Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Živimo v večstanovanjski hiši - mi in še 3 družine. Največji delež imamo mi - pol podstrešja pripada nam. S fantom bi si rada naredila stanovanje, vendar se en od stanovalcev ne strinja-iz slabosti - foušerija. Na podstrešju ni ničesar, samo neke stare smeti. Ko smo na novo zidali kleti, smo se eni povedali, da je vsem enako dovoljeno, sedaj si je eden dozidal kjer bi morala biti še ena naša klet - to so v bistvu kleti vzunaj oz. drvarnice. Ali je kako možnost, da bi sosed privolil? Ko smo rekli, da bi mi menjali streho in dali fasado je le ta odgovoril, ko bo njemu priteklo dol. Ne vem zakaj so takšni. Mi smo najvišje, nato je podstrešje in tu bi si midva uredila stanovanje. Ima kdo kakšno takšno izkušnjo?

) in ker je tudi mi2 nisva hotela plačat za vse smo v pogodbi napisali da se stanovalci/lastniki odpovejo deležem podstrešja v zameno za obnovo 400kvadratov strehe (streha je bila obnovljena v celoti: žlebi, dimniki, snegolovi, posamezne špere itd.).