|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
20.2.2008 10:06:44   
anja7
Dan!

No, mi smo končno prestali tretje cepljenje-tokrat  brez težav z veliiikkko spanja! Končo smo se ponoč sam enkrat zbudil.user posted image user posted image user posted image  bravo Tilen!

Zdej bi pa še jaz prijavla za piknik 2 odrasla in 1 otročka!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.2.2008 10:48:23   
Freycha
Waw babike, lepo se prijavljate na piknik user posted image user posted image user posted image  Trenutno je prijavljenih 19 čvekic, skupaj glav je 59, od tega 34 velikih buč in 25 malih bučk!!user posted image user posted image user posted image  
Ej to bo res dogodek leta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.2.2008 10:53:51   
Afnica
Sam na hitro...Lana ima preklano zgornjo dlesen in to kar 2x. 3 in 4 zobek sta tu! user posted image  Zdaj še čakam, da se Lan zbudi, da še pri njemu pogledam. user posted image

Upam, da je to bi razlog, da smo iz prespanih noči prišli na hranjenje 2x-vsak! in da bo sedaj po starem spet!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 803
20.2.2008 11:31:56   
baja*
dan

Ljubljančanke a take ste, v živo čvekate, pol pa nič zanas ne ostane?!user posted image  No, jaz vas prav pogrešam tu gor, nič niste pridneuser posted image , no Rumba pa Ajvy sta pogojno pridniuser posted image  (saj vem, kdo se meniuser posted image ).

kapica za dlačice ne vem, vprašaj pri kaki kozmetičarki, tam ti bojo ziher znali svetovat. Po mojem se že da s kako elektrolizo al kaj je že odstranituser posted image

češnca jaz ne bom kupla malemu očal, se mi to tak hecno zdi, mu bom kr z marelo naredla senco (če je nem spet zlamalauser posted image )

Pri nas spet ful pihauser posted image , sicer je ful sončno, sam ta hudičev veter vse zajebeuser posted image . Dragi in mali sta ga vseeno mahnila ven, jaz si pa nabiram energijo za popoldan, ko gre dragi delat... no evo jih, sta že domauser posted image

lepo se mejte!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 804
20.2.2008 11:33:29   
baja*
afnica čestitke Lani za zobkauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 805
20.2.2008 12:03:17   
bojana2
Urša vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa sta pokukali ven še spodnji dvojki...user posted image ...ni čudno, da nič ne spimo. Pa mislim, da bosta tud zg. enki kmalu vzunaj...user posted image

Dans sva si pa z malim vzela čas in obiskala sodelavke v vrtcu...je blo luštno...user posted image
Ampak - kolk veliiiik otrok...user posted image ...noro. Prej smo meli v vrtcu 7 oddelkov, zdej so pa morali odpreti 3 več...jih bo aprila že 10...user posted image . Pa za naslednje leto je že okoli 40 otrok preveč, pa sigurno še niso vsi oddali vloge za sprejem....!!??...upam, da pridemo not...k drgač ne vem kako bomo - kje naj varstvo dobim...user posted image

Rumba mogoče naslednji teden prideva v lj, pa se oglasiva še na čveku če ste res veliko v Čolnarni...sam ne vem čist točno kje je to v tivoliju...user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
20.2.2008 13:34:48   
tejči77
Pozdravljene babike.
Kar nič časa nimam, samo nekaj letam naokoli, zvečer še kej porihtam, dam tamalo spat, potem sem pa tako zmatrana, da se mi ne da več na net. In grem spat. Ponoči se Larisa še zbuja, mi je pa že dve noči uspel, da se nisva dojile. Mleko pa tudi počasi odhaja, ga je le še za vzorec.
Upam, da vas ne mučijo prehudo zobki.
lp vsem

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 807
20.2.2008 15:55:23   
bojana2
spet smo na dnu seznama....kje ste čveke...user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 808
20.2.2008 16:03:21   
pupi
freycha do kdaj pa mam čas se prijavit za piknik?

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 809
20.2.2008 16:10:41   
Freycha
pupi kaj sploh razmišljaš, valda, da prideš user posted image user posted image

lej tko, okvirno bi rabili cifro čimprej, da se menimo, kje bo dovolj velik plac za vse. Sicer pa je čas za spremembe nekje do par dni pred piknikom, ko bomo zbirali denar....... Ampak to prosim naj ne pomeni, da boste se prijavljale pa odjavljale (čimmanj), ker rabimo kar se da fiksno številko prisotnih!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 810
20.2.2008 18:27:50   
yudit
OOO babikke tolk da se javim, mamo fullll gužvo okrog selitve tak da je kar pestro pri nasuser posted image . Aja Leici zgleda še en zobek bo kmalu ven prikukouser posted image , isto spodnja enkica tak da je mal spet tečna in vroča....Dans smo že kuhinje te glavne dele zmontirali, jutri dalje montirat in imamo predvideno da smo notri do ponedeljkauser posted image joj tolk je stvari za pakirat, misliš si da ni pol pa ko začneš  je norišnica. Mala spi moj je v nočno šel, po se pridem še pokazat ker zdaj grem kar pakirat in pospravljat...... fajn bodite user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 811
20.2.2008 20:03:07   
krkatja
Hajli hajlo!
Danes sva z Jurijem skoraj sončarico fasala! Sva velik del popoldneva preživela zunaj. Velika zasluga gre odlični družbi Sanek in Freyche (saj ne vem katero naj prvo napišem-katera je plačala kavo user posted image ), ki sem ju srečala skorajda pred taščinim pragom. In seveda, kaj se lahko zgodi samo meni...ko smo šle na kavico, sem ugotovila, da sem nekam zapravila BA kartico. V denarnici pa samo žeton za voziček in par bakrenih kovancev. Ugreznila bi se... tak da punce, hvala za kavico in seveda družbo. Živa in Dita še bolj luštni kot na slikah in dobre volje! Reklama za otroke. Živa bo počasi lahko sama voziček vozila, taka babika je, Dita pa ima v živo še bolj modre oči.
No, moji sramoti še danes ni bilo konca. Na poti od tašče sem hotela dvignit fotografije in da ne bom tisti drobiž plačevala z eurocardom (BA še vedno nisem našla), vzamem še okvir. Potem pa se pin-a od eurocarda nisem spomnila pa da me zakolješ. user posted image user posted image
Doma sem že hotela preklicat bankomat kartico. Potem pa se Jurij pobruha in ko sem jemala svežo plenico, pade iz nje kartica. Bila je lepo zložena v tetra plenico! Tega še Danny ne bi mogel napovedat.
V glavnem dan poln naključij.
Yudit si ne upam predstavljati, koliko enega dela je s selitvijo. Spomini, spomini na mojo selitev...pa so bile samo cote in par gospodinjskih aparatov. Zdaj pa to krat tri, pa na potenco...joj.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 812
20.2.2008 20:20:39   
nia30.6
čer babe!
aaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
neeeeeeeeee mooooooooooooorrrrrrreeeeeem vas prebrat!!!!user posted image

5. del 33 stran?! ne ne ne gre!!!
crkne mi računalnik in ko končno tega dobim nazaj nam crkne štedilnik in s sabo vzame pol elektrike v bajtiuser posted image
eh.....ko da smo v kameni dobi no!

pol pa ve čveke date tolko domačega branja....
no samo sem se javila, da veste da se nisem izpisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 813
20.2.2008 20:37:16   
Freycha
nia, sam da si zdej nazaj user posted image

sej vse, kar je pomembno je, da poveš, če pridete maja na piknik al ne user posted image user posted image  user posted image vse ostalo je pač tak... čveke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 814
20.2.2008 20:50:10   
Ronči
Danes je bila user posted image  drugič cepljena. Sicer je malo pojokcala (baje so danes vsi jokali ob cepljenju user posted image ), amoak ni bilo hudo. Zrastla je za 3 cm (67 cm) in ima 7260g s plenico vred user posted image . Po kilah izgleda da je suhcena a bušek je kar orng okrogel user posted image .
Danes je prvič pojedla dva gh obroka user posted image . Trenutno se dojiva zjutraj 7, 11, 14(GH) čez urico jo podojim, vendar se že toliko naje ob obroku, da bomo to ukinili, saj ne kaže navdušenja, 16,30-17  GH in dojenje zvečer okoli 21. Včasih se urnik tudi zamakne in ima 6 obrokov, včasih 5...kakor ji paše, in seveda odvisno od tega kako dolgo spi zjutraj.

Se je pa naučila dat roko na živjo user posted image , je prav hecna, sedaj se učimo mahat in ploskat user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 815
20.2.2008 21:08:08   
madejka
Ronči a dam te mere pod Klarin 7. mesec?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 816
20.2.2008 21:14:05   
madejka
Aja se še nisem nič javla dansuser posted image Samo prebrat mi je uspelo, niste ble preveč čvekasteuser posted image
Smo dans bli na placu, kjer bo mogoče zrasla naša hišicauser posted image Smo se sončili in uživali. Potem smo šli pa še k sestrični od user posted image ki ima 4 otročke in so Maja kar posvojili, sploh nisem vedla da ga mam zravn.user posted image So se igrali sami in mali še vedel ni, da nas ni poleg njega. Še bomo šli! Je pa sestrična v bolnici, ker se je v zdaj, ko je v 6. mesecu user posted image , začela odpiratuser posted image user posted image user posted image Upajo, da bo zdržala še kak mesec in mora samo ležat, kar pa je pri 4 otrocih bolj ali manj nemogoče.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 817
20.2.2008 21:30:17   
Anonimen
joj kake čvekeuser posted image user posted image user posted image
bom sam enkrat na teden začela bratuser posted image

no, sej tud moj prispevk ne bo nek presežekuser posted image
sam helou rečem...mal sm utrujena...pa lačnauser posted image bohmenimarad....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
20.2.2008 21:36:51   
Freycha
on te definitivno nima rad user posted image user posted image

sicer pa tudi pri nas nič novega... razen tečnobke Dite, ki pa sedaj hvala bogu že spi. Glede na to, koliko je pojedla, bo kmalu spet budna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
20.2.2008 21:36:59   
madejka
Ma ma...user posted image

Ulla jaz sem tud to razmišljala, če se sploh splača prižgat comp za tistih 5 postov na danuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 820
20.2.2008 21:46:29   
mateya24
Vidim da štrajkate pri čveku punce...vas sonček preveč mami ven kajuser posted image

No tud midve sva bli dans celo popoldne veni, je bil prav fajn dan.
RAzen tega, da mala spet nekaj štrajka pri hraniuser posted image   Včasih bi cel dan samo jedla in jedla...pol pa dan dva skoraj nič...pojma nimam kaj ji je..očitno ji že paše tak.

A daje kera mogoče tamalim riževe kosmiče? No jaz sem ji dosedaj dala parkrat neke bio brez soli...ne vem točno firme...taki ploščki ko so. Dans pa mi je soseda omenla naj probam kupit prav zrnca riževih kosmičev...a ve mogoče kera kje bi se dalo to dobit? Ker jaz še nisem tega nikjer zasledila...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
20.2.2008 21:47:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

on te definitivno nima rad user posted image user posted image

njegov problemuser posted image sicer pa tud jaz nisem neki fanuser posted image

madejka a ne no...nobeni se ne da neki pisatuser posted image mrcine leneuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
20.2.2008 21:49:09   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
madejka a ne no...nobeni se ne da neki pisatuser posted image mrcine leneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 823
20.2.2008 21:51:18   
rumba
če pa res nimam kaj pametnega za pisat. Julija še niti ne sedi, še ne plazi, se ne postavlja na noge, se še ful doji, mleka je zadostiuser posted image , spi kot vsak povprečen dojenček, nič kaj konkretnega še ne obvlada........ tako da se niti nimam s čim pohvalit.user posted image user posted image user posted image
Če pa se menite o čem drugem razen otrocih, pa se z veseljem vklopim.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 824
20.2.2008 21:52:21   
madejka
Rumbi se tud lubi samo klikat, namesto da bi kaj napisalauser posted image Hec!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?