|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
19.2.2008 17:41:44   
Češnca
Afnica je tvoj odgovor bolj kratek in jedrnat! user posted image
No, Anžej ni imel nikol tko visoke vročine... tko, da čist ziher tud p. ni.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 751
19.2.2008 17:50:27   
poldy
hvala vam za odgovore, ma jest sem optimist kar se teh bolezni tiče.... manj ko razmišljaš o tem kaj vse lahko stakne , manj gre živcev, pa tud do sedaj še nič hujšega ni bilo-hvala bogu, vem pa da ko bo bom pa čist panična dokler me ne pomirijo dohtarji. Tko kot je blo v porodnišnic, in sem se res na začetku preveč sekirala, čeprav se je zdaj vse popravilo.... (verjetno bi vsaka mama tako reagirala) in res upam da še dolgo ne bomo kaj staklnili!

piknik? me mika ja, sam mojga ne bom prepričala, ker gre težko kam pa še nobene ne bo poznal, jest pa tud ne no... mam še cajt za razmislt? kolk?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 752
19.2.2008 18:22:54   
Freycha
jah v bistvu do piknika oz. malo prej, ko se bo pobiral denar....... prej pa ko vem, boljše bo, ker bo lažje za organizacijo. Sicer pa bo full športnih dejavnosti in se bodo moški lahko tam zbližali, pa bodo hitro našli teme za debatirat. Če ne drugega, bodo nas šimfali kake koke smo, ko skoz visimo na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 753
19.2.2008 18:30:00   
Ajvy
Freycha, mi smo tudi še brez zobkovuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 754
19.2.2008 18:41:21   
Freycha
Brez zobkov:
Tarja
Rene
Ula
Julija
Dino
Manca
Dita

a še kdo? pomoje ne...... brezzobi otročki vseh dežel združite se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
19.2.2008 18:56:14   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Brez zobkov:
Tarja
Rene
Ula
Julija
Dino
Manca
Dita

a še kdo? pomoje ne...... brezzobi otročki vseh dežel združite se user posted image user posted image user posted image

Spet si pozabla na Živouser posted image user posted image user posted image
Kaka si, ne vem če bom še šla kdaj s tabo na sprehoduser posted image

Dajte no babe pridite na piknik pa dede zraven prižente, moj tudi nobene oz. nobenga ne pozna, pa je začuda brez ogovarjanja privoliluser posted image user posted image user posted image
Nilkoli se ne ve, mogoče pa se kdo že pozna, veste kaj prvijo Slo. je mala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 756
19.2.2008 19:04:20   
Freycha
Jst se sploh ne bom več za sprehod klicala, tko!! Zdej bom sedela na kavču in čakala, da me ti pokličeš in povabiš na sprehod, tko!! user posted image  pa še na pikniku ti bom dva čevapa pojedla user posted image user posted image

sorry no...... sem pač pozabla na Živo, no..... user posted image

user posted image

Brez zobkov:
Živa
Tarja
Rene
Ula
Julija
Dino
Manca
Dita

a je ok? Še na prvo mesto sem jo dala, ok? user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 757
19.2.2008 19:11:45   
SANEK1
Naj ti bo no, ker pač nisi iz Mb,...user posted image user posted image user posted image
Glede sprehoda pa maš čist pravuser posted image user posted image user posted image  Grda, grda Sanekovauser posted image user posted image user posted image
Pa ne mislit da ne razmišljam oz. se ne spomnim, ampak mi je ful nerodno  user posted image , ker prideš vedno ti sem.
No pa bom vseeno izkoristila tvojo prisotnost in te povabila na user posted image  in Cocacolouser posted image . Povej kdaj, pa bom zrihtala avto pa pridema v Hoče. Može?
Mi je vsaj pol oproščenouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 758
19.2.2008 19:21:13   
madejka
HOj!

Tak, sem z dela... je pasalouser posted image
Dop. smo bli pa na cepljenju in mali spet ni vedel, kdaj so ga piknili... mi že sumljivo to zgledauser posted image zdaj pa se full igra tu na puzzlih pa plazi, pa se hotali pa pada pa seda pa se jezi na blazino in steno, da ne more naprejuser posted image user posted image user posted image Moj otrok bi moral bit ovenuser posted image Skoz z glavo skozi zid...dobesednouser posted image Ma čisto rdeče čelo že...

Yudit, nič kaj bolj poceni nimajo, vsaj tu v Seiersbergu ne. Imajo pa malo več izbire.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 759
19.2.2008 19:32:05   
Freycha
hmmmm bom razmislila user posted image

ni panike, itak se več dogaja, če gremo ob Dravi, pa po mestu, kot pa po Hočah... sej men je izgovor, da grem malo iz Hoč user posted image user posted image

a bo smučarka tamala, al ne bo? user posted image
user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 760
19.2.2008 19:57:26   
Anonimen
freycha, kak bomo pa z gnarom nardili za piknikuser posted image

recimo, mi mamo frendi iz cele slo ( od murske do pirana in novga mestauser posted image ) vsako leto junija enkrt piknik na bledu ( lani sem bla z onim vampom,so bli mal živčniuser posted image ), nas je enih 15....in mamo tko, da enih par, k so iz LJ, se dobijo, nabavjo vso hrano in pijačo in ker je pač treba. (prej se seveda nardi seznam kaj in kako, neki jh je tud vegijev) in pol edn založi keš, tam na placu si pa pol razdelimo, k se točn vid kolk nas je in kolk se je zapravl. pa seveda plac mormo tud plačat, tist je ponavad on k je tam bliz doma založu in smo isto pobirali poluser posted image to se mi zdi ok varianta, samo pri tem pikniku pa ne vem če je izvedljivo, ker nas bo verjetno več kot 15, posledično je treba več gnara založit ( a mamo kajga magnata med namiuser posted image ) pa tud vprašanje če bi zmogla ktera nabavt vse kar je trebauser posted image

eh....

cel pop. sm kekse peklauser posted image lubi jh je pa pol kr sprot pojeduuser posted image zdej mam pa bombo v kuhnji, sam se mi ne da in mi dol visi....bom jutr odkidalauser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
19.2.2008 19:58:51   
Ajvy
Mal ji je premajhna user posted image , a ne??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 762
19.2.2008 20:06:59   
poldy

Sicer pa bo full športnih dejavnosti in se bodo moški lahko tam zbližali, pa bodo hitro našli teme za debatirat. Če ne drugega, bodo nas šimfali kake koke smo, ko skoz visimo na RRuser posted image user posted image user posted image

Ena izmed teh dejavnosti mora biti namizni nogomet, ker je moj državni prvak v tem in potem bi ga verjetno lahko prepričala......

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 763
19.2.2008 20:10:27   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Mal ji je premajhna user posted image , a ne??

ja, čist mal ji je premajhnauser posted image user posted image  čeladi Ditina buča user posted image user posted image user posted image user posted image  sam se ji je pa full dogajalo v čeladi user posted image user posted image

Hmm ulla dober predlog tole. Predvsem bom videla, koliko jih bo prijavljenih, pa koliko jih bo iz različnih koncev. Sedaj smo večina LJ in MB regija. Jaz res močno upam, da se bodo prijavile tudi iz drugih regij, pa bomo to že uskladile. Se mi pa zdi smotrno, da se razdeli hrano na dve rigje, pa vsaka regija pripelje svoj del hrane, tam se pa itak potem vse pomeša..... super, bom vzela ta predlog v obzir! Če imaš še kako idejo, mi kar napiši tu, al pa na ZS......

joj, ja bi pa zdele tak en cigaret prižgala... mmmm...... user posted image  bom raje kaj sladkega v usta dala, sam če se ne motim, nimam nič doma, ker kao hujšam po metodi Manjžri user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 764
19.2.2008 20:12:19   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

Sicer pa bo full športnih dejavnosti in se bodo moški lahko tam zbližali, pa bodo hitro našli teme za debatirat. Če ne drugega, bodo nas šimfali kake koke smo, ko skoz visimo na RRuser posted image user posted image user posted image

Ena izmed teh dejavnosti mora biti namizni nogomet, ker je moj državni prvak v tem in potem bi ga verjetno lahko prepričala......

jah to bo pa odvisno od tega, če bo imel tisti plac to na razpolago al ne.... ti ne morem nič obljubiti, bo pa zagotovo kaka žoga na razpolago, pa badminton, pa froce bodo lahko pazili user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 765
19.2.2008 20:23:54   
Češnca
no, v tole frizurco se je danes zapiču celo g. doktor! user posted image user posted image  Nimam pojma, po kom mu tkole štrli user posted image

user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 766
19.2.2008 20:25:28   
mateya24
Hojla še od mene!

Pri nas je pa totalna ludnica oz. lahko rečem našem malem user posted image ecu se totalno dogaja. Že 3 dni skupaj se samo dere ata ata atatatatatatt....za ****..
Prej je nekaj dni skupaj samo kričala pa vriskala, da nisem vedla kam z mojimi uhami...zdaj pa je odkrila tole in se ji očitno zdi bolj zanimivo, še sploh ko je ati celi pocukran zravn...

Drugač smo kar vredu...
Smo prestali tud prvi padec s postle...se je mami bolj jokala kot tamalauser posted image  Buškica se hvalabogu niti ne vidi več.

Tud mi smo še brez zobkov... ne vem če naj to jemljem kot dobro al slabo...enkrat bodo že mogli ven pokukatuser posted image

Aja pa naša si je našla še eno novo zabavo...Smo nabavli en tak zaboj za igrače na kolesih...pa ga je čist okupirala..tak dolgo ga prevrača, da se znajde pod njim pa pol ne more ven, pa začne kričat...jo mami da ven in pol i ovo na novo ves postopek...user posted image

Vidim, da se pogovarjate o pikniku...ja me prav zanima kak bo to zgledlo..tak, da hitro na plano še s kakimi predlogi...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 767
19.2.2008 20:27:54   
poldy
tudi mi že dva dni poslušano atatatatata......user posted image
pa kriči, ko mene nima na vidiku.....user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 768
19.2.2008 20:29:04   
poldy
češnca, ful dobra frizurauser posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
19.2.2008 20:31:34   
Afnica
Hmmm...glede zalaganja denarja...ne vem, če je najboljša ideja, ker se nikoli ne ve kdo v resnici pride in potem hrane za 50 ljudi, pride jih pa 15 in seveda piknik drago plačajo prisotni. Zato mislim, da je bolje, da se določi vsaj neka okvirna cena po osebi, se plača osebno organizatorki ali pa preko poštne nakaznice ali kakorkoli že. Manjša odstopanja se pa še vedno lahko na pikniku glihajo. Gre za to, da se ne poznamo...pol pa našpuka tak tisti, ki ima že tako največ dela-organizator.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 770
19.2.2008 20:45:29   
mateya24

afnica, se strinjam s tabo, boljše da se neka okvirna vsota po osebi pobere vnaprej, pol pa se po potrebi še kaj doplača, da ne pade pol vse to na organizatorja...

aja kolk pa jih je sploh prijavljenih do zdaj, če smem bit radovedna, ker mi ni za iskat, če ste to že kje pisale..user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 771
19.2.2008 20:49:24   
Anonimen
kaka frizurauser posted image user posted image

res je da se ne poznamouser posted image sam če se gnar vnaprej pobere, se ne more točn vedt kolk...lohk se ga ful preveč, al pa premal...če se pa pol razdeli, k je že plačano, se pa med vse enako, pa čist pošteno jeuser posted image no, sj pravim, mi smo tko, vsi smo se s tem strinjali, pa tud kot najboljša varianta se je izkazalo....mi je pa vseen, tko kt bote rekle, pa bouser posted image sam predlog pač...

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
19.2.2008 20:59:05   
madejka
Češnca user posted image svetovna frizura!!! Mami, mami, bo treba zaščite na vtičnice datuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
19.2.2008 21:05:14   
SANEK1
Češnica, Živo sem dala čist blizu ekrana, da bolje vidi svojega Anžejauser posted image user posted image user posted image
Pa se je začela ful smejati in ga božat, pa še pa-pa mu je dalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 774
19.2.2008 21:05:59   
poldy
grem še jest housa gledatuser posted image , da ne bom sama visela kle gor

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?