|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
16.2.2008 7:28:13   
pikica36
ojoj... groznouser posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
16.2.2008 7:45:03   
lumpa6
ojla
mi smo pa danes malo bolj spali, najstarejša je odšla k babici na počitnice,
moje mesto pa kar raste grem vaša poklikat

http://rajigrad.myminicity.com/
http://rajigrad.myminicity.com/ind

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
16.2.2008 8:33:56   
lumpa6
Tako dobrega vica pa že dolgo ne :))))))

Krasevec, Ljubljancan in Stajerc na skupnem sprehodu slucajno brcnejo
v neko svetilko in iz nje se prikaze duh: Hvala, ker ste me
osvobodili! Za nagrado bom vsakemu izpolnil eno zeljo.
Krasevec: Jaz sem iz kmecke druzine in dobro vem, kako tezko je biti
kmet, se posebej na Krasu. Naredi, da bo Kras vedno rodoviten.
Duh: Urejeno!
Ljubljancan: Mi u Lublan mamo poun kufr usega folka, k se prseljuje k
nam. Nared okol Lublane en tak zid, de noben nau
mogu not ne vn!
Duh: Urejeno
Stajerec: Cuj, kaki je te toti zid?
Duh: Visok je priblizno 100m, 5m debel, iz armiranega betona, gladke stene...
Stajerec: Dobro, dobro... Daj, napolni ga zdaj z vodo!
Plavajte, plavajte zabice!!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
16.2.2008 8:36:14   
Laubica
LUMPA-SUPER VICuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -jeeeee za nas štajerceuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
16.2.2008 8:38:06   
Laubica
JAZ sem tudi imela pri Tineju zeleno plodovnico-smo tudi imeli celo sranje pri porodu-11 ur je trajal pol pa 1 leto nisem vedela če bo otrok normalen ali ne-nočem več na to mislituser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
16.2.2008 8:42:30   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

LUMPA-SUPER VICuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -jeeeee za nas štajerceuser posted image

ja sm lublana je pa še zmer zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
16.2.2008 8:43:36   
lumpa6

JAZ sem tudi imela pri Tineju zeleno plodovnico-smo tudi imeli celo sranje pri porodu-11 ur je trajal pol pa 1 leto nisem vedela če bo otrok normalen ali ne-nočem več na to mislituser posted image user posted image

to je blo pr naši sosedi tut pa je tamala zdej okuser posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
16.2.2008 8:44:06   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ja sm lublana je pa še zmer zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja o tem bi se pa res dalo debatiratuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
16.2.2008 8:45:20   
Laubica
Saj zato ker je moj tudi normalen in zdrav nočem več o tem govorituser posted image napovedi so pa bile KATASTROFALNEuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
16.2.2008 9:05:01   
makala
Jutro!
Tud v NM čakajo s CR.
Jst sem bla z Matevžem 14 dni čez rok, pa se še niso nič zganil, s tem, da sem bla že v porodnišnici. Naslednji dan pa je bla velika noč pa je bil dežuren en starejši G in me je vprašal zakaj sem not. Pa sem mu povedala, da sem 15 dni čez rok in da sploh otroka ne čutim, me je rešil, ko je reku, bomo kr dons rodil. Ker po 2 tabletah in umetnih popadkih nisem  bla nič odprta, a popadke na nekaj sekund, so mi zvečer nardil CR. Še dons sem mu hvaležna, čeprav je že v pokoju. Matevž pa je bil že ves zguban, ker je bil prenošen.
Zdej pri Lani pa je blo vse drgač. Me je pa moja G kar naročila na datum za CR, en dan prej popoldan sem prišla v porodnišnico, naslednji dan pa rodila. In je blo velik lažje.

Tud jst upam, da bo z malčkom ( dvojčkom ) vse v redu.  

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
16.2.2008 9:15:21   
lumpa6

Ja o tem bi se pa res dalo debatiratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
16.2.2008 9:23:19   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[www.index.hr]

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
16.2.2008 9:44:37   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: julci

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

http://afnigrad.myminicity.com/
http://juribor.myminicity.com/
http://palckova.myminicity.com/
http://dolina-miru.myminicity.com/
http://rajigrad.myminicity.com/
http://za-grad.myminicity.com/

http://emonna.myminicity.com/
http://jurcek.myminicity.com/
http://zanovo.myminicity.com/

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
16.2.2008 9:45:09   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
16.2.2008 9:59:21   
julci
Dobro jutro
evo vabilo na jutranjo kavico,tako poklikano je vseuser posted image
mi smo pa od 2-3 zjutr meli žurko,ker se je hotla igratuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
16.2.2008 10:03:39   
julci

[www.index.hr]

user posted image user posted image user posted image user posted image srčkana.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
16.2.2008 11:30:57   
mateyka
naša se je pokakala v plodovnico med porodom, ker je mami dobila vročino. in so potem pohiteli - sem mela vakum (in to čist normalno, bp, brez kakega rezanja ali trganja - so kr debel gledal, ko sem omenla kako se v sloveniji tega lotevajo. je pa res, da delajo vakum s posebno tehniko, da se nič ne raztrga). samo nikol ni blo govora da bi to blo kej hudo narobe, ker je voda pokakana.. samo da ma infekcijo pljuč, ker je lumpa to vodo podihala in pojedla. zato smo bli not 12 dni - je bla na antibiotikih, pikica mala.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
16.2.2008 14:27:00   
smotka lonib

čer
Duška upam da je malček boljš,ker me kr strese ko se spomnim kako bi se lahko pri meni končalo,pa bi pustla na svetu dva otroka jaz pa šla tja od koder ni vrnitve.Me kr strese,ko se spomnim.Jaz ne vem zakaj morejo tako dolgo čakat,pa še na silo hočejo neki neredit.Pri tem pa zgleda ne pomislijo na nebogljeno bitje in na mamico,ko se pa kaj pripeti pa itak nihče ni kriv.

Mene tud kmalu ne bi bilo večuser posted image . Sem prišla pri Nejcu domov in čez 8 ur ful krvavela,kr kosi kot ena jetra so bili krvi. So me z rešilcem pripeljali nazaj in kr neki čakali in je pol mami klicala in jim po telefonu ful težila, da naj neki naredijo, ker sem doma ful izkrvavela. Sem imela srečo, da je mami klicala mojega ginekologa (je malo v žlahti z nami) in da je ta poklical primarija, ki sta prijatelja. So me menda komaj rešiliuser posted image .

Stephany!
To, da je zelena voda, ker se dojenčke pokaka, pa nisem vedela. Sem rodila 4 dni prej in mi je zelena voda doma odtekla.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
16.2.2008 14:35:28   
Anonimen
Pozdravljene.

Na hitro se javljam, ker kuham kosilo in pospravljam. Če še katera ni naredila domače naloge - NUJNO POTREBUJEM TOVARNO - PROSIM!!!!!

Me moji meščani iz protesta zapuščajo.

http://juribor.myminicity.com/ind

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
16.2.2008 14:48:21   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Pozdravljene.

Na hitro se javljam, ker kuham kosilo in pospravljam. Če še katera ni naredila domače naloge - NUJNO POTREBUJEM TOVARNO - PROSIM!!!!!

Me moji meščani iz protesta zapuščajo.

http://juribor.myminicity.com/ind

sm že kliknlauser posted image user posted image user posted image

http://rajigrad.myminicity.com/ind

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
16.2.2008 17:21:02   
hanna1
mi smo pa od 2-3 zjutr meli žurko,ker se je hotla igratuser posted image

...mi smo pa celo noč meli žurko,ker je bogi otrok zakuhal,kašljala,dihat ni mogla skozi nos in pol se je zvijala,da sem najprej mislila,da jo šravfa--ko pa je parkrat zajela sapo med silnim jokom,je spala naprej..pol sem jaz morala vstat,da sem šla v kopalnico kašljat,da je ne bi zbudla in ko sem se vlegla nazaj ter ravno zadremala,se je postopek ponovil--in tako celo noč..sem bla zjutraj user posted image ,pol sva jo peljala k dežurni--je bla na srečo ravno šolska--pa je rekla da je akutno in da to pač še ne rabi antibiotika--sej jes sploh nisem šla zarad antibiot.,bolj me je skrbela visoka vročina in njen grdi kašelj-Pa rekla je,da ji vročino lahko zbijam,ker jo ima kar čez 39....ne morem verjet,pa še včeraj sva se igrali na tepihu in je bla ful živahna,sem še rekla,da zdaj bomo pa končno lahko šli ven,ker se ji je hitro porihtalo--zdaj pa spet družno kašljama...do zdaj pa zdrava ko dren,sam je rekla Z ,da je neizogibno,če smo bli vsi bolani...upam,da je pri vas kaj bolje..to poslanjanje po bajti,zunaj pa sonce,mi cefra ž....Pa z dojenjem sva meli take komedije,ko sploh ni hotela pit in sem mislila,da mi jih bo razneslo,je samo malo potegnila in me že ugriznila,tako da sem jokala poleg in pol valjda ni ratalo..sem si pa skoz sama prigovarjala,da bo že...nekak user posted image

..nalogo sem naredla že prej,ko smo prišli domov,zdej grem pa še pozdravčke pisat user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
16.2.2008 17:24:22   
hanna1
...šment,sem zdajle ravno pogledala,pa se priporočam za fabrke,če ne bodo tud moji ludeki scagali nad mojim gospodarjenjem user posted image user posted image --pa julci,ti tud odpri nov link user posted image user posted image ---sori,švoh vidim user posted image ,ga že maš

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 16.2.2008 17:33:05 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
16.2.2008 18:17:28   
julci
Hana sta pa res srotiki.Pa saj ni čudno da je zbolela ko pa ste bli vsi bolani.Saj sva midve tud nahodni sam sva lahko zunaj,ker baje ne škodi.Ji pa nosek čistim z nisita kapljicam in s pumpico ji sluz ven potegnem,ponavadi zjutr,ko ma zadelan nosek.
Hana pa verjetno zaradi noseka ni hotla zizat,ker ne more dihat zraven.
Jaz sem pa prej mela srečo,da sem bla pri atu doma.Imam spet tak naval mleka,da mi je v trenutko diza spustla na obeh zizah,posledično sem si majco lahko ven uželauser posted image Še sreča da sem mela rezervno majco doma.To se mi je nazadnje naredlo pred 2 mesecema,bo zgleda treba spet s sabo met kako majco,ko grem kam na obisk.

Jaz sem vam dans tud pridno poklikala z dveh računalnikov,sam sporočil vam pa res nisem napisala.

Midve sva dans ble zunaj na sončku,je pa pihalo tako močno,da sva po 2 urah zgasnale v bajto.Ko pa ni pihalo je bilo pa prav prijetno toplo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
16.2.2008 18:45:00   
hanna1
Sem si nabavla tud fiziološko in pumpico in sva prej malo probali,sam je bil vik in krik..pokakala se je pa dvakrat tako,pa ne mehko,sploh ne vem kje je vzela,ko bolj švoh zdej je-no vsaj zizo spet obrajta user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
16.2.2008 18:47:49   
hanna1
...morm še to povedat,da pri nas je kakšen mesec ati ...tatamata user posted image .ko ga zagleda,mu podari tak širok nasmešek in če rečem,kje je atiati,ona že gleda proti vratom,od kje se bo pojavil user posted image user posted image ...pa sam tatata najpogosteje poslušamouser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

PRIJATELJSTVO MED MAMICAMI
MAMICA TREH

POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE

(87%)

(13%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!