščala.
|