hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci mi smo pa od 2-3 zjutr meli žurko,ker se je hotla igrat ...mi smo pa celo noč meli žurko,ker je bogi otrok zakuhal,kašljala,dihat ni mogla skozi nos in pol se je zvijala,da sem najprej mislila,da jo šravfa--ko pa je parkrat zajela sapo med silnim jokom,je spala naprej..pol sem jaz morala vstat,da sem šla v kopalnico kašljat,da je ne bi zbudla in ko sem se vlegla nazaj ter ravno zadremala,se je postopek ponovil--in tako celo noč..sem bla zjutraj ,pol sva jo peljala k dežurni--je bla na srečo ravno šolska--pa je rekla da je akutno in da to pač še ne rabi antibiotika--sej jes sploh nisem šla zarad antibiot.,bolj me je skrbela visoka vročina in njen grdi kašelj-Pa rekla je,da ji vročino lahko zbijam,ker jo ima kar čez 39....ne morem verjet,pa še včeraj sva se igrali na tepihu in je bla ful živahna,sem še rekla,da zdaj bomo pa končno lahko šli ven,ker se ji je hitro porihtalo--zdaj pa spet družno kašljama...do zdaj pa zdrava ko dren,sam je rekla Z ,da je neizogibno,če smo bli vsi bolani...upam,da je pri vas kaj bolje..to poslanjanje po bajti,zunaj pa sonce,mi cefra ž....Pa z dojenjem sva meli take komedije,ko sploh ni hotela pit in sem mislila,da mi jih bo razneslo,je samo malo potegnila in me že ugriznila,tako da sem jokala poleg in pol valjda ni ratalo..sem si pa skoz sama prigovarjala,da bo že...nekak ..nalogo sem naredla že prej,ko smo prišli domov,zdej grem pa še pozdravčke pisat