|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
20.2.2008 22:21:07   
madejka
CSI Las vegas 7. sezonouser posted image Prison brejke sma že vse pogledla kaj so zunaj, Private practice tud, Housa tud, Greyevo anatomijo tud... no zadnje troje sama gledamuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 851
20.2.2008 22:21:13   
Freycha
Madejka, kaj mu ni cool, če si bolj divja?user posted image

moškim pa res ni nikoli prav...

sanekova, kako je dragi sprejel "novico"?

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 852
20.2.2008 22:22:37   
madejka
Hja no glede na to, da se ne menimo glih pogosto o tem tu, mu ni pravuser posted image user posted image user posted image

Novico? Kaj ne vemo?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.2.2008 22:24:21   
madejka
Nič zdaj morm pa res it.user posted image Mogoče vas še pol preberem, predn grem spat.

Nočko babikeuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.2.2008 22:25:01   
Anonimen
OMGuser posted image sem mela intervencijo, pa dve strani zdej morm prebratuser posted image user posted image user posted image pa nism zvedla nič pametnega o seksu, niti o neseksuuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
20.2.2008 22:25:18   
Freycha
ne ne.... nič kaj takega user posted image  sanekova ni noseča user posted image

čaki zdej ne štekam..... a preveč al premal govorimo o seksu in posledično.... al si preveč al premal divja?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
20.2.2008 22:26:05   
Freycha
kako ne? jst sem povedala, da je skleda polna meda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 857
20.2.2008 22:26:29   
rumba
Ulla, ni te bilo, da bi kaj pametnega napisala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
20.2.2008 22:26:56   
Anonimen
aja...sem spregledla...nisem bla pozorna na besedo meduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
20.2.2008 22:28:18   
madejka
Freycha kaj nam to pove o sexuuser posted image Mi mamo tud vsaj 3 glaže meda domauser posted image

Freycha glede na to, kaj sem naštela, da sem vse pogledla... kaj se ti zdi?user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.2.2008 22:29:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Freycha glede na to, kaj sem naštela, da sem vse pogledla... kaj se ti zdi?user posted image user posted image

da mu čez ramo na TV škilišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
20.2.2008 22:29:53   
madejka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra je ta!user posted image Mi je všeč...
No, tak zanič pa niuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.2.2008 22:30:35   
Freycha
madejka, eni majo štamperle meda doma, pa je boljše kot nič user posted image user posted image

lubica, midva najmanjkrat zvečer, ker sva takrat že oba zmatrana. Odkar Dita zaspi sama in tudi spi sama je doma cela zabavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.2.2008 22:31:19   
Anonimen
sej pravjo da ženske lohk delamo več stvari naenkratuser posted image pač seksaš, zraven gledaš housa pa otroku zokne seštrikašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
20.2.2008 22:31:40   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

da mu čez ramo na TV škilišuser posted image user posted image user posted image user posted image

al pa, da ima ketno iz kuhinje predolgo, da pride do dnevne sobe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.2.2008 22:32:04   
madejka
Freycha user posted image user posted image user posted image za vaju!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.2.2008 22:33:10   
madejka
freycha ja shit ko pa mora bit tolk dolga da do spalnice pridem da malega poštimamuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.2.2008 22:34:13   
Freycha
aaaa v tem je keč.... pa verjetno, da dedu novo hladno pivo na kavč prineseš tudi, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.2.2008 22:36:01   
madejka
Itakuser posted image

Zdaj pa RES grem! Pa štrikat se morm naučit poleguser posted image user posted image Noč!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.2.2008 22:42:40   
Anonimen

freycha ja shit ko pa mora bit tolk dolga da do spalnice pridem da malega poštimamuser posted image

ko bota načrte za bajto delala, ne pozabit tega predvidetuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
20.2.2008 23:00:22   
Češnca

Jaz tud vsak dan nekaj napišem, kaki je bil dan, pa verjetno tud nobena prebere ne, ko nikol kakega komentarjauser posted image

Hvala enako! user posted image

Mi2 tud ne bova kupovala (še) sončnih očal, sem mal skeptična glede tega... Bova rajš en fajn klobuček nabavla, pa pepeny-ja nazaj na vožiček montirala.

Jaaaa, v Ljubljani bi se vam pa z veseljem pridružla. No, danes itak nebi šlo, sm hitela in bla vseeno pozna. user posted image  Po dooooolgeeeeeem času sm si neki kupila! Copate. user posted image user posted image  Tiste, ki so ble nazadnje zares moje, je user posted image  stran vrgu, ko sm bla v porodnišnici. Mi je voda odtekla in so razpadli. user posted image  

Lahko noč, čvekice. Danes ste vsaj mal več klepetale. Se vid, da mene ni blo... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 871
21.2.2008 0:15:10   
madejka
Ma kaj je zdaj to? Sem šla, pa ste kar vtihnileuser posted image   Sem misla kolko bom o sexu in nesexu bralauser posted image

Češnca jaz te ziher preberemuser posted image Samo komentiram pa res ne. Vidiš, si me že naučila, da naj ne jamram, ker sem sama istauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 872
21.2.2008 0:16:17   
madejka
Aja pa user posted image za copateuser posted image Jaz sem jih dobla za valentinovo, take lepe roza z zajčki (pa ne Playboyevimi)user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
21.2.2008 7:12:38   
kapica
Ooo, ste lepo cvekale vceraj, vas je bilo prav lusno prebrati.

Spali smo lepo, zato je bil pa mali ze ob 6h auf, pa nic hudega, dokler spi, je suuper. Danes gremo spet na plavanje, gre moz zraven, je lazje. Je sel ze prejsnjikrat in dino kot da je cist en drug dojencek, je plaval in uzival, niti malo jokcaluser posted image .

Pri nas je dezek.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 874
21.2.2008 7:33:46   
yudit
Dobro jutro, mi smo že pokonci od 6 ure zjutraj, mala mi je zdaj zaspala jaz pa tu čepim in pijem kavo. Zdaj sem se oblekla in čakam mojega da pride iz nočne ker jaz šibam k dohtorju za oko, vse bolj imam natečeno tak da upam da mine in da mi da kaj da bo boljš... Lea je včeraj bila tak tečna da nisem imel a ene sekunde mira, pol ko je zaspala pa je lepo spala do dans zjutraj...Aaaa vidim kaki sem včerajšnji čvek zamudilauser posted image , navsezgodaj o sex in nesexsu pa nimam kaj rečt, pri nas je suša ko saharauser posted image user posted image ma saj bo boljš ko bova v novem stanovanju pol pa bouser posted image  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?